גו

דן דן 76

New member
גו

יש איזו מסגרת בארץ שאפשר לשחק בגו, אני לא יודע איך משחקים אז אני צריך גם ללמוד. תודה, דןדן

jonbaum

New member
היתה תקופה שהאחיינית שלי היתה פריקית של גו

ואני לא מאמין שהיא שיחקה כל הזמן עם עצמה..... אני יכול לשאול אותה אם אתה רוצה. היא גרה במודיעין.

herouth

New member
אם אתה רק רוצה לשחק בגו

אז כמובן אפשר באינטרנט. יש לינקים במאמר ויקיפדיה ש־pardes1 קישרה אליו. אם אתה רוצה הדרכה ואינטראקציה חברתית (כלומר, לשחק עם בני אדם...), אז באמת המועדון go-mind הוא המקום העיקרי בארץ לברר את הנושא. המועדון נמצא בראש-העין. אבל אם אתה מוצא משהו אחר במהלך חיפושיך (נניח, מדריך גו באיזור תל-אביב...) אז שתף אותנו. גם אני רוצה ללמוד.

herouth

New member
シャレ

Tenguy

New member
אני משחק הרבה גו באפליקציית טלפון האנדרואיד

תוריד את הגירסה החינמית של : go free של חברת AI היא ממש נחמדה עם הרבה רמות וגדלי לוח וכמו כל דבר - דורש המון אימונים ואימונים ושוב אימונים ורצוי כמובן להתחיל מהרמה הכי נמוכה ולהתקדם ככה לרמות היותר מסובכות.... אגב, מכירים את האפלקציה : jibbigo ? במיוחד זו שלJapanese-English ? דיי מגניב - היא מתרגמת המשפטים הנאמרים בקול לסמרטפון לטקסט כתוב בשפה השנייה על גבי מסך הסמרטפון... את/ה שואל באנגלית: איפה תחנת האוטובוס? האפליקציה מתרגמת את השאלה על גבי המסך לטקסט ביפנית, את/ה מראה את הסמרטפון למישהי יפנית לידך והיא עונה ביפנית לסמרטפון את התשובה שמייד מוצגת על המסך באנגלית
דיי גאוני, לא ?

למעלה