גוש בכתף

גוש בכתף

כבר מעל חצי שנה אני סובלת מכאבים בידיים בכתף בשורש כף היד ובצוואר הכאבים מחמירים מיום ליום, אני מטפלת כרגע בפיזיוטרפיה אך אין שיפור הרופאים בקופה ערכו לי בדיקות נתגלה לי גנגליון בשורש כף היד מלבד זה ישנו שריר שהפך לגוש בכתף ממש כמו אבן כאשר אני נוגעת בגוש נהיה לי זרם לכל אורך היד איך אפשר לשחרר את הגוש של השריר שנוצר ביד האם משחת וולטרין תעזור? כי הרופאים אומרים שאין להם טיפול ולא מעוניינים לעזור

גוש

שלום עדי, לגבי הגנגליון, אפשר לנקז אותו אבל ישנו אחוז גבוה מאד של חזרה. במידה והדבר מאד מפריע לך (ובהחלט לא מדובר בהמלצה) ניתן לכרות אותו באופן ניתוחי. לא מדובר בפרוצדורה מורכבת אבל היא לא מומלצת אם אין בכך משום הפרעה תפקודית (כאבים, הפרעה תנועתית). לגבי הכתף, אין לי דרך לדעת במה מדובר. עלייך לפנות לרופא לבדיקה. בברכה,

ביקשתי צילומים

אך הרופאים אומרים שצריך מנוחה היתי גם אצל אורטופד שהביא לי כדורים קספו 8 אחרי שחשב שיש לי דלקת הייתי אצל ראמטולוגית שאמרה לי שאין לי דלקת וזו רקחולשת שרירים כיוון שאני לא עושה ספורט אך כרגע יש לי תור למומחה לשיקום היד האם אפשר בנתיים להפחית את הכאב ולשחרר את השריר בכתף שנהיה ממש כמו אבן?

ביקשתי צילומים

אך הרופאים אומרים שצריך מנוחה היתי גם אצל אורטופד שהביא לי כדורים קספו 8 אחרי שחשב שיש לי דלקת הייתי אצל ראמטולוגית שאמרה לי שאין לי דלקת וזו רקחולשת שרירים כיוון שאני לא עושה ספורט אך כרגע יש לי תור למומחה לשיקום היד האם אפשר בנתיים להפחית את הכאב ולשחרר את השריר בכתף שנהיה ממש כמו אבן?

למעלה