גוש סבון מהשוק

leavlimor

New member
גוש סבון מהשוק

דודה שלי קונה מהשוק גוש סבון , כמו הסבונים האלה של פעם רשום עליהם תיט תיב teet teb 72% משהו מכיר?

אני משתמשת בו לגוף ולפנים , ממה הוא עשוי??. מה זה 72% ? האם אפשר להכין ממנו סבון מוצק, ראיתי מתכון של משהו בפורום

שמנים וצמחי מרפא. 250 פתיתי סבון , 2 טיפות גרניום , 3 טיפות אשכוליץ/תפוז, 4 טיפות פטשולי , בבן מרי להמיס ולהוסיף שמנים

ולעצב לצורה שרוצים. האם הסבון הזה תיט תיב יכול לשמש לי כפתיתי סבון , לסבון טבעי????????

leavlimor

New member
גוש סבון מהשוק

דודה שלי קונה מהשוק גוש סבון , כמו הסבונים האלה של פעם רשום עליהם תיט תיב teet teb 72% משהו מכיר?

אני משתמשת בו לגוף ולפנים , ממה הוא עשוי??. מה זה 72% ? האם אפשר להכין ממנו סבון מוצק, ראיתי מתכון של משהו בפורום

שמנים וצמחי מרפא. 250 פתיתי סבון , 2 טיפות גרניום , 3 טיפות אשכוליץ/תפוז, 4 טיפות פטשולי , בבן מרי להמיס ולהוסיף שמנים

ולעצב לצורה שרוצים. האם הסבון הזה תיט תיב יכול לשמש לי כפתיתי סבון , לסבון טבעי????????

0 אור 0

New member
גם אם תפרסמי אותה הודעה 8 פעמים זה לא יעזור

אם אף אחד לא מכיר את הסבון הספציפי של הדודה שלך,
בשוק יש כל מיני דברים, יש גם סבונים טבעיים של פעם שעשויים ביד של איזו סבתא שעובדת לפי מתכון שעובר דורות במשפחה, ויש סבונים סינטטיים לחלוטין שמיוצרים באיזה בית חרושת לכימיקלים חזקים,
חשוב מאד להזהר ולא לערבב מוצרים כימיים עם שמנים אתריים , שכן לשמנים האתריים יש תכונה שהם חודרים את השכבות של העור - ואת ממש לא רוצה שהם "יסחבו אחריהם" לתוך גופך כל מיני חומרים לא מזוהים.

למעלה