גושי ספוג לפיסול.

mic511

New member
גושי ספוג לפיסול.

שלום לכולם. שמי מיכאל ונדבקתי בחיידק בובונאות ליפני כחודשיים. עושה רושם שזה סופני חחח.. אני מיתנסה בכמה טכניקות של בנייה ובנתיים הגעתי לתוצאות לא רעות על
בסיס של ראשים עגולים וקצתסספוג מפוסל. למשל הבחור הזה :).
מאוד הייתי רוצה לפסל ראש שלם בספוג, אבל במרפדיה המקומית שאני נתון לחסדיה אין בדיוק מה שאני צריך.
מישהו יכול לומר לי איפה ניתן להשיג גושים גדולים או לפחות כאלה בגודל סביר שאפשר לחבר?
ובמחיר סביר כמובן :)

תודה

mic511

New member
גושי ספוג לפיסול

דבר אחד שלא ציינתי. אני גר בחולון. אז כל מקום בזור חולוןת בת-ים תלאביב יהיה מעולה!!

רק לפני חודשיים וזו התוצאה

פשששש...

סליחה, בדר"כ אני מתחיל בלברך את המצטרף\ת החדש\ה ורק אח"כ מתפנה לשאול ולהגיב לתוכן ההודעה,
פשוט הופתעתי מהזמן הקצר שעבר מאז קיבלת את הוירוס (הקטלני יש לציין) ולתוצאה של ה
המקסים הזה!!!
אז בוא נתחיל שוב...
שלום מיכאל וברוך הבא לפורום שלנו

לשאלתך לגבי גושי ספוג, אנחנו תמיד ממליצים לעשות סיור באזורי התעשייה הקרובים למקום המגורים ובמקרה שלך באזורי התעשייה של חולון ובת ים.
חפש שם את המפעלים ליצור מזרנים, ריהוט ואולי גם תגלה מרפדיות חדשות שיוכלו להוריד את התלות שלך במרפדיה הנוכחית.
במקומות הללו אתה יכול למצוא גושי ספוג בגדלים שונים שחלקם אף נותנים אותם בתשלום סימלי בלבד ולעיתים אפילו בחינם!
למרות שאינני יוצר בובות בעצמי ומשתייך לצד המפעיל אותם, אני יודע שבדרום ת"א יש רחוב שלם של חנויות ומפעלים בסגנון שהזכרתי ושניתן למצוא אצלהם משטחי ספוג בכל מיני גדלים.

חייב לשאול האם לקחת איזה קורס, צפית בסרטונים שקיימים ברשת או שפשוט התיישבתי ועשית???
נשמח לשמוע ולהכיר אותך טוב יותר ועוד יותר לראות תמונות של בובות נוספות שהכנת.
בעניין ה"מחלה" החדשה שלך - אין לי טיפול שיכול לגמול אותך ממנה

mic511

New member
חיידק הבובונאות

תודה רבה על המחמאות.
. בחיים האמיתיים אני מנהל הדרכה בחברת הייטק והחלטתי לשלב בובה בחומרי ההדרכה שלנו. ככה פגשתי את מריה גורביץ' ונידבקתי חחח..
את כל ידע שלי צברתי מצפייה בסירטונים ביוטיוב במשך כמה ימים, ואז פשוט היתחלתי ליבנות. בהתחלה זה היה בובות גרב עם הבנות המתוקות שלי ועוד בובה אנושית בשם ווגי.
אחר כך בניתי את אלוויס, זה הבחור הזה. איתו אני מיתאמן על הפעלה. אני בין השאר גם שחקן וזה פשוט תענוג לעשות את החיבור הזה. הפורום הזה הוא
התענוג של מקום לאנשים יוצרים
ישר כוח על ההתמדה. ותודה על העזרה.
אני בהחלט אשתף דברים נוספים.

ובתור חולוני, במרכז לתיאטרון בובות ביקרת?

המרכז נמצא בחולון. תמצא כאן הרבה שנדבקו בחיידק הזה.
רובם לא החלימו עד היום.
אתה מוזמן.

mic511

New member
ובתור חולוני, במרכז לתיאטרון בובות ביקרת?

אילן ביקרתי גם ביקרתי. אומרים שכשאתה מכוונן למשהו אז החיים מזמנים לך דברים. ולי הם זימנו סיור עם הגן של ביתי. כמממובן שמייד היתנדבתי ללוות את הסיור. וזאת היתה חוויה נהדרת. הילדה כמובן שצעקה למדריך "גם אבא שלי בונה בובות" בהיזדמנות הראשונה שהיתה לה חחח...
אני בהחלט מתכנן לבקר אתכם בקרוב בלי הילדים :)

mic511

New member
תודה רבה רבה !!!

אחלה חבובית, זה בדיוק מה שחיפשתי.

למעלה