גוש "שלום"

Moledet972

New member
גוש "שלום"

חברינו השמאלנים החליטו "לעזור" למדינה, ולהעביר את חייליה למשפט בהאג. מה דעתכם? למי שלא מאמין לגוש שלום תומכת בשיבת הפליטים הערבים לישראל, הנה "הפתרון" שלהם: http://www.gush-shalom.org/archives/peace_agree_heb.doc

itamar213

New member
ושמעת מה התירוץ שלהם?

הם חרדים לתדמית של ישראל. מעניין אותי לדעת איך הם הגיעו למסקנה שדיווח על פעולות של חיילים לבית הדין בהאג יעזור לתדמית שלנו. גוש "שלום" מכה שוב ומראה כמה החשיבה שלו היא אנטי-תזה להיגיון הבריא.

DR Z

New member
לא מוסרי

הבעיה היא לא בפעולה ש"גוש שלום " נקטה, שאפשר להסכים איתה ושאפשר להתנגד לה אלא בכך שישראל מבצעת על בסיס קבוע פעולות שהן בלתי מוסריות וגם בלתי חוקיות.

Gods Kid

New member
זה לא גובל! זו כבר בגידה

ולהזכיר לכם מה עושים לבוגדים?...

פסקו

New member
האם אתה מכיר עלי אדמות מדינה

אשר לא נוקטת ב"פעולות בלתי מוסריות ובלתי חוקיות"? ובוא נמשיך, האם אתה מכיר מדינה מזרח תיכונית אשר כן פועלת לפי כל כללי ההגינות המעושים האירופיים? אם כן, אנא...האר את עינינו.

Ouri_s

New member
לא ברמה של ישראל....

אבל זאת לא השאלה כאן. האם בגלל שהם נוהגים אסור אז גם לנו מותר ? אנחנו לא בגן. אנחנו זה אנחנו והם זה הם.

ויש כזה דבר שנקרא

לשמור על בטחון הארץ ותושביה, או שאתה מוכן לשים את המשפחה שלך במקום כל אלה שנפגעים ונהרגים בפיגועים? לא נראה לי..... וחוץ מזה, איפה כל ההבטחות של שרון למדינה בטוחה??? העיקר שהשמיצור את רבין ז"ל בזמנו, קראו לו רוצח, ואת פרס, כל השטויוץ במערכת הבחירות דאז: "פרס יחלק את ירושלים" שטויות במיץ עגבניות. בינתיים, הממשל של שרון לא הביא שום תועלת, אמנם יש חיסולים של מתכנני פיגועים למיניהם, אבל אם הממשל היה נוהג בצורה מכונה, למתכנני הפיגועים האלה לא הייתה עבודה. אני לא אומרת שאנחנו צריכים לוותר על המדינה שלנו, חס וחלילה, אבל בשביל השקט הנפשי של כולם, חייבים למצוא פתרון ריאלי, וטרנספר זה לא ריאלי כי לאן בדיוק תעבירו עם שלם? לפלסטינים יש טריטוריה, אוכלוסיה וממשל, וכשנגיע איתם להסכם (כנראה באחרית הימים בקצב הזה) תהיה להם גם ריבונות ואז הם יקימו מדינה ולנו יהיה שקט מהם סוף סוף......

אתה כותב ברצינות?!?

לא מאמין שגוש שלום עד כדי כך אטומים שהם המליצו להעביר את החיילים למשפט בהאג.

למעלה