ג'ורדן בעלים

ג'ורדן בעלים

האייקון הגדול בתולדות הליגה הופך להיות מה שהוא לדעתי הבעלים הראשון של קבוצת NBA שגם היה שחקן (תקנו אותי פה אם אני טועה). השחקן הטוב אי פעם רכש את הקבוצה מידי השחור הראשון אי פעם שהיה בעלים של מועדון מקצועני. ג'ורדן הופך להיות האיש החזק ביותר בבובקאטס, הקבוצה של צפון קרוליינה. לא יכול להיות שאין לכם מה להגיד.

ThEgReEnKiNg

New member
מה להגיד

לטובת הבובקטס נקווה שהוא יעשה החלטות טובות יותר משהוא עשה בוויזארדס.

דווקא בעניין הזה, בשארלוט כבר נהנים ממנו יותר

יותר מאשר בוושינגטון. אמנם מאז שהוא אחראי שם על החלטות - שזה אביב 2006 - הוא המשיך לטעות בבחירות הדראפט שלו, אבל בכל מה שקשור לפרסונל, ג'ורדן לקח החלטות טובות כמנהל, מינה את האנשים המתאימים ונתן להם ביטחון ושקט לעבוד. ומעבר לכך, יחד עם לארי בראון רקחו השניים בשנים האחרונות לא מעט טריידים שהביאו את הקבוצה למצב בו היא נמצאת כיום - המצב הכי טוב שלה אי פעם כשהיא על סף הפלייאוף עמוק בתוך העונה. אז נכון, היו הרבה החלטות לא טובות, אבל בשורה התחתונה המאזן השנה טוב מתמיד, לקבוצה יש סגל נחמד, היה להם השנה אולסטאר ראשון, והנה עכשיו גם יש לבראון את טיירוס תומאס בתור פרוייקט. זה שחקן שיכול להיות אולסטאר בקלות עם הפוטנציאל שלו.

Ofer 83

New member
עדיין לא החלטתי אם הוא עושה עבודה טובה שם

מצד אחד לארי בראון אחלה מאמן ושארלוט ביצעה כמה טריידים יפים מאוד בשנתיים האחרונות ומצד שני הדראפטים של ג'ורדן באמת נוראיים, השחקנים הבולטים ששארלוט בחרה בתקופתו (שבה הם היו קבוצת לוטרי קבועה) הם די ג'יי אגוסטין וג'ראד דאדלי... הבחירה של מוריסון ב2006 הייתה ממש כישלון רציני, בנוסף היה גם את הטרייד הנוראי של אוקפור שהחליש אותם משמעותית.

Orenseg

New member
הבחירה בדאדלי מצוינת

אתה כנראה לא מכיר אותו, וזה עניין אחר. הבחירות במוריסון ובאוגוסטין איומות. זה פחות העניין שאוגוסטין שחקן נורא ויותר שלופז פשוט היה תפור על הבובקאטס וצנח בדראפט משום מה ל10#.

Ofer 83

New member
לא אמרתי שהבחירה בו הייתה רעה

אמרתי ש-3 שנים של דראפט של קבוצת לוטרי אמורים להניב יותר.

עידו17

New member
מצויינת היא בטח לא

שחקן שנבחר בסיבוב הראשון ובתחילת העונה השניה כבר הועבר כחלק מישני בטרייד, יכול להיות שחקן נחמד, אבל בחירה מצויינת הוא בטח לא.

carmelo

New member
אבל בזמנו הוא היה בחירה מפתיעה, שהפכה למוצדקת

דאדלי דורג נמוך יותר בקונצנזוס הכללי מאשר 22, שם נבחר ע"י הבובקאטס. הוא כבר השתלב טוב יותר בליגה מאשר החמישה שנבחרו לפניו (קוק, ג'ייסון סמית, קריטנטון, בלינלי ושון וויליאמס), ואפילו כמה בחירות לוטרי. אומנם אחריו נבחרו צ'אנדלר, פרננדז וברוקס, אבל היו שיקולים מוצדקים בעד הבאתו לשארלוט בדיוק כשלארי בראון הצטרף. באמת חבל שהוא לא זכה להישאר שם, אבל כנראה שהרצון בדיאו ובל היה חזק מדי, כמו גם הצורך להפריד את ריצ'ארדסון מהקבוצה. עם היד שהוא פיתח מחוץ לקשת ומה שהוא מסוגל לתרום בהגנה, אני רואה את דאדלי הופך לרול פלייר עם קריירה ארוכה בליגה כשחקן חמישייה של קונטנדרית.

עידו17

New member
איך רול פלייר בבחירה ה22 הוא בחירה מוצדקת?

