גורה רזה?

zooom360

New member
גורה רזה?

איך מגלים (חוץ מבדיקה אצל וטרינר) אם גורה רזה או שזה פשוט המבנה גוף שלה? יש י גורה בת שלושה חודשים שוקלת 7 קילו, עם רגליים ארוכות ורואים לה את הצלעות, אני חושבת שזה המבנה גוף שלה היא אוכלת הרבה ולא נראת רעבה.

לפעמים גורים רזים בשלבים

מסויימים של הגדילה, ומאוחר יותר מתמלאים וצוברים משקל. חשוב גם מה המזון שהיא אוכלת - המזון צריך להיות מזון גורים ואם היא נראית נורא רזה אז כדאי לשקול מזון מהסדרות האיכותיות יותר - איכות החלבון והשומן, והאיזון המתאים של המזון יכולים לעזור דברים שיכולים להיות משמעותיים זה למשל נגיעות בתולעים או שלשולים מסיבות שונות. אם היא מטופלת וכל השאר תקין אז זה יכול להיות נורמלי

zooom360

New member
היא מטופלת

התבלבלתי לא רואים לה את הצלעות אלא את האגן את העצמות האלו לא יודעת איך קוראים לזה..

katam

New member
יה פולניה תעזבי אותה בשקט ../images/Emo6.gif

איזה בונבונה הכלבה הזאת. אל תחשבי שאני שונה. הכלב לא נראה לי ישר צריך לקפוץ לויטרנר. אמרתי פעם לנעה שנקים קבוצה פעם ונלך יחד לטיפול

zooom360

New member
חח האמת?

אני לא דואגת, אני חושבת שזה המבנה גוף שלה, אבל יש 2 נשים שאיתן אני הולכת לטייל בטבע כל יום ואחת מהן אמרה שהיא נראת רזה ובגיל הזה היא צריכה להיות שמנמנה יותר.. אבל אני יודעת שהיא אוכלת מספיק .

habubnik

New member
אז מה אם הן אמרו?

את יודעת כמה אנשים מצקצקים בלשון כשהם רואים כלבי רוח?

zooom360

New member
אני יודעת,

אבל מה רע לוודא? חחח מעניין אם היא מעורבת עם כלב רוח.. אגב לא רואים לה את הצלעות רואים לה את העצמות באגן, התבלבלתי.

ההמלצה שלי

בעיקר בגיל הזה: כמו שארז אמר - בהנחה שהיא מטופלת ומרגישה טוב. לרוב זו רק דאגת יתר של הבעלים. הפתרון הוא פשוט. בלאו הכי בגיל הזה אתם מגיעים כל חודש לווטרינר לחיסונים. הקפידו לשקול אותה בכל פעם. אני מבטיח שתראו עליה במשקל. אם הקצב משביע רצון - אין מה לדאוג. התלונה על כלב רזה מידי היא תלונה נפוצה של בעלים. לרוב מדובר בכלב בר מזל עם מבנה גוף רזה וזהו. התלונה על כלב שמן מידי היא תלונה נפוצה של וטרינרים. לרוב מדובר בבעיה אמיתית. בקיצור- עדיף כלב רזה מאשר שמן מידי.

zooom360

New member
מה זה עלייה טובה במשקל?

שקלנו אותה (במשקל ביתי) שבועיים אחרי החיסון הראשון והיא שקלה בחיסון הראשון 6 קילו ומשהו ושבועיים אחר כך 7 קילו ..

אל תדאגי

ראיתי שכתבת למעלה שפשוט העירו לך בפארק. אני בטוח שזה מכוונות טובות, אבל אם הגורה מטופלת ומרגישה טוב, אין לך מה לדאוג. המשיכי עם המעקבים, והתייעצי עם הווטרינר בעת החיסונים בתקופה הקרובה. וכמאמר הפולניות: "ואם הן יגידו לך לזרוק את הכלבה מהגג תזרקי אותה ?" אמרו ונשארו בחיים. זה הכל.

למעלה