גורים נשכנים, צריך ייעוץ

Napalm6

New member
גורים נשכנים, צריך ייעוץ

שלום, לפני קצת יותר משבועיים קניתי זוג חמוסים ממגדל (בני חודשיים וחצי) אחרי הרבה מחקרים שעשיתי בתחום...
חשבתי שאני אדע איך להתמודד אם הנשיכות אבל כל שיטה שאני מנסה פשוט ניראית חסרת תועלת.
מהיום הראשון שהם אצלי בכל פעם שהם נשכו אותי ישר עשיתי להם ״סקראפינג״ אבל בכל פעם שאני עושה את זה,
בשניה שאני מוריד אותם בחזרה לרצפה הם ישר מתחילים לקפץ מסביבי ועליי ולנשוך שוב..
אני מאמין שאלה נשיכות של משחק אבל בכל זאת, לא נעים.
בזמן האחרון בכל פעם שהם נושכים ואני בא לתפוס אותם מהעורף הם נכנסים ללחץ ומנסים להתנגד ואני אפילו מקבל ביסים יותר רציניים.. ניסיתי את השיטה של להשכיב אותם על הגב ולרתק אותם, ניראה כאילו זה עובד יותר טוב אבל, נורא קשה להביא אותם למצב הזה ואני מסתכן בביסים אכזריים בדרך לשם.
הבנתי שניתן לראות שינוי בתדירות הנשיכות אם עובדים איתם על זה חזק תוך שבועיים שלוש אבל איתם זה ניראה כאילו לא קרה אפילו שינוי קטן..
עוד דבר זה הנשיכות של הרגליים, בלתי אפשרי ללכת בבית בלי שהם יסתערו לי על הרגליים וינשכו..
אני מאמין שזה גם סוג של משחק אבל אשמח לשמוע הצעות על איך לפתור את הבעיה הזאת.

תודה רבה

WTR

New member
הם עכשיו בשיא השובבות שלהם

השיניים מתחלפות וכואבות, ההיפראקטיביות בפעולה

תוך כמה חודשים הם יירגעו במיוחד לאחר סירוס
בינתיים תמשיך להתמיד בשיטה אחת (אני אישית לא מתחברת לריתוק לרצפה נראה לי אכזרי וחסר תועלת)
שבועיים זה בכלל לא הרבה זמן הם עדיין לא מכירים אותך מספיק טוב ועדיין לא מכירים את הבית
אני לא רוצה להלחיץ אבל זה יחמיר לפני שזה ישתפר... לפחות ככה זה בד"כ
הם תופסים ביטחון לאט לאט ואז צריך "להוריד אותם מהעץ"
אני אישית אוהבת לשמור לידי בובת פרווה כלשהי ולדחוף להם מול הפנים כשהם מתחילים עם ביסים כואבים ואז הם מוציאים את האגרסיות על הבובה ולא עליי
כמובן שעם שניים זה קשה פי שניים אבל תבחר שיטה ותדבוק בה ובסוף זה ישתלם

Napalm6

New member
תודה על התגובה..

באיזה שיטה היית ממליצה להשתמש ובאיזה תדירות?
אני מתכוון, לא בכל ביס אני צריך להעמיד במקום נכון?
איזה ביסים לאפשר ואיזה ביסים אני צריך לעצור?

תודה רבה

WTR

New member
מה שכואב לך - הם צריכים להבין שזה כואב

אם זה ביסים קטנים ולא מזיקים אז לא צריך לעשות כלום זה הדרך שלהם לשחק
מה שאתה צריך ללמד אותם זה פשוט את עוצמת הנשיכה המקובלת
כמו שרשמתי אני מעדיפה להשתמש בבובה

למעלה