גורלו של...

ניר4819

New member
גורלו של...

בואו נשחק משחק נחמד... נדמניין את גורלם של כמה מהדמויות בספר. אבל לא הדמויות המרכזיות, כמו טיריון או דאני או סאנסה, שאת זה כבר עשינו, אלא של דמויות שבדרך כלל בדיונים על אחריתם של גיבורי הספרים לא מדברים עליהם. אני אתן כמה דמויות כדוגמא: אצבעון, סאנדור קלגיין (בהנחה הלא-בלתי מבוססת שהוא עדיין חי), מארג'רי טירל, הגרייג'ויז לדורותיהם (עם אשה וטיריון במרכז), ואריז, דאבוס, סטאניס (בהנחה שהספויילר שאני יודע על השמועות לגביו בסוף הספר החמישי יתברר כמוטעה חחח), דוראן מארטל הנהדר, מליסנדרה. אתם רואים לאן אני מתכוון. נתחיל עם השערות, הרהורים, מחשבות ונבואות לגבי מה יקרה לדמויות האלו. אם יש עוד דמויות שקופצות לכם לראש, תזכירו אותם גם, בתוספת מה אתם חושבים יהיה גורלם. חייב להודות שמעניין אותי בעיקר לשמוע מה אתם חושבים יקרה לאצבעון ולואריז, שני התככנים הגדולים והמקצועיים ביותר בסדרה.

1Littlefinger1

New member
../images/Emo7.gif

אצבעון ימות..... סאנסה תהרוג אותו. סאנסה היא החולשה המשמעותית היחידה של אצבעון. היא האדם היחיד שאצבעון משתף אותו במחשבות ובתוכניות שלו, והוא גם מלמד אותה להיות שחקנית בעצמה. נראה שלידה אצבעון מסיר, לפחות במידה מסויימת, את ההגנות שלו. לכן אם אצבעון ימות בדרך שהיא לא על טבעית, זאת נראית האופציה הסבירה ביותר. אבל למה שסאנסה תהרוג אותו? אצבעון מתייחס לסאנסה כאילו הייתה הבת שלו (ושל קייטלין). אבל יתכן מאוד שהוא רואה בסאנסה לא רק את הבת של קייטלין, אלא גם, במובן מסויים, את קייטלין עצמה, ומעוניין בה מבחינה רומנטית ומינית.

is00

New member
הימורים...

אצבעון ימות ולסאנסה תהיה מעורבות בזה. ואריז ימות ולאריה תהיה יד בזה. מליסנדרה... בהחלט תמצא את מותה. סאנדור... אני חושב שהוא דווקא יישרוד, אם הוא אכן חי.

CallMeCavanaugh

New member
הרחבה

סאנדור חי ויהיה מעורב בישועתה של סאנסה. וחוץ מזה, איליריו יחנק ממשהו שהוא יאכל. איזו עצם של דג או משהו.

סוף טוב |ספויילר| עד לחמישי כולל

דאבוס הוא דמות נקודת המבט האהובה עליי. אני חושב שדאבוס ישרוד את המלחמה ויוכל לחזור לביתו. (לא נראה שהוא ישאר בשלטון - הוא שם יותר בשביל סטאניס). מרטין הרג לנו אדארד, קייטלין (שמכולן אני הכי מתגעגע לפרקים שלה), וג'ון. הוא לא ייקח מאיתנו את דאבוס. (אם זה יעזור אני מוכן שהוא יקריב את דאינריז). מארגרי טיירל - אני חייב להודות שדווקא חיבבתי אותה מההתחלה (כן, אין לי בעיה עם הטיירלים). אני רק מקווה שהספטונים לא יפגעו בה. דוראן מארטל - אני חושש שהדורני הנפלא הזה ימות מהשיגדון שלו. בכל פעם שחוזרים לראות מה קורה בדורן, המחלה שלו מתוארת כקשה יותר ויותר. בכנות - מתעב את כל הגרייג'וים. מליסנדרה - אאיריז משוגע יחזור לחיים וישרוף אותה חיה (או משהו בסגנון, לפחות כך אני רוצה).

למעלה