האמת שלא ממש.
T The Fourth Horseman New member 5/4/07 #22 אני מכיר אותך מהיכנשהו? אלין שכנעה אותך להצטרף? אה, ואני מוריד את האלבום החדש של דרים!%$#^&%$^&&$@#!@^!@%^!#
אני מכיר אותך מהיכנשהו? אלין שכנעה אותך להצטרף? אה, ואני מוריד את האלבום החדש של דרים!%$#^&%$^&&$@#!@^!@%^!#
G gurke New member 5/4/07 #25 חחחחחחחחח כן בטח! ואני מייק פורטנוי! (שאגב, מי שהתחזה לו ברח מהכלא חחחחחחחחחחחח) ואל תהיה מופתע אם יצא לך איזה הומו וכמה זקנים מנגנים הכי מהר שאפשר בלי קשר לחיים. אה, אופס סתם, אין סיכוי, מליון אחוז זיוף אבל תעדכן אותי!
חחחחחחחחח כן בטח! ואני מייק פורטנוי! (שאגב, מי שהתחזה לו ברח מהכלא חחחחחחחחחחחח) ואל תהיה מופתע אם יצא לך איזה הומו וכמה זקנים מנגנים הכי מהר שאפשר בלי קשר לחיים. אה, אופס סתם, אין סיכוי, מליון אחוז זיוף אבל תעדכן אותי!
T The Fourth Horseman New member 5/4/07 #27 חחח, דרגונפורס? ../images/Emo6.gif עוד 42 דקות, כשיגמור להוריד, אני אגיד לך
ת תמיר1991 New member 5/4/07 #30 גור!!!!111../images/Emo47.gif נראה לי י'4 מעירוני ד', ת"א זו הכיתה הכי גדולה פה... אנחנו 4 ואשכרה, מה קורה עם הפורום הזה שנה הבאה? נשנה את השם לשביעיסטים, שביעיסטים ישנה לשמיניסטים, ושמיניסטים ייסגר ויהפוך לשישיסטים החדש? הזוי ברוךהבא תמיר.
גור!!!!111../images/Emo47.gif נראה לי י'4 מעירוני ד', ת"א זו הכיתה הכי גדולה פה... אנחנו 4 ואשכרה, מה קורה עם הפורום הזה שנה הבאה? נשנה את השם לשביעיסטים, שביעיסטים ישנה לשמיניסטים, ושמיניסטים ייסגר ויהפוך לשישיסטים החדש? הזוי ברוךהבא תמיר.
ת תמיר1991 New member 5/4/07 #33 אגב../images/Emo26.gif אני תמיר, בן 16 מת"א... לא הייתי מאוהב שלוש שנים בחברה של חבר טוב שלך שהיה חבר טוב שלי [ואתה הראשון שידעת מזה... ] אני לא מחטיא מול שער ריק אחרי שאתה מכין לי את הגול הכי טוב בעולם לא דיברתי איתך באף שיעור! לא ראיתי איתך את גמר המונדיאל לא רצינו את נועה באותו הזמן... אני מכחיש כל קשר אליך... ברוך הבא תמיר.
אגב../images/Emo26.gif אני תמיר, בן 16 מת"א... לא הייתי מאוהב שלוש שנים בחברה של חבר טוב שלך שהיה חבר טוב שלי [ואתה הראשון שידעת מזה... ] אני לא מחטיא מול שער ריק אחרי שאתה מכין לי את הגול הכי טוב בעולם לא דיברתי איתך באף שיעור! לא ראיתי איתך את גמר המונדיאל לא רצינו את נועה באותו הזמן... אני מכחיש כל קשר אליך... ברוך הבא תמיר.
ת תמיר1991 New member 5/4/07 #38 הרגו אותך שם?../images/Emo3.gif ואני הלכתי לשירותים בדיוק כשהיה את הנגיחה של זידאן במטראצי תמיר.