גור שנמצא בבסיס

Trava

New member
גור שנמצא בבסיס

אהלן, אני נמצא עכשיו בבסיס ויש פה גור חתולים קטן מיילל והאמת שאני קצת תקוע כי אין לי את כל הציוד בשביל להציל אותו, ומן הסתם אין פה וטרינר. אני עושה מה שאפשר, בנתיים נתתי לו טונה, אבל אני מניח שהוא לא ישרוד פה אם אני לא אשיג לו בית חם, והבנתי שאם אני אשאיר אותו אצל איזה וטרינר בעיר הוא יעשה לו המתת חסד. לכן, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמוכן לאמץ גור חתולים שחור עם "כתם" לבן על איזור הפה, אני לא מבין בחתולים בכלל אבל אם זה עוזר - הוא נראה ממש קטן והעיניים שלו פקוחות, וכן ראיתי אותו אוכל מהטונה (אני מניח שגור קטן יותר בכלל לא היה אוכל..). אני כרגע באיזור ירושלים, אם יש פה מישהו שמוכן לאמץ אותו שישאיר הודעה ואני אשתדל להתעדכן בהקדם. לילה טוב.

strange key

New member
אם הוא מצליח לאכול לבד

אז הוא כנראה מעל גיל חודש, ואולי אפילו כבר כמעט עצמאי. אולי בכל זאת הוא יצליח לשרוד בינתיים גם בלי בית חם, ותעזור לו עם מעט אוכל ומים בכל פעם...

Trava

New member
הוא לא זז משם

שמתי לו מגבת שישן עליה והוא גם גמר את כל הטונה, אבל הוא לא זז מאותה נקודה כל הלילה, אני מניח שהוא לא עושה יותר מדי בשביל לשרוד. פעם בכמה זמן מותר להם לאכול טונה?

enat06

New member
קודם כל זה שהוא אוכל לבד זה כבר טוב!

דבר שני זה שהוא נשאר במקום זה דוקא כן מראה שהוא עושה בשביל לשרוד כי גורים בד"כ נשארים באותו מקום ומחכים לאמא שתבוא להאכיל אותם, אז חשוב שתאכיל אותו כרגע לפחות 5 פעמים ביום, באותו מקום, ולארגן לו שם משהו חם, דבר נוסף, נסה לצלם ולפרסם אותו, גם בפייסבוק, נסה להעלות את הבקשה ותמונה שלו לדף הפייסבוק של "גירגורים", בינתיים להמשיך להאכיל אותו ותמשיך לעדכן גם כאן!..

Trava

New member
אני לא חושב שהוא במצב טוב

בדיוק עכשיו שמתי לו עוד אוכל וגם שמתי לב שבדיוק מישהו אחר שם לו מים, הוא לא נראה טוב, הוא שוכב על המגבת ששמתי לו אבל זה נראה כאילו הפנים שלו מלאות נמלים \ קרציות, אני לא מבין בזה.. באמת, אני לא מאמין שהוא ישרוד אם אף אחד לא ירצה לאמץ אותו..

י מ י ת ה

New member
כל הכבוד על הטיפול בו!!

מצאתי כמה מספרי טלפון שאולי יוכלו לעזור, עכשיו מתחיל סופש אולי יהיה קשה לתפוס אותם אל תתיאש ונסה גם במהלך השבוע בהצלחה ועדכן.. העמותה למען חתולי רחוב ירושלים 02-5671388 052-8701277 ירושלים אוהבת חיות 054-9454225, [email protected]

Trava

New member
תודה רבה, אבל יש בעיה

במהלך השבוע אני לא אהיה באותו בסיס, אז האפשרות היחידה היא באמת להעביר אותו בשישי-שבת לאנשהו או שאני באמת לא יודע מה יקרה לו..

enat06

New member
תנקה לו את הפנים עם צמר גפן רטוב ומעט חמים

זה לא סיפור, פשוט תנקה לו בעדינות, תדאג שיהיה לו משהו חם להתכרבל בו ונסה להמשיך לפרסם, גם בפייסבוק, בדף של גירגורים! יש גם דף של "בעלי חיים נטושים" ותמשיך לעדכן!

