גורל .....

גורל .....

לפני כמה שנים, בירושלים, במסעדת "סבארו", היה פיגוע מזעזע ובו המון נרצחים. באותו היום, היתה המסעדה עמוסה באנשים. מלצרית, שקשה היה, לה,לתת שרות הולם, עלתה על שולחן וקראה בקול, לממתינים להכנס: "אנשים, אנא מכם, אין, כרגע, מקום, במסעדה. אם לא קשה לכם, צאו ותחזרו עוד חצי שעה". אישה אמריקאית, מאוד אמידה, שחיה חיים מלאי כל טוב, בניו-יורק, שנכחה במסעדה, אמרה, לעצמה, שבאמת המסעדה דחוסה ויצאה ממנה. מספר דקות, לאחר מכן, ארע הפיצוץ. האישה האמריקאית הייתה ממש בהלם, שכן היא ניצלה ממוות בטוח. היא החליטה למצוא את אותה המלצרית, שבזכותה היא ניצלה. היא חיפשה וחיפשה, בתקווה שהיא לא נפגעה, עד שהיא מצאה אותה באחד מבתי-החולים, כולה חבולה ופצועה מהפיגוע. האישה האמריקאית אמרה לה שהיא חבה לה את חייה וכל דבר שהיא תבקש היא תיתן לה והיא תעמוד לצידה תמיד. המלצרית ענתה לאישה, שהיא אינה זקוקה לדבר, שהיא כולה פצועה ומי יודע אם היא תצא מזה. האישה התעקשה ואמרה שמכיוון שהיא חייבת לחזור לניו יורק, היא תמסור לה את פרטיה ואם, אי פעם, היא תזדקק לכל דבר שלא יהיה, שתתקשר אליה בטלפון. עברו שנים והמלצרית החלימה אט אט. הרופאים אמרו, שיש עוד טיפול אחד, שהיא זקוקה לו, אך לא ניתן לקבלו בארץ אלא בניו-יורק. נזכרה המלצרית באישה האמריקאית והתקשרה אליה, כדי לשאול אם היא עדיין זוכרת אותה. האישה זכרה, שמחה לשמוע על בואה ואפילו הבטיחה לה, לבוא, באופן אישי, לאסוף אותה משדה- התעופה, ביום שתגיע. האישה האמריקאית ניהלה עסקים במגדלי ה"תאומים". ביום בו הגיעה המלצרית לשדה-התעופה, יצאה האישה ממגדלי ה"תאומים" ונסעה לשדה-התעופה לאסוף אותה. מספר דקות, לאחר עזיבתה את משרדה, ארע הפיגוע במגדלי ה"תאומים".... פעמיים ניצלה האישה ממוות בזכות המלצרית. אנשים מאמינים אומרים שהכל בידי שמיים, שהמלצרית היא, בעצם, המלאך השומר של האישה האמריקאית. יש, שאומרים, שזה, סתם, צרוף מקרים.. מה דעתכם? שיהיה רק טוב!

כמו שתמיד אני אומרת....

ועביע=ואביע) שום דבר לא מקרי... אני מאמינה במסרים שנמסרים לנו בחיים לצערי רק הרוחניים רגישים ויודעים לראות ולהתייחס למסרים שבחיינו יש לי הרבה דוגמאות לכך והצרה שחלקנו לא קשובים לעצמם את המסרים האלה הבטן מרגישה והאותות בסביבה סתם דוגמא קטנטנה קרה והייתי צריכה לקום בשעה מסויימת והפון לא צלצל ולא העיר אותי לפתע שמעתי צופר של רכב ברחוב שהעיר אותי ומנע ממני איחור ולחץ הסתרי מקרים כאלה ומשמעותיים יותר קורים לנו ביומיום אך אנחנו בוחרים להתעלם ולשלם ביוקר או עד שמתייחסים למסר הבא בתור אני מאמינה בגורל

הפיצוץ בסברו היה ב-9/8/2001

בניני התאומים נפלו ב11/9/2001 כמה שנים עברו מאז
...... דרך אגב שיהיה
שבוע טוב

בוא ואספר לך משהו...

יש לי אחות שעד לפני שבוע הייתה רווקה בת 34. במקור אני דרומית, שנים שרציתי לעזוב ולעבור למרכז. בדיוק באותו שבוע שעברתי לישוב במרכז, אחותי הכירה בחור שגר 2 בתים ממני, ממש במקרה וללא קשר אליי (היישוב הוא ישוב לא מוכר ודי מרוחק). היום הם נשואים.
מה שאומר שהיא החל מחמישי שעבר...שכנתי

אמא פרח

New member
אני מאמינה

כמה שזה מפחיד אבל אני מאמינה מה שצריך לקראות קורא ומה שלא אז לו איך אני לוקחת את הדברים וצורת החיים שלי

פברואר68

New member
מאמינה גדולה בכך שיש אנשים

שכנראה מגיע להם שמלאכים ישמרו עליהם ובהזדמנות זו אומר תודה לאלוהים ששלח השנה כל כך הרבה אנשים מלאכים ששמרו עלי וחיזקו אותי כי שנה כזו קשה נפשית לא היתה לי בחיים ואילולי כל השומרים עלי מי יודע מה היה גורלי ... תמיד טוב להאמין מאמינה גדולה בטוב פברואר68

למעלה