גורים שננטשו

זיו145

New member
גורים שננטשו

הי, יום שישי מצאנו אשתי ואנוכי ליד קניון רמת גן ארגז קרטון ובו שני חתלתולים קטנים בני שבועיים פחות או יותר, שהונחו שם ללא ספק על ידי מישהו שהם הפריעו לו. צלצלנו ל- אס או אס חיות (או תנו לחיות לחיות, לא זוכר) והם אמרו לנו לקחת אותם לוטרינר בבורסה ברמת גן, ד"ר שיינר. מאז הם שם וחיים על זמן שאול כיוון שהוא לא יכול להחזיק אותם ואם לא תימצא להם אומנה הוא ייאלץ להרדים אותם. אם מישהו מעוניין לאמץ חתלתולים קטנים-קטנים שירים טלפון למרפאה וטרינרית שיינר ברחוב הבונים ברמת גן, טל. 037527778 או 9, ויציע לאמץ אותם. ברור מאליו שאילו יכולתי הייתי מאמץ אותם בלי לחשוב שניה (אני לא יכול לאמצם ועדיין אני חשבתי על זה יותר משנייה). תודה.

enat06

New member
ממליצה לך לפרסם את זה בדחיפות בדף הפייסבוק של

"גירגורים" )girgurim) ראיתי שבאמת פרסמו שם על גורים דשנמצאו ליד קניון איילון ויתכן שאלה הגורים שמצאתם, אצל וטרינר באמת עלולים להרדים אותם כל שאתם ממש חייבים לפרסם אותם בדחיפות!! תתחילו להפיץ ולפרסם אותם, חבל שאתם לא מטפלים בהם בעצמכם.. גורים בני שבועיים צריכים טיפול אינטנסיבי סה"כ לשבועיים ואח"כ אפשר כבר לגמול אותם מהנקה ולחפש בתים, אנא עשו מאמץ עבורם ועשו את זה במהירות כי הם באמת על זמן שאול שם!

enat06

New member
מקפיצה שוב!!

פרסמו בכל מקום אפשרי ואנא אל תהיו שאננים, הם באמת עלולים להיות בסכנת הרדמה שם!

זיו145

New member
דיברתי גם עם "גרגורים"

אם את מכירה מישהו שרוצה, תגידי לו להתקשר לשיינר ברמת גן

enat06

New member
אין כאן עניין של רוצה הם צריכים אומנה

תפרסם בכמה שיותר פורומים וגם בפייסבוק, ככל שתפרסם יותר יש יותר סיכוי שתמצא להם אומנה,! מחזיקה להם אצבעות, בבקשה פרסם בכל מקום אפשרי..

זיו145

New member
ניסיתי לשים פוסט בפייסבוק של גרגורים

אבל אני לא מצליח... יש מצב שאת מעדכנת שם את השירשור בעניין הזה? ראיתי שכמה אנשים הביעו עניין בשלומם תודה.

enat06

New member
לא יכולה באופן אישי, אולי מישהו אחר כאן

יכול לעשות את זה ולעדכן שם?

enat06

New member
בבקשה מישהו יכול לעדכן על הקיר של גירגורים??

זה ממש דחוף חייבים למצוא להם בית אומן!!! יש עוד אנשים שיכולים להפיץ בדחיפות???

maymeital2

New member
פירסמתי

אני מציעה גם לפנות האופן ישיר לגירגורים ולבקש הם יפרסמו על מנת שתהיי יותר היענות

למעלה