ג'ו אומר שאולי...

SaintJohn

New member
ג'ו אומר שאולי...

לא ממש הצלחתי להבין מאיפה הגיע הידיעה הזאת, אז אין לי אפשרות לצערי לתת את הקרדיט הראוי, אבל ג'ו הודיע בראיון מסויים שאולי הוא יעשה עוד 2 הופעות בחוף המערבי בסביבות יוני-יולי. הוא גם אמר שאולי הוא יוציא DVD עם 2 ההופעות שהוא כבר עשה, והוא גם אמר ש-Honkin' On Bobo ישפיע יותר מכל דבר אחר על יצירת אלבום הסטודיו הבא שלהם, ושהם יתחילו לעבוד עליו רק בשנה הבאה. הלוואי שהוא יוציא DVD רשמי, אבל נראה לי קצת מוזר שהוא יכלול בו 2 הופעות כמעט זהות, או שבטח הכוונה היא שחלק מהשירים יהיו מההופעה הראשונה וחלק מההופעה השניה, כמו ש-YGM היה חלקו מהופעה באורלנדו וחלק מהופעה אחרת. גם נראה לי קצת מוזר שהוא לא מקדם את האלבום שלו בסיבוב הופעות מסודר, אבל דווקא כן חושב להוציא DVD. נמשיך לקרוא ולהתעדכן בהמשך איך השמועות הללו מתגלגלות להן הלאה

AeroTom

New member
לא מצאתי את הידיעה הזו גם...

אבל זה אכן נשמע מעניין! הלוואי והוא יוציא DVD לייב מההופעות הללו.זה יהיה נהדר לראות! ואם אפשר כמובן את Talk Talkin מההופעה הראשונה בין ה-2...רוצים לראות איך זה יצא עם סטיבן על המפוחית וקולות רקע!

AeroTom

New member
לא, אל תגזימי...לא ממש באותו סגנון

פשוט העבודה על האלבום הייתה מאוד מהנה ללהקה וגם כמובן סיבוב ההופעות שבא בעקבותיו. אבל זה בהחלט יכול להשפיע. לא אומר כמובן שיהיה עוד בובו.זה היה משהו חד פעמי אפשר להגיד שהלהקה עשתה. כמובן שהם לא יעשו עוד אלבום קאברים,אבל הם בטח הושפעו מ-בובו ואולי יעבדו על עוד שירים חדשים בסגנון או יחזרו לקחת השפעה מאמנים ישנים שאהבו. בכל אופן, כמובן שלאלבום הבא יהיה ייחוד משלו. ככה היה עם כל אלבומי הסטודיו האחרונים. ואני יכול להבטיח לך מההסתכלות שלי שהאלבום הבא יהיה שונה לגמרי מ-בובו, אבל מה שבטוח שמאוד מסקרן איך הוא ייצא. כי צריך לקחת בחשבון גם שאלבום הסטודיו האחרון של הלהקה שהוא כולו חומר מקורי שלה, היה ב-2001. הלהקה עברה לא מעט מאז וכמובן ש-בובו מאוד והעבודה עליו מאוד השפיעה עליה. טוב זה יהיה, זה בטוח. ואני עדיין ממשיך בתיאוריה שלי-- הוא ייצא במרץ, 2007. ממש ממש מסקרן איך ייצא באמת אלבום הסטודיו הבא (וכנראה אולי האחרון) של הלהקה. אני חושב שזה יהיה משהו ממש מיוחד. וההשפעה מ-בובו רק תעזור גם.

oritmagnezy

New member
2007 זה רחוק לאללה!!:0 ולא מדברים

על אלבום הסטודיו האחרון...- בעיני זה לא יהיה אני פשוט מאמינה בזה!! ללהקה יש עוד הרבה מה להוציא וברוך ה' הם לא מראים אפילו טיפה ימנים של התעייפות...:)))

AeroTom

New member
יש הרבה סיכויים שהוא יהיה האחרון...

