גור כלב חמוד

n o g a1

New member
גור כלב חמוד

לפני 4 חודשים הבאתי גור חמוד הביתה. לילדים וגם לי. אהבה גדולה הוליד גור זה בלבבות הילדים, מפנקים אותו , מנשקים אותו בפה, מלטפים , מנגבים (פיפי) ,מרימים(קקי), מורידים , משחקים - חודשיים ראשוניים. מאז , החלו סדקים באידיליה: לא תמיד בא להוריד , יש תורנות - אני אתמול , את היום , מחר הוא... מורידים ל- 5 דקות ואז החמוד , המאמי עושה את צרכיו באמצע הסלון . הגור החמוד טחן לי את הבית בהתמדה אין קץ (גור?) , כעבור חודשיים - אין תחתונים לאף אחד, גרביים , נעליים , שרוכים,דלתות , בובות , סדינים , כריות , שטיחים ועוד... החלטתי למסור אותו - להודות בכישלון ובלב כבד להעביר אותו הלאה. קצת אכזרי - אני יודעת. היום - שעת צהריים- הילדים חזרו מבית הספר. ביתי המתוקה , בת 10 , מוציאה דף מהתיק ובחיוך ממזרי אומרת :"החתמתי עצומה נגד מסירת הכלב". הסתכלתי על הדף המקומט - 200 חתימות, 200 חתימות! קולטים? היא החתימה 200 ילדים נגד מסירת הכלב! אחה"צ יצאתי מפתח ביתי, ילד שאיני מכירה פונה אלי :"נו, מה החלטת ?" נו , מה החלטתי? לא יודעת עדיין , מה שברור שהילדה המתוקה שלי יודעת לעשות שרירים! רק שלא תתחיל בשביתה כללית

a n a t i 3 3

New member
כל הכבוד לילדה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אל תמסרו אותו... דברי איתם על לקיחת אחריות, תסבירי להם שבחיים יש גם חובות לא רק זכויות, שתפי אותם בחשיבות הזמנים הקבועים שבהם הכלב צריך לרדת למטה, רק אל תקחי להם את ה -
אל תתייאשי, מכירה טוב טוב את הנזקים עליהם את מדברת... כל התחתונים של הילדה הפכו לרצועות בד בלתי מזוהות, כך גם שלוש מהחזיות שאהבתי
הכלב שלנו כבר בן חצי שנה וכמעט שאין כבר נזקים. בהצלחה

../images/Emo25.gif מתוק ביותר

ולו רק בגלל האקט הזה מגיע להם שיחזיקו אותו. אבל בנוסף דרשי מהם יותר אחריות ואם לא יעמדו בה-כתבי עצומה נגד לכלוך וקריעת בגדים על ידי הכלב והחתימי בה את 200 הורים. אם כבר-אז כבר!!

N D R

New member
ממני הן מבקשות כבר חודשים

מהרגע שעברתי לגור לידן הן מבקשות כלב. ואני.... כבר תיארתי לעצמי את כל המסלול. בעיקר את המסלול שאני אצטרך לעשות מדי יום ולילה ואת מצב הבית בזמן שאהיה בחו"ל. אז אמרתי: לא! ובדיוק היום..... הלכתי עם הגדולה לסופר לקניות בערב ופתאום היא שוב מעלה את השאלה: "אבא, אולי תקנה לי בוקסר? בא לי לישון עם בוקסר בלילה" ואני:"חשבתי שכבר סגרנו את הנושא הזה, לא? אין כלב בבית נקודה!" היא:"איזה כלב?, התכוונתי לערמת הבוקסרים שם בסלסלה"

אבל תודה שזה עדיף על...

