גור שלף

talha

New member
גור שלף

גור שלף

אני לא מצליחה להבין את הראש של פיני גרשון איך הוא שומר את גור שלף על הספסל מילא היה משחק צמוד אבל במשחק שמכבי מובילה גור צריך ל ש ח ק !!!!!!!!! לדעתי הוא צריך לשחק בכל מצב אבל אם יש הפרש הוא בטוח צריך לשחק זה נראה כאילו פיני מנסה לעשות לו בית ספר חבל ......למכבי ול שככה כשרון הולך לאיבוד

MegaYellow4

New member
אני לא מבין מה הבעיה

גור שלף שיחק אתמול 25 דקות בערך. מה לא בסדר בזה?

talha

New member
גור רק בישראל

מה הבעיה? הרי הליגה האמיתית של מכבי זה באירופה (אם כל הכבוד לקבוצות הקטנות שניצחו את מכבי) בשביל מכבי הליגה הישראלית זה כמו משחק אימון לא ידעתי שגור שלף נועד להיות שחקן בשביל הליגה הישראלית בלבד למה הוא לא שותף ביום חמישי? אין תשובה וגם סיבה מוצדקת הרי הוא לא פצוע וגם היה מספיק הפרש כדי שהוא יוכל לשחק אבל גור שלף סובל מהמצבי רוח של פיני גרשון ואני ממש משתתפת בצערו

MegaYellow4

New member
תשובה

בתור מי שנמנה על 2,000 הצופים שטורחים לבוא לכל משחק של מכבי, גם אם הוא נגד ``קבוצות קטנות``, אני יכול לספר לך שמשחקי הליגה של מכבי הם לא פחות חשובים וראויים מאשר המשחקים באירופה. מי שרוצה לאכול את הדובדבן בלי הקצפת עושה טעות מרה. גור שלף הוא שחקן מכבי, וככזה הוא אמור לשרת את צרכיה, אם זה לשחק באירופה, בליגה, במשחקי אימון או בכל מסגרת אחרת. אם שחקן מסוים חושב שלא יאה לו לשחק רק בליגה, שלא יבוא למכבי. אני רוצה להזכיר לך, שמכבי הגיעה לאן שהגיעה באירופה בזכות הישגיה בליגה, ומי שחושב, אחרי חיפה, הרצליה וקרית-אתא, שהליגה הישראלית היא משחקי אימון למכבי, מצבו רע.

הכל טוב ויפה....

האם בגלל זה, פיני יכול להתעלל! בגור שלף? (דרך אגב מדבריך נוצר הרושם, כאילו גור לא מוכן לשחק בליגה, אלא אך ורק באירופה, לדעתי אתה עושה לו עוול.) לא נראה לי שהביאו אותו למכבי בשביל משחקי ליגה וגביע המדינה, או משחקי אימון, אלא בשביל תגבור לאירופה, ואם זה לא מתאים להם שישחררו אותו! כן שישחררו אותו. אני רוצה להזכיר לך, בקיץ גור ביקש/התחנן שישחררו אותו ממכבי, הוא כבר הבין איך הולך להראות העונה שלו תחת פיני, ואז הגיעו פיני ושמעון, ואמרו מה פתאום? ``הוא חתום לעוד עונה`` ולא נשחרר אותו (מן הסתם, הפחד מזה שהוא יחתום בקבוצות המתחרות). העוול נעשה כבר אז, כבר בקיץ ידע פיני שהוא הולך להתעלל בגור שלף העונה, אז בשביל מה הוא השאיר אותו? רק בשביל להתעלל בו??? ואתה עוד רוצה לטעון לנו ליגה, גביע, אימון, לא זו הבעיה של גור במכבי. הבעיה שלו היא פיני, הוא לא מתאים לו, ואולי הוא גם לא מתאים לשיטת המשחק שלו (התקפה), אז מה הבעיה? תשחררו אותו, לא יקרה למכבי כלום, אולי קצת פחות סידורי עבודה לפיני. ואם יש למכבי בעיות בליגה מול אשקלון, ואפילו מול אתא/מוצקין, יש להם עוד כמה שחקנים צעירים, ובראשם דיויד שטרנלייט, פנאן וסביון, ואפילו ויניה, מה יש קבוצות אחרות בליגה עולות עם כאלה בחמישיה ולפעמים מנצחים, אז למכבי אסור לתת להם להשתפשף בליגה?