Trava

New member
עדיין לא התקשרתי

עדיין לא התקשרתי, אני אתקשר מחר. ניקינו אותו קצת עם מגבת, נתנו לו עוד טונה ומים לאכול ולשתות, למרות שזה נראה כאילו הוא לא שותה מהמים או שפשוט אנשים שמים לו מים (ראיתי כבר מישהו ששם לו מים) או שפשוט הוא שותה ממש קצת.. שמנו עליו עוד מגבת, אבל מאז שאני ועוד מישהי ניקינו אותו קצת הוא נהיה קצת יותר "חברותי" אפשר להגיד והוא התחיל לקום מהמגבת לאנשים, אז עכשיו כששמנו עליו עוד מגבת והוא ראה אותנו הוא לא נשאר תחת המגבת והוא יצא אחרינו, ככה שאין לנו ממש מה לעשות אם יהיה לו קר.. דרך אגב, השגתי תמונה שלו, הנה קישור : http://imageshack.us/photo/my-images/822/imgcat.jpg/

enat06

New member
הוא נראה כבן חודש, אולי קצת יותר

בגיל הזה הם עדיין לא יודעים לשתות בעצמם, מה אתם נותנים לו לאכול? אם אתם נותנים לו מזון רטוב תנסו לערבב במעט מים ואז הוא ינסה ללקק את המים יחד עם האוכל.. הוא חייב פינה חמה ובטוחה, אם הוא מתרחק חשוב מאוד להחזיר אותו לאותו מקום, האם יש לכם אפשרות לארגן לו בקבוק חם?

Trava

New member
חדשות רעות

יש לי חדשות רעות.. קמתי בבוקר וכשהלכתי לחתול הוא פשוט לא הגיב.. בכל מקרה, ניסיתי לעשות כמה שאפשר בשבילו וחבל שזה הסוף שלו.. לפחות אני יודע שניסיתי ושלא השארתי אותו שם סתם. תודה רבה לכולם על העזרה, באמת עזרתם לי איתו.

enat06

New member
אתה חייב להביא אותו למרפאה!

יתכן שהוא סתם מיובש! וצריך נוזלים, יש מרפאות שעובדות 24 שעות ביממה! תנסה להתקשר עכשיו לאחת מהן ולהתייעץ! אי אפשר להשאיר אותו לגסוס ככה ואולי עוד אפשר להציל!

papapadu

New member
בדיוק מהמצב הזה הצלתי גורים

פשוט תרוץ איתו לווטרינר, אם אתה אתה לא יכול אז אמבטיה מלאה מים פושרים, שים אותו בפנים, לאט לאט תחמם את המים יותר, כי היה לילה קר וגשום ובטח קצת קפא. אחר כך לך למרפאה תשיג מזרק (בטוח יש להם אלף) ותתן לו מים בפה מהצד של הפה. שלי היו כמו גושי קרח שלא זזו ועכשיו הם חיות קופצות מטורפות :) בהצלחה ולא לוותר!

enat06

New member
לא כדאי להכניס למים אבל בקבוק חם יכול לעזור!

ואם אין בקבוק חם אז אפילו בקבוק פלסטיק עם מים חמים, עטוף במגבת ולבדוק טוב טוב שלא נוזל משם כלום, ובאמת לא לוותר!

י מ י ת ה

New member
יש מישהו מאיזור ירושלים שיכול לעזור כרגע?

זה ממש הצלת חיים, הבחור חייל יכול להיות שלא יכול לעזוב שם כרגע ולעזור לחתול להגיע לוט' האם יש מישהו שיכול לעזור לו? תודה מראש

Trava

New member
אחד החיילים לקח אותו לאנשהו

לא קראתי מה שכתבתם באותו זמן, אבל אני חושב שאחד החיילים כבר לקח אותו, כנראה הוא חשב שהוא מת גם..

י מ י ת ה

New member
ממש עצוב, לדעתי אולי עוד אפשר לעשות משהו

אם אתה יכול לאתר מי לקח אותו ולאן ולנסות בכל זאת לחמם את החתול עם העיצות שניתנו כאן או בכל זאת לנסות ולצלצל לעמותה שיתכן ותוכל לאתר מתנדב מהאיזור שיכול לעזור. ממש עצוב שימות ככה גוסס וסובל.

enat06

New member
בבקשה תנסה לאתר מי לקח אותו ולאן!!

גם לגורים במצב קשה אפשר לעזור, אל תהיה פאסיבי בעניין הזה! זה חשוב, אפשר לעזור ויוכלו לתת לכם עצות כאן!

למעלה