Nightmare18
New member
גורל?
שלום, אני די חדשה פה... הייתי רוצה להתעייץ איתכם בנוגע למשהו... לפני שנה נפרדתי מהאקס שלי ... יצאנו חודשיים, לא היה לי טוב איתו הוא לא פינק אותי הוא היה נורא אגוצנטי נורא לא עדין איתי.. לא היינו הולכים לשום מקום לא היה קונה לי פרחים לא לקח אותי לבית שלו ולא כלום!!!!!!רק טיילנו בשכונה שלי וזהו~! אחרי חודשיים נשבר לי ובערב אחד אחרי הדייט שלנו שנקטע בגלל שהוא הרגיש נורא רע באתי הביתה ושלחתי לו סמס שאני לא מעוניינת יותר בקשר הזה! יום אחרי הוא סיפר לי שהוא הקיא עשר דקות אחרי שהשאיר אותי בבית (זה היה בדיוק בזמן ששלחתי לו את הסמס )... הרגשתי קצת רע עם עצמי אבל הרגשתי טוב שנפרדתי ממנו ומכל הסבל הזה!!! כבר עברה שנה ומאז כל הגברים שהכרתי התייחסו אליי מגעיל! אחד יותר גרוע מהשני! אני בחורה נאה מאוד , חברותית , בעלת חוש הומור... קצת עצבנית
אבל בכל זאת למה זה קורה לי? קראתי קצת על הקארמה , יכול להיות שכל מה שקורה לי זה בגלל שהיתייחסתי אליו ככה? שאני משלמת על המעשים שלי! "בעולם הזה אין כאוס או קפריזה. דברים אינם קורים במקרה. יש רצף הגיוני בין הפעולות והתוצאות, ויש קשר בין מה שעשינו בעבר לבין מה שיקרה לנו בעתיד. אין כאן עניין של שכר ועונש הניתנים על ידי כוח עליון. אין כאן חוסר צדק או אפליה לטובה או לרעה על ידי כוח טרנסצדנטלי שאחראי לטוב ולרע בעולם, לעוני או לעושר של אדם זה או אחר. כל אדם אחראי למעשיו, ועל כן אחראי לתוצאות מעשיו, וזהו הצדק בהתגלמותו. כאשר הראייה שלנו היא מוגבלת, אין אנו מבינים זאת, ועל כן אנו מגדירים את מה שקורה בחיינו כגורל עיוור. אולם אם נבין, שחיי האדם הנוכחיים הם רק הרף עין במכלול חיי הנשמה, נבין גם שיש מאזן קרמי, והכל מדוד ושקול." הבחור האחרון שיצאתי איתו חיזר אחרי מלא והציק לי וחיפש אותי אחרי הדייט בום נעלם בום הופיע בום נעלם ... אתמול נפרדתי ממנו בסמס והוא כתב לי דברים ממש מגעילים... ממש נעלבתי! אני כבר לא יודעת מה לעשות! יכול להיות שאני צריכה למצוא את האקס הזה ולבקש ממנו סליחה? מה דעתכם?
שלום, אני די חדשה פה... הייתי רוצה להתעייץ איתכם בנוגע למשהו... לפני שנה נפרדתי מהאקס שלי ... יצאנו חודשיים, לא היה לי טוב איתו הוא לא פינק אותי הוא היה נורא אגוצנטי נורא לא עדין איתי.. לא היינו הולכים לשום מקום לא היה קונה לי פרחים לא לקח אותי לבית שלו ולא כלום!!!!!!רק טיילנו בשכונה שלי וזהו~! אחרי חודשיים נשבר לי ובערב אחד אחרי הדייט שלנו שנקטע בגלל שהוא הרגיש נורא רע באתי הביתה ושלחתי לו סמס שאני לא מעוניינת יותר בקשר הזה! יום אחרי הוא סיפר לי שהוא הקיא עשר דקות אחרי שהשאיר אותי בבית (זה היה בדיוק בזמן ששלחתי לו את הסמס )... הרגשתי קצת רע עם עצמי אבל הרגשתי טוב שנפרדתי ממנו ומכל הסבל הזה!!! כבר עברה שנה ומאז כל הגברים שהכרתי התייחסו אליי מגעיל! אחד יותר גרוע מהשני! אני בחורה נאה מאוד , חברותית , בעלת חוש הומור... קצת עצבנית