גור חתולים צורח

מיצקו

New member
גור חתולים צורח

מחוץ לבית שלי כבר קרוב לחצי שעה.... זה פשוט קורע לב, אני תכף אצא לחפש אותו... השאלה היא כזאת, בהנחה ואמצא אותו, והאמא לא שם, האם לקחת אותו? איך אני יודעת שהאמא לא הלכה להסתובב קצת ותחזור?? היללות שלו פשוט קורעות לב....

מיצקו

New member
עידכון

כמובן עוד מקרה קלאסי של גור חתולים שנתקע ברכב של מנוע...מה יהיה אתם?? בקיצור יצאתי לחיפוש, וישר מול הבית שלי ראיתי מכתב שמונח על מכסה מנוע שממנו בוקעות היללות הנוראות....המכתב היה משכנה מודאגת, שכבר יצרה קשר עם לוכד חתולים שיבוא לחלץ אותו ורק שלא יתניע את הרכב!!! עוד היה כתוב שם שניסו לאתר את בעל הרכב דרך המשטרה אבל ללא הצלחה... איזה כיף שעוד יש אנשים טובים בעולם!! בכל מקרה, ראיתי שעל הרכב יש מדבקה של חניון של האוניברבסיטה הפתוחה ברמת אביב, וחשבתי לעצמי שאולי נצליח לאתר ככה את הבעלים של הרכב...כמובן שכשהתקשרתי לאוניברסיטה הם ממש הופתעו, זה בטח לא מסוג הפניות שהם מקבלים מדי יום, אבל הם היו ממש אדיבים ועם המון רצון לעזור... בקיצור, גם הם לא מצליחים ליצור קשר עם בעלת הרכב, אבל הם ממשיכים לנסות, השארתי להם את מספר הטלפון שלי כדי שימסרו לה ברגע שיצליחו לתפוס אותה...נקווה לטוב....

הגרה182

New member
לצאת עם קופסאת טונה ולהניח מתחת לרכב,

הרבה פעמים הריח מושך את החתול החוצה- גם אם הוא לא יודע איך יוצאים (יש לו יותר מוטיבציה). מקווה שזה יוציא אותו מהר ולא יהיה צורך לחכות לבעל הרכב...

יש עידכון מה שלום החתול?

הוא אכל משהו? איתרתם את בעל הרכב? הוא יצא מהמנוע הזה כבר? הפורום הזה הפך אותי לרגיש לחתולים יותר ממה שהייתי פתאום אני רואה חתולים ברחוב וחושב עליהם מעניין איך הם מרגישים ומתפלל עליהם שה' ישמור עליהם.

מיצקו

New member
הוא יצא מהמכסה מנוע

לא ברור איפה הוא, ביליתי הרבה זמן מקודם בחוץ לנסות לתפוס אותו עם אוכל ללא הצלחה, הוא מפוחד מדי ויש פה המון חתולים באזור... פיזרתי אוכל בסביבה, ואני כבר לא שומעת אותו צורח, אז אני מקווה שהוא בסדר... אם יחזור ליילל אנסה לתפוס אותו שוב אבל כרגע זה בלתי אפשרי כי כל עוד הוא לא בוכה אני לא יודעת איפה הוא...

enat06

New member
מיצקו מנסיון...

חתולים שנכנסים למכסי מנוע יכולים לעבור ממכונית אחת לשניה ופשוט להיות שקטים, לדעתי אם את יכולה המשיכי לקרוא לו, יש סיכוי שעבר למכונית אחרת, מחזיקה אצבעות שתצליחו להוציא אותו במהרה..

מיצקו

New member
היי ענת

אני יודעת, גם לי יצא לצערי (כי זה תמיד קורע לב) להתנסות כבר עם גורים שנתקעו במכסה מנוע... הבעיה היא שעכשיו אני כבר לא שומעת אותו ככה שאני לא יכולה אפילו לארוב לו עם אוכל... ביליתי מקודם הרבה זמן בחיפוש אחריו בחוץ ללא הצלחה לצערי....כמובן שאני קשובה ואם אני אשמע אותו מיילל לפתע אני ישר אצא לחפש אותו שוב בתקווה למצוא אותו.... תודה רבה על התמיכה, מקווה שיהיו לי עדכונים משמחים יותר בהמשך

v cd

New member
בדיוק קרה לי לפני כמה ימים

יללות באמצע הלילה של גורה שהיתה באוטו. כתבתי פה על זה, כי מסע החילוץ הזה נתן לי טיפ: אם לא שומעים את הגור ולא יודעים בדיוק איפה הוא (אבל כן יודעים בערך), כדאי לנסות להשמיע יללות, לא רמות במיוחד. לי זה היה הדבר היחיד שאפשר לי למצוא אותה, ולהוציא אותה מהאוטו.

למעלה