גוש וחלקה

dadi1

New member
אוקיי- מצאתי גוש וחלקה

אבל יש שתי בעיות: 1. הם לא מוכנים לומר לי על שם מי זה רשום- מי הבעלים 2. אין להם תת חלקה- וזה מין קומפלקס של בתים יש למישהו אפשרות לומר לי איך אני מברר את זה?

תת חלקה ...

א) שאלתך הראשונה היתה "מישהו יכול לברר לי גוש וחלקה של בית לפי כתובת ושם הבעלים" ... כלומר שיש לך את שם הבעלים? ב) מי זה הם שלא מוכנים לומר לך ... ושיאן להם תת חלקה. ג) אם הנכס רשום כבית משותף ואם אתה יודע את שם הבכלים אתה יכול להוציא בטאבו נסח מרוכז מלא של כל היחידות בבית. ד) אם הנכס רשום כבית משותף ואם אתה מסוגל לזהות את מיקום הנכס בקומפלקס, יכול לנסות ולהזמין בטאבו תשריט בית משותף (לוקח שבוע-שבועיים) ולזהות את מספר התת-חלקה. ה) אם הנכס אינו רשום כבית משותף - אין תת חלקה. ו) החיים קשים ולא כל דבר ניתן להשיג בקלות ... אם תספר מה בדיוק אתה צריך ולשם מה, אולי יהיו רעיונות נוספים. ז) אם כל הנ"ל מסובך עבורך ... יש חוקרים פרטיים שיוכלו למצוא עבורך את המידע.

dadi1

New member
גוש וחלקה

שלום לכולם מישהו יכול לברר לי גוש וחלקה של בית לפהי כתובת ושם הבעלים? זה מאוד מאוד חשוב לי- תודה מראש

dadi1

New member
שלום רב

1. נכון- יש לי את פרטי הבעלים 2. פניתי לעיריית רחובות ואצלהם היה רק גוש וחלקה- ללא תת חלקה( הם לא הצליחו לאתר את תת החלקה )- מדובר בבית דו משפחתי ולא בניין משותף. 3.לפי בירור שעשיתי- הטאבו סגור 4. יש אתר שדרכו ניתן להוציא נסח טאבו- אבל ראיתי שהסיפור מאוד יקר- ואני לא רוצה לשפוך עוד כסף על הסיפור הזה. תודה

Alon P

New member
תתצטרך להמתין בסבלנות

עד סיום העיצומים.גם האתר שהזכרת לא יעזור בעיצומים

יקר זה עניין יחסי ... ../images/Emo13.gif

1. אם יש לך את פרטי הבעלים - תוציא נסח של גוש/חלקה ותראה מה כתוב. 2. גם בית דו משפחתי יכול להיות רשום כבית משותף. אם הוא לא נרשם כבית משותף אין תת חלקות, הבעלים של שתי היחידות רשומים כבעלים משותפים של החלקה ... אבל נדמה לי שדיברת על קומפלקס ... ??? 3. הטאבו סגור - שביתה!!! 4. אינך חייב לשפוך עוד כסף על הסיפור הזה ... ממש לא.

dadi1

New member
כמו שזה נראה שם

זה דו משפחתי צמוד קרקע. איך זה יכול להיות ששני בעלים נפרדים רשומים על אותו בית? למה אין תת חלקה בבתים דו משפחתיים. אני לא חייב לשפוך עוד כסף? להוציא נסח טאבו אמור לעלות לי כולל האגרות משהו כמו מאתיים וחמישים שלוש מאות שקל. אין לאף אחד איזו תוכנת רישומון כזאת שיכולה להוציא פרטים כאלה? איך זה יכול להיות שאתם לא בעניינים?

אז מה?

הבנתי שזה דו משפחתי צמוד קרקע ... אז מה? שני בעלים נפרדים רשומים על אותו בית? ... יש עשרות אלפים כאלו. למה אין תת חלקה בבתים דו משפחתיים? יש עשרות אלפים כאלו ... אבל רק כשהם רשומים כבית משותף. כי כדי לתת מספר תת חלקה צריך תשריט שיזהה את השטחים השייכים לתת החלקה - ותשריט זה הינו תשריט בית משותף. למה? ככה? אם לא תסביר מה אתה צריך ולשם מה ... לא ניתן לסייע לך. מאתיים וחמישים שלוש מאות שקל ... כסף קטן ביחס למחיר הבית. אם זה הרבה בשבילך ... סימן שהמידע אינו באמת חשוב לך ואת סתם מבלבל במוח. נכון - אין לאף אחד איזו תוכנת רישומון כזאת שיכולה להוציא פרטים כאלה ... מה אתה חושב שמישהו מחזיק בבית את כל קבצי הרישום של הטאבו? אם לא היינו בעניינים ... לא היית בכלל יודע מה צריך לעשות.

dadi1

New member
זהו שיש שביתות

כבר הרבה זמן וחוץ מזה בעירייה לא מוכנים לתת- חשבתי שיש למישהו כאן קשרים או תוכנה מיוחדת או מידע בתחום.

Alon P

New member
לא אבל..

יש ערים כמו ת"א (ונדמה לי פ"ת וכ"ס גם)שבאתר האינטרנט שלהן יש מיפוי מפורט של העיר כולל גושים וחלקות לפי כתובת ועוד.זו לא בדיקה מוסמכת אבל יותר טוב מכלום. נסה לבדוק באתר של רחובות אם יש כזה.

dadi1

New member
לא נמצא דבר כזה

פשוט חשבתי שיש כאן מישהו שהוא אדריכל או מישהו שיש לו קשרים והחומר הזה נגיש לו ללא כל בעיה - הוא היה חוסך לי את כל ההמתנה הזו על הקו והטירטורים בניסיונות להשיג את האינפורמציה מהעירייה

למעלה