היא:"אבא,אני יכולה להביא את פול?בא לי לישון איתו לפעמים בלילה" ואתה:"טוב,הלילה את יכולה" ובערב מצלצל לך בדלת...איזה "ז'אן פול בלמונדו" אחד ואומר: "באתי ללילה". מודה

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

אם כבר כלב אז רק בוקסר! ככה אני אומרת להן... ובקשר לבוקסר שהילדה שלך התכוונה... תיזהר!!! זה מתחיל בבוקסר אח"כ הן מבקשות חוטיני

מודים אנו שבמילכוד

למסירת גור כלבים בפרקטיקה הישראלית יש משמעות מאוד ספציפית. מצד שני כלב זה לא חמש דקות להוריד. כלב זה טיול של שעה וחצי ביום ואחריות ללפחות עשר שנים. כלב זה מישהו בבית לפחות פעם בשעתים, וכלב,זו אהבה,לא תורנות. היה עדיף לגמרי פשוט לא לקחת,נכון לכם ונכון לבערך שלושים אלף בתים אחרים במדינת ישראל...עכשיו כבר מאוחר.

כמה נקודות מאד חשובות ../images/Emo91.gif

כלב ובכלל חיית מחמד אבל בעיקר כלבים- עם כלב אפשר לדבר, לנגוע, לחוש, להרעיף אהבה ולקבל אהבה בחזרה כך שזה מאד מועיל להתפתחות הרגשית של הילד, חינוך לאיכפתיות, אחריות, דאגה לזולת. עם כלב ניתן לדבר, לשפוך את הלב. כלבים ובעלי חיים אחרים יודעים להקשיב, הם מקבלים אותנו כמו שאנחנו על אף מגרעותינו והם תמיד שמחים לראותנו.. לכלב יש יכולת לשמור על ילדים, הוא מבדיל בין ילד לבין מבוגר. למרות זאת, אם את באמת מרגישה שלא יהיה מי שידאג לו לכלב אולי עדיף באמת לוותר על העניין לטובת הכלב, כלב דורש וזקוק להרבה תשומת לב,צריך להוציאו לפחות 3 פעמים ביום, טיפולים, חיסונים.. גורים צריך להוציא יותר מ 3 פעמים ביום ! אז שוב, היתרונות הן : מלמד את הילדים אחריות מהי, משמח ומעודד, נאמן עד אין קץ, מוריד לחץ דם (לפי מחקרים!) ומאריך את החיים, עוזר לאווירה נינוחה בבית, עוזר לפגוש אנשים חדשים ומקנה אווירה חיובית באופן כללי. לפעמים גם שומר ומקנה הרגשת ביטחון. לעיתים פועל כסיירת ניקיון - ברגע שנופל אוכל על הרצפה, הכלב אץ-רץ ו"מנקה" אותו... :) בהצלחה.

מיקי 43

New member
אךךךךךךךך הילדים

אני הייתי הולך על צ'אנס נוסף מלווה בחרב מה שאומר שבפעם הבאה שצץ הויכוח הראשון לגבי הכלב באותו יום מקסימום למחרת אין כלב להתנות ולבצע במידת הצורך אבל וכאן בא אבל גדול כל זה צריך לבוא רק אחרי קילומטרים של שיחות על אחריות בכלל ובגידול כלב בפרט אני שואל ילדשלא רוצה להוציא את הכלב שאלה מאד שאלתית מה יקרה אם אני לא אתן לו לצאת מהבית ואנעל את השירותים שלא יוכל לעשות כשילחץ לו? או מה יקרה אם אשכח להכין לו אוכל? אחרי כל זה יתוקן אחלה לא יתוקן אין כלב.

ב ד ר ך

New member
איזו ילדה מקסימה ../images/Emo39.gif

ואיזו מחאה נהדרת שחודרת ללב. בטוחה שאם היא הייתה עושה שרירים ורעש, בוכה וצועקת לא הייתה מקבלת את אותו אפקט.

יש לי עצה בשבילך

מה דעתך לחתום עם הילדים "חוזה" בחוזה תסדירו את הטיפול בכלב (האכלה, ניקוי, טיולים) ובמידה והחוזה מופר יש לך זכות למסור את הכלב אני חושב שילדה אינטלגנטית כמו שלך תדע להעריך מחויבות חתומה :) מה דעתך ?

למעלה