גורונת חדשה ויפה:)

גורונת חדשה ויפה:)

לאחר שהגורון שמצאתי לא שרד): החלטנו למלא את הלב מחדש והיום אימצנו גורונת בת חודשיים לערך. ההחלטה על גורה היתה מכיוון שיש בבית כלבה שתוקפנית כלפי חתולים בוגרים (אם כי יש לציין שהיא רק עושה רוח, כועסת ונובחת אך לא תקפה מעולם) אך בכלל לא כלפי גורים, ורצינו שלא לאיים עליה.

הגורה (שזכתה לשם טייגר לילי) קסומה ומדהימה, אוכלת רטוב ויבש, עושה צרכים בארגז, מתלטפת בכיף ובאהבה והכל, אבל מה- כרגע באופן מובן מתחבאת עמוק מתחת לספה ונראה שהיא מוכנה להיות שם או עליי וזהו בגדול. שאלותי הן כאלה:

1.שמעתי אסכולה שטוענת שעדיף לאקלם את החתול בתחילה בחדר סגור אחד למשך כמה ימים ורק אחרכך לאפשר להסתובב בשאר הבית. אחרת טוענת לשחרר בבית ולחכות שתתרגל...מה עדיף?

2.המלצה על אוכל גורים איכותי במידה מספקת אך שלא ירושש אותי (סטודנטית). כרגע אני נותנת לה רויאל קנין שקניתי לגורון הקודם פשוט מכיוון שזה מה שהיה באותו רגע לגורים רכים כלכך בחנות, אך לא מעוניינת להמשיך איתו. העדיפות היא למזון שלא מנוסה על בע"ח.

תודה!
 

dimitrygo

Active member
מנהל
עד כמה שאני יודע בארץ נמכרים מזונות של רויאל קנין תוצרת

אנגליה כך שהמזון הרלוונתי הוא https://www.royalcanin.co.uk/products/cat/feline-health-nutrition/mother-babycat/
באופן כללי לדעתי האישית המזונות ה"רגילים" של רויאל קנין לא מספיק איכותיים ויקרים מאוד בהשוואה למה שהם מציעים. לחברה יש קוו של מזונות רפואיים וזה כבר סיפור אחר.
 
תודה, פעם הבאה אתייעץ לפני שקונה


 
למעלה