גורים של סלוקי, טיפה מעורבים למסירה

eyar66

New member
גורים של סלוקי, טיפה מעורבים למסירה

הי לכולם, למסירה(לא מכירה) 4 גורים 3 נקבות וזכר אחד,יהיו בשבוע הבא בני חודשיים, קיבלו חיסון משושה אחד, ויקבלו מחר את השני,
הגורים צאצאים של אבא סלוקי ואמא סלוקית מעורבת עם גרייהאונד, מתוקים לגמרי, יימסרו רק לבתים רציניים שיכולים לאפשר להם מספיק תנועה וריצה

אנא התקשרו............אני מרחובות
אייר 0542196629

אשלח תמונות למי שיביע התעניינות

רצוי לקחת "דמי רצינות"

כדי לסנן ולו במעט את אלה שרוצים צעצוע חינמי לילדים בחופש או כאלה שלא ישקיעו בטיפול וטרינרי אם צריך.
לכל הפחות לכיסוי הטיפולים/חיסונים שקיבלו.
לא אכנס לזה שיש די והותר סלוקים מעורבים (טיפה פחות, טיפה יותר) לאימוץ וכמה חבל שהתווספו עוד 4 .
אין כבר כח.

סוליקה...

בסדר, נמצאת בצב"ח חיפה, המעבר לשם לא היה יותר מדי קל עבורה אבל נשמע שהיא התאקלמה.
מנג'זת לדימה על בסיס שבועי לשמוע מה קורה איתה...
להגיד שאני נורא מאושרת שהיא שם ? לא, אבל מכל הברירות שהיו, זו הטובה ביותר - עזרו לי הרבה אנשים
כדי שזה יקרה.
אני מקווה שהמשפחה שלה מחכה לה איפשהו בצפון.

אויר קר

New member
הם לא טיפה מעורבים

הם לגמרי מעורבים... והם מיותרים להחריד במצב האומלל של הכלבים בארץ. גם אם אתם אומרים שאתם מוסרים ולא מוכרים זה לא משנה לכל כלב אחר שכבר קיים ונמצא עכשיו בהסגר, בעמותה או ברחוב - וסופו קרב רק בגלל ההמלטות המיותרות הללו.
אני מציעה לעקר ולסרס בהקדם.

yaelofer

New member

אבל את יודעת איך זה: ההורים "הסלוקים" מושלמים והבעלים רוצים גורים מושלמים כמוהם, או רוצים לתת לילדים לחוות המלטה (אני הייתי לוקחת אתהילדים שלהם, אם יש להם, לראות יום סלקציה בהסגר), או לתת לסלוקית לחוות אימהות (ואז לקחת לה את זה). בסוף הגורים ימצאו את עצמם בעמותה בדיוק כמו סוליקה שכבר חודשים מחפשת בית ולא מוצאת.

eyar66

New member
שלום לכולם

הגורים מגיעים מהפזורה הבדואית בדרום, הבעלים כבר החליט לעקר את האמא, לשמחת כולם, אלא שנשאר עם הגורים , מכיוון שאני אסירת תודה על כך שהוא נתן לי גורה, הבטחתי לעזור לו למסור את השאר, אנא ,דיעותיכם ידועות והן אף דיעותי!, זה לא משנה כהוא זה את העובדה שישנם עכשיו 4 גורים שמחפשים בית, וגם הוא מעדיף שיהיו אצל יהודים, למרות היותו בדואי, אני מכבדת אותו מאד, כי הוא נוהג בכלביו באהבה ובמסירות, אז אחרי כל המגילה, אם במקרה אתם מכירים מישהו שמעדיף כלב סלוקי, ללא תעודות הנה אני הכתובת ואני מעלה תמונה ברשותכם

sivi1964

New member
כל הכבוד לך על העזרה שאת נותנת!

כואב הלב על 4 אומללים נוספים במעגל הלא נגמר.
מקווה שלחלקם לפחות יתמזל המזל.

ושוב-כל הכבוד!

dim18

New member
מה שכן עדיף אולי לציין מראש

שאין מדובר בגורים שנולדו אצלך, עבור אנשים רבים זה מהווה פקטור חשוב בהאם לאמץ או לא.

אני מניח לשכנע אותו לעקר את הכלבים זה לא בא בחשבון, אבל אם במקרה לא ניסית, זה לדעתי חשוב לא פחות מלמצוא בתים חמים לגורים.

כל הכבוד שלקחת על עצמך את העניין זהה ושיהיה בהצלחה במציאת בתים חמים.

אם אשמע על מישהו באזור שמחפש אדע לאן להפנות אותו.

dim18

New member
בלעקר את הכלבים" התכוונתי רק לזכר

או שהוא לא ידוע מי האבא?

איזה חמוד

שאלתי כרגע מכר מהדרום (משפחה מקסימה ממש אגב) אם הוא מעוניין (כי ידעתי שהוא מחפש גור זכר גדול). אבל לא. הוא מצא בסוף גור אצל מישהו ביישוב שלו ויקח אותו עוד שבועיים.

טוב שהבהרת

ומתנצלת על התגובה הביצ'ית משהו מקודם.
פשוט אחרי כמה ביקורים בהסגר דימונה שם הכלובים מפוצצים בסלוקים מעורבים יותר ומעורבים פחות (וכאלה שנראים גזעיים לגמרי) שזרוקים שם ללא דורש, הבנאדם נהיה קצת רגיש...
עברה כמעט שנה מאז שהוצאתי רק גורה אחת מהכלוב, וכל הכלבים שמצולמים שם, כולל שני האחים שלה, עדיין שם....וחיים רק תודות לוטרינרית המקסימה של ההסגר שמשתדלת להימנע מהמתות ככל שניתן.

eyar66

New member
זה בסדר....

את הכלבה הראשונה שלי שנראית בתמונה מאחור ברקע, בצבע לבן, הוצאתי מההסגר בדימונה, בזכותה של אסנת מלאכית הכלבים שם, שמשקיעה מזמנה, כספה ואת מיטב חייה למענם, אני מודעת לרגישות וחיה את הנושא בעצמי.

eyar66

New member
הנה ההודעה החדשה

למסירה מיידית, 3 נקבות וזכר, בני חודשיים, מחוסנים בשני חיסוני משושה,הגורים מגיעים מבדואים בדרום, האבא סלוקי, האמא סלוקית מעורבת עם גרייהאונד

לפרטים נוספים אפשר לפנות אלי, אייר 0542196629

מצורפת תמונה של הגורה שאצלי מאותה המלטה

למעלה