גור גולדן רטריבר לאימוץ

amitamram

New member
גור גולדן רטריבר לאימוץ

שלום,
אני מחפש לאמץ גור (זכר) מסוג גולדן רטריבר, אני לא מוצא בשום מקום גור כזה לאימוץ, רק למכירה, מישהו מכיר מקום שיש לו גור כזה לאימוץ?
תודה!

דגלמנגה

New member
תירשם בכמה עמותות, זה אפשרי

אולי הגולדן הזה "דמוי", או "גם"
אבל לפחות לא תוציא כמה אלפים על גור.

amitamram

New member
מה הכוונה?

מה הכוונה "דמוי"?
ואם אני נרשם, אז מודיעים לי כשיש?
(איך זה עובד?)

רוב הסיכויים שלא תמצא באגודות גור גולדן גזעי

"דמוי" הכוונה היא לכלב מעורב שיש לו מראה שדומה לגולדן.

KallaGLP

New member
השאלה עד כמה חשוב לך שהגור באמת יהיה גזעי.

האם אתה מתכוון להשתתף איתו בתערוכות, למשל? אם זה חשוב, אין לך ברירה אלא ללכת למגדל רשום של הגזע ולרכוש את הגור תמורת סכום כסף נכבד. אבל אם מה שחשוב לך זה מראה, אז אני מניחה שאפשר למצוא באחת העמותות גור שנראה כמו גודלן (כלומר דמוי גולדן) ולאמץ אותו.
אגב, כל מי שיציע למכור לך יותר בזול "גור גזעי בלי תעודות" - תדע שאין חיה כזו, ומאוד לא מומלץ לקנות מאנשים כאלה, כי אינם מגדלים מורשים ומסודרים, אלא משחטות גורים התורמות להרבעה לא מבוקרת של כלבים בישראל. מה גם שלעיתים יש סיבה לכך שאין באפשרותם להנפיק תעודות - לגורים כאלה או להוריהם עלולות להיות בעיות ומחלות גנטיות שמנעו את קבלת התעודה מלכתחילה, ולרוב אין שום דרך לבדוק זאת.

amitamram

New member
בערך

זה גור ממשפחה שהכלבה שלהם המליטה (לא מבית גידול), הם רצו 1000 שקל בשביל הגור, אבל זה רק בשביל לסנן אנשים לא רציניים, הם לא רוצים שמישהו יאמץ כי זה בחינם ואז אחרי חודש יחליט שלא מתאים לו ויזניח את הגור , הגור מתוק בעולם!

שירן ל11

New member
הגור מתוק אבל המשפחה מחרטטת

עמותות לוקחות כסף על סל אימוץ תמורת חיסונים ושבב- עד 650 שקל בערך. אנשים פרטיים לא צריכים להרביע את הכלבה ללא פיקוח מטעמים רבים ובינהם בריאות הכלבה ובריאות הגורים והגנטיקה שלהם. אם הם לוקחים 1000 שקל כנראה שהם הרביעו את הכלבה בשביל להטפיח את הכיס שלהם ואין לכלבה תעודות- בעייתי מכל הבחינות לגבות כסף על המלטה כזאת. יש אנשים שגם קונים ביותר ושמחליטים שלא מתאים להם, מוכרים אותו בשנית... כסף זו לא רשת ביטחון. אם הכלבה עם תעודות וזאת המלטה פרטית ומתועדת- אני חוזרת בי, אבל בד''כ הגורים יעלו יותר כסף בהמלטה כזאת.

ולעניין- הגור מקסים! מאחלת לכם חיים יפים יחד

למעלה