MegaYellow4

New member
אין בעיה, שילך

אני לא יודע מה היו השיקולים שהינחו את מכבי בקיץ לא לשחרר את גור, ואני מניח שלא אני ולא אף אחד כאן יודע את התשובה. לגבי הצעתך- אני בהחלט מסכים. אני מאוד אשמח אם בסוף העונה גור שלף יקח את מטלטליו ויעבור לקבוצה אחרת, עם מאמן שיכול לסבול עצלנות באימונים ועל המגרש. לגבי הטענה שאת גור הביאו כתיגבור לאירופה - שטות. גור הוא תיגבור לאירופה? למה, הוא שחקן אנ.בי.איי?? הוא הובא כתוספת למכבי, לא רק באירופה אלא בכלל. אני לא מבין למה אתם כל הזמן מיללים על גור : מדובר בשחקן שקיבל הזדמנויות שאף שחקן לא קיבל בקבוצה, גם בשנה שעברה ובמיוחד בשנה שלפניה (העונה של בנואה), והוא לא ניצל אותן כדי לפרוץ קדימה. ולמה אני לא שומע לובי לטובת ראדוביץ`? הבחור קורע את עצמו באימונים, נותן את הנשמה, ורואה עוד פחות מגרש משלף. איפה ואיפה? אני יודע שהוא לא יפה כמו שלף, אבל מגיע לו לא פחות קרדיט מהאוהדים, אלה שכ``כ קשה להם לראות את שלף בחוץ (ומה זה חשוב אם מכבי נראית מצוין)..

talha

New member
שוב גור

קודם כל שלף תרם המון בעונה הקודמת אחת הסיבות שמכבי הגיעה לאן שהגיעה זה גם בזכותו העונה עוד לא נתנו לא את הצאנס להוכיח את עצמו הליגה הישראלית היא לא פונקציה והיא לא מקום הטוב שיש לשחקן זה או אחר להוכיח את עצמו למכבי יש בעיה גם הם לא רוצים לשחרר את שלף וגם לא רוצים לשתף אותו הם רוצים לאכול את העוגה ולהשאאותה שלמה ומה לעשות זה בדר``כ לא הולך אני חושבת ששלף מספיק מוכשר בשביל לשחק באירופה עובדה שבמשחקי הנבחרת הוא שיחק לא רע אז למה לא לתת לו את הצאנס

MegaYellow4

New member
איזה צ`אנס?

מתי רצית שישחק? ביום חמישי מול אורטז, כשבריסקר היה חם, נדב היה גדול, וגם פארקר תרם מאוד? במקום מי היית מכניסה אותו למשחק? מתי תבינו שהאינטרס של הקבוצה הרבה יותר חשוב מאינטרס של שחקן זה או אחר בתוך הקבוצה. אם מכבי הייתה עובדת בשביל השחקנים ולא להיפך, מזמן היינו מתפרקים. אני לא חושב שגור שלף מקופח, וזה מאוד חורה לי שכשהקבוצה מצליחה ומשחקת יפה, במקום לפרגן לשחקנים שכן שיחקו ועשו עבודה טובה, אנשים נתקעים דווקא על זה שלא שיחק. אני לא מבין את אופן החשיבה הזה. שיהיה ברור - אם גור ישחק ויהיה טוב, אני אהיה מאושר. אין לי שנאה אליו, אבל אני גם מודה שאני לא מטורף עליו. כל שחקן במכבי יקר לי, אבל יותר מכל יקר לי המועדון הזה וההצלחה שלו. אם המועדון מצליח, מצידי שרגב פנאן וסביון יהיו אלו שישחקו, מה אכפת לי?

אתה צודק בנושא הקבוצה

אבל מה לעשות את המחיר משלם גור שלף. אני לא יודע למה, אבל פיני החליט שהוא השחקן העשירי שלו, לא נראה לי שקידומו של טל בורשטיין אמור להפריע לגור שלף, ואם כן שחררו אותו בבקשה. סתם להזכירך, בסוף העונה שעברה פיני התחיל שוב עם משחקיו לגבי גור, אחרי הפציעה שלו בסוף הסיבוב השני. ובמשחקי ההצלבה והפלייאוף הוא לא שיתף אותו מספיק, והתוצאה היתה שהגענו לרגע האמת דהיינו במשחק מול פנא` כשהיו צריכים אותו, הוא לא היה, וכן פופה, כי בלתי אפשרי לדכא שחקן, אבל אח``כ להביא אותו ועוד ברגעי האמת. אני לא יודע מה יקרה העונה, והיא עוד ארוכה, אבל בינתיים זה לא נראה טוב מבחינתו (לגבי פיני, כמובן), ואני מקוה שכשיגיע רגעי אמת הוא יוכל לשחק, וטוב.

talha

New member
אני חושבת כמוך

לפחות יש מישהו שבדעה שלי חזק ואמץ!!!!

למעלה