גור שובב מאוד

yanirda

New member
גור שובב מאוד

מישהו מכיר מאלף גורים טוב באיזור הקריות\חיפה צריך באופן דחוף תודה

alice8

New member
../images/Emo45.gif המלצה

על טל ינקו. עשה עם הכלב שלי עבודה מצוינת. אבל חוצמזה אולי תכתוב (או תכתבי?) קצת מה העניינים עם הגור ותוכל לקבל גם פה כל מיני טיפים.

yanirda

New member
אז ככה....

יש לי גור שובב מאוד בן חודשיים וחצי, הוא מקסים ואנחנו אוהבים אותו מאוד, הבעייה היא שהוא שובב ובכיין ברמות שלא יתוארו, אי אפשר להשאיר אותו שניה אחת לבד כי הוא בוכה בקולי קולות ולא מתייאש גם לאחר הרבה זמן, הדבר הזה מאוד מקשה עלינו, בנוסף הוא מתבכיין על כל דבר הוא יכול לשבת להסתכל עליי ופשוט להתחיל לבכות כאילו הוא מנסה לדבר, זה מצחיק אבל ממש על כל דבר הוא בוכה לדוגמ אם לא נוח לו לישוןתנוחה מסויימת הוא מתחיל להתבכיין ממש כמו תינוק אז ברוב הפעמים אנחנו צוחקים ומרגיעים ומלטפים אבל יש פעמים שזה מעיק ומקשה אנחנו לא יכולים לצאת מהבית ולהשאיר אותו לבד, אפילו לא בזמןן ארוחה משפחתית לגור אין חרדת נטישה או משהו בסגנון לפי דעתי הוא מפונק מאוד מאוד ולכן אני חייב לפתור את זה ומהר כי אני מתחיל בעבודה חדשה ואי אפשר בכל פעם למצוא לו בייביסטר אודה לכולם על העזרה

shirael

New member
רק תזכור

שאתה מתעסק פה עם תינוק, ותינוקות בוכים. ההתנהגות שלו נשמעת נורמלית לתינוקי קטן - תחשוב על זה, אם שנה של כלב שווה ל-7 של אדם, יש לך בידיים תינוק בן קצת יותר משנה. הם אמורים להיות ילדותיים ובכיינים בגיל רך כזה, זה לא נובע מפינוק... עם זאת, כמובן שאני מאוד בעד מאלף - זה יעזור מאוד למזער את הטעויות שתעשו איתו לאורך גדילתו, ולבנות איתו מערכת יחסים בריאה.

למעלה