גורית תקועית

בולאית

New member
גורית תקועית

מהומה אצלי בעבודה כשכמה בנות שמעו חתולון מהאדנית ולא הבינו מאיפה זה מגיע. היסטריה, ויכוחים, מנסות להתארגן על לוכד. שמעתי מה קרה ואמרתי : "תראו לי". הגורית נתקעה בין האדנית לריפוד פלסטיק בדפנות שאף אחד לא ידע שקיים וכנראה נקרע והיא נפלה פנימה. לא יכלה לזוז ובכתה נורא. נורא פחדתי להכניס יד למחילה החשוכה כדי שהיא לא תאכיל אותי כפות ותקרע לי את הצורה, אבל בסוף ראיתי שכמה וניצלתי את ההזדמנות ושלפתי. טורטית שמנמנה ומתוקונת. מסתבר שמאכילים אותה אצלינו. חצי התגרגרה אצלי. שמתי אותה באדנית אחרת וחזרתי לעבודה. אחרי שלוש שעות שסיימנו ונעלתי, שוב ילולים מאותה אדנית.... מי שוב במחילה? שוב נשלפה אחר כבוד והועברה לאדנית אחרת, רחוק רחוק משם, אבל כשצעדתי משם ראיתי אותה רצה לאותה אדנית ממולכדת.... אני מקוה שהיא החכימה כי היום לא ראיתי אותה או שמעתי אותה שם. ואולי היא פשוט למדה לצאת בעצמה?.

בולאית

New member
נס!

הילד הזה הוא נינג'ת קונג פו. אמא שלי פמפמה לי להרדים, הוטרינר אמר שכנראה לא יתעורר וחברים הציעו לעזור בקבורה. והנה: שלושה ימים אחרי הניתוח הוא מתרוצץ בבית, רושף עלי כשאני באה לתת תרופות, ורק רוצה לנצל את המצב ולהתפנק.... נס! נס! נס! מאידך גיסא: התינוק הלך לטייל וחזר נשוך מאוד, כך שהוא הצתרף אלינו לוטרינר היום ויקבל גם הוא אנטיביוטיקה. (אבא תרחם!) עכשיו נותר לי למכור עצמי לזנות כדי לממן את כל הסיפור. להתראות בצומת.

חחח... :)

ברוך בודהה! או השם או מי שבא לך! אני ממש שמחה בשבילך! :) תרגישו טוב! :) ונא להימנע מענפים חשופים.... :) (או שזה היה חוט?...)

בולאית

New member
הטמבל אכל חוט דנטלי

בסדר, הוא לא חכם במיוחד, אבל הוא הילד שלי.

למעלה