פשוט ללהקה לוקח זמן בין אלבום לאלבום מ-89: מ-Pump ל-GAG יש הפרש של 4 שנים מ-GAG ל-NL יש הפרש של 4 שנים מ-NL ל-JPP יש הפרש של 4 שנים ובין JPP ל-בובו יש הפרש של 3 שנים (אבל לקחת בחשבון שהלהקה לא עבדה על בובו עם חומר מקורי לגמרי אלא קאברים). ואם אלבום הסטודיו הקרוב באמת ייצא ב-2007. אז הבא אחריו יהיה צריך לצאת ב-2010 או 2011. בזמן הזה סטיבן למשל יהיה בן 62 או 63...הלהקה אם אני לא טועה גם חתומה בקולומביה כרגע עד 2007 (אבל זה פחות משנה). אבל אי אפשר לדעת. יכול להיות שזה לא יהיה הסטודיו האחרון.אבל יכול מאוד להיות שכן. לגבי התיאוריה שלי לתאריך של אלבום הסטודיו הבא- הלהקה חוזרת בספטמבר\אוקטובר הקרוב להופיע. סיבוב ההופעות לא יהיה מאוד ארוך כי זה Tour שמגבה אלבום לייב ולא אלבום סטודיו.לכן הסיבוב בטח יסתיים בתחילת 2006,משהו כמו ינואר,פברואר. לאחר מכן הלהקה תיקח קצת זמן להתארגן והם יתחילו לעבוד על חומר חדש לאלבום הסטודיו הקרוב.בערך איזה חצי שנה נגיד פלוס-מינוס הם יעבדו ויקליטו את השירים לאלבום החדש. יסיימו את ההקלטות סופית ברבע השלישי ככה של 2006 (יולי עד ספטמבר) ואז יתחילו להיזרק לאוויר תאריכים לאלבום...בהתחלה יחשבו על סוף 2006, ואז מנסיון כרגיל התאריכים האלה נדחים...אחרי זה זה יידחה לתחילת 2007 ואז מנסיון קודם התאריך הסופי ייקבע על מרץ, 2007 (גם שלושת אלבומי הסטודיו האחרונים יצאו במרץ). במרץ 2007 ייצא אלבום הסטודיו ה-15 של הלהקה ובאפריל ככה הלהקה תתחיל סיבוב הופעות גדול (שכרגיל לא יהיה באירופה, אלא רק בארה"ב, קנדה וכמובן 5,6 הופעות ענקיות ככה ביפן לסיום...). זו בערך התיאוריה שלי לגבי אלבום הסטודיו הבא. אה,כן- וגם בסיבוב ההופעות הקרוב יש לי הרגשה אולי שג'ו ישיר את Shakin' My Cage בכמה הופעות ב-חלק שלו בהופעות הלהקה.יש אולי גם סיכוי ל-Talk Talkin בשיתוף סטיבן על המפוחית כמו שעשו בהופעה של ג'ו (וזה ייצא משהו כמו ה- Stop Messin' Around של שנות ה-2000...) הלהקה גם בטח תשלב לא מעט שירים מהקטלוג שלה בסיבוב הקרוב,כי זה לא של אלבום סטודיו. בטח יהיו לא מעט שינויים בסט-ליסט הדי קבוע בין הופעה להופעה. אני מחזיק אצבעות שאיזה שיר מ-NL יחזור פתאום במפתיע להיות מבוצע ושזה לא יהיה: Pink או-Falling In Love... אני מקווה שהלהקה תחזיר פתאום ככה משהו במפתיע להופעות. כמו שעשו עם Fever בסיבוב של בובו. לא יהיה מגניב אם ג'ו יעשה בחלק שלו בהופעות את: Shakin' My Cage Falling off\Stop Messin' Around ? אני מת ש-Falling off יחזור במפתיע! אבל הסיכויים היותר גדולים הם בטח ל-Bright Light Bright שיש לו לפי דעתי סיכויים לא קטנים לחזור להיות מבוצע בסיבוב הקרוב. לפי דעתי גם Baby יהיה השיר היחידי שישרוד בלייב מהשירים מ-בובו (לא כולל Stop Messin כמובן שמבוצע כבר מ-93). היו לי הרבה מחשבות על הסיבוב הקרוב. לא יהיה מגניב אם ללהקה תהיה איזו פינה אקוסטית כזאת באמצע הסט-ליסט? איזו אתנחתה של 3 שירים ככה באמצע. משהו כמו: Back Back Train Hangman Jury (הלוואי ויחזור מתי שהוא להיות מבוצע שוב בלייב) Big Ten Inch למשל... יש הרבה מחשבות ותיאוריות על הסיבוב הקרוב ועל אלבום הסטודיו הבא. נצטרך לחכות ולראות.

oritmagnezy

New member
גם אני לא:(( אני מאמינה שאם זה יהיה

אלבום הסטודיו האחרון של הלהקה (ואני מקווה מאוד שלא..) הם יעשו סיבוב הופעות מחוץ לארצות הברית (והכוונה לא ליפן..) כמו שהרולינג סטון עושים סיבוב עולמי..! אני מאמינה שזה יקרה.. ומי יודע אולי יתמזל מזלנו בשנית ונוכל לפצות על הרושם הרע..:\ :)

Aero7STyle

New member
לא מדוייק!!lol

אני חושבת שאירו עד היום הוכיחו לכולם את כוחו של הרוקנרול והשדרוג שהוא עובר. לקבוע שהאלבום הבא יהיה האחרון זה כמו להגיד שהם זקנים מידי לעוד אלבום, tour וכל העיניין..דבר שאמרו עליהם גם בתקופת pump והם הוכיחו אחרת והוסיפו עוד כמה אלבומים מצויינים לחיזוק . ובכלל בנפשם הם הרבה יותר צעירים מרוב מהמעריצים שלהם (ואני לא מדברת על המעריצים הזקנים בהכרח).lol נכון שאי אפשר לצפות לעוד 30 אלבומים כי זה לא ראליסטי בעליל, אך אי אפשר לדחות על הסף לפחות עוד 2-3 אלבומים, ואולי אפילו 4 (בהתחשב בגילאים שלהם ..היו מיקרים מעולם)!! ותמיד אפשר לחטוף אותם ולאיים שיוציאו עוד אלבום.. הפורום אומנם קטן וצנוע אך כוחו רב ואימתני. lol ;)

AeroTom

New member
הלוואי ויהיו כמה שיותר...

אבל אני מאמין שאלבומי סטודיו יהיו עוד 2 גג...אבל באמת אי אפשר לדעת עם הלהקה הזאת.הם תמיד מפתיעים אותנו מחדש וכמו שתמיד אמרנו-לא נהיה מופתעים אם גם בגיל 70 סטיבן שלנו יקפץ ויביא Show על הבמה רק כמו שהוא יודע
Only time will tell... זה ידוע שהלהקה הזאת קסומה ומעל אנושית בעליל! Nine Lives הוא גם השם הנרדף להם...אי אפשר לדעת מתי הרכבת תעצור...וכמובן נשמח שהיא תמשיך עד כמה שיותר.

למעלה