אגב, אני בכלל לא רואה את דאדלי עושה קריירה ארוכה בNBA. הוא מוגבל, לא מסוגל לייצר התקפה ואיטי מכדי לשמור על שחקנים עם כדרור. אלמלא סטיב נאש, גם לקלוע מבחוץ היה לו הרבה יותר קשה. חמישייה בקונטנדרית? בליגת העל שלנו, אם כבר.

carmelo

New member
הכאילו Over Reach התברר כמוצדק

בבחירה 22 אתה כבר לא יכול לדעת אם יצא לך כוכב, אז גם רול פלייר זה טוב. המגרעות שציינת אצלו לא ימנעו ממנו להפוך לרול פלייר נהדר, אם לא בחמישייה אז לפחות כמחליף אנרגטי, בזכות תכונה אחת וחשובה - אף קשה :)

רול פלייר בבחירה 22 זה סביר

בחירות 22 בעשור האחרון: 2009 ויקטור קלאבר 2008 קורטני לי 2007 ג'ראד דאדלי 2006 מרכוס וויליאמס 2005 ג'ראט ג'ק 2004 ויקטור חריאפה 2003 זוראן פלאניניץ' 2002 קייסי ג'ייקובסון 2001 ג'ריל סאסר 2000 דונל הרוואי 1999 קני תומאס לא חושב שיש פה שחקן אחד שאפשר לקבוע בודאות שהוא יהיה יורת טוב מדאדלי. אולי ג'ראט ג'ק וקורטני לי. ברור שיש שחקנים שנבחרו אפילו בסיבוב הנשי והפכו להיות אולסטארים (מו, בוזר, ארינאס, מאנו), אבל הם היוצא מן הכלל, לרוב הבחירות סיבוב שני לא נותנות לך שחקן שיגיע לNBA ויתרום והבחירות סוף סיבוב ראשון (20-30) נותנות לך רול פליירים במקרה הטוב. נכון, אני יכול למצוא אולסטארים שנבחרו 22+ כמו ג'רלאד וואלס, טוני פארקר וג'וש הווארד, אבל זה לא אומר שום דבר.

עידו17

New member
העניין הוא שדאדלי בכלל לא משחק שם יותר

דבר אחד זה לקחת שחקן בסוף הסיבוב הראשון בידיעה שיהיה רול פלייר, כי זה המקסימום שאפשר להוציא מבחירה כזו בהרבה מקרים וזה לגיטימי. אבל לקחת שחקן, לקבור אותו על הספסל בעונת הרוקי ואז להעביר אותו כthrow in בטרייד זה דבר אחר, שמן הסתם מעיד על הציפיות מאותו שחקן. אולי דאדלי יהיה רול פלייר נחמד ואולי לא, אבל לקרוא לעצם הבחירה שלו בחירה מוצדקת ומוצלחת זה ממש סטרץ'.

Orenseg

New member
שיחק כרוקי 73 משחקים, 19 דקות במשחק, ופתח ב14

בתחילת העונה עוד שיחק פחות אבל בפברואר רשם 22.7 דקות למשחק, במרץ 28.3 ובאפריל 28.8.

Orenseg

New member
כמו שכתבתי מקודם

הוא הצטרף לקאטס עונה לפני בראון ובילה את 07/08 בחברת סם וינסטס המזעזע. דאדלי שחקן שכל קבוצה היתה שמחה לקבל. הוא אולי לא השחקן הכי אתלטי (למרות שיש לו את הידיים הכי אתלטיות בהיסטוריה), אבל מה שיש לו מנצח משחקים: עבודה קשה, לחימה, אינטנסיביות, hustle ו-ווינריות. הוא שחקן עם לב ענק שפשוט לא נגמר ויעשה הכל כדי לנצח. glueguy קלאסי. אני מת לראות אותו בפלייאוף... אגב, הוא לא קולע העונה 45% מחוץ לקשת רק בגלל נאש. בכל קיץ (מאז הקולג') דאדלי מראה/משפר לפחות 2-3 תכונות חדשות במשחק שלו, פרי של עבודה קשה בקיץ. הפעם הוא עבד בין השאר על הקליעה מבחוץ ואת התוצאות אנחנו רואים העונה.

ykay

New member
מדהים!

תמיד כיף לראות שלשחקנים יש זמן גם להומור (והומור עצמי) במהלך העונה...למרות שזה לא מפתיע כשיש את סטיב נאש בין החבר'ה
אני מסה לחשוב מה הציטוט האהוב עליי ולא מצליח לקבוע! האם זה "גם צ'אק נוריס פוחד מהידיים של דאדלי? " או אולי תגובת המומחה לכנסיות סיסטיניות, שאמר "למיכאלנג'לו לקח ארבע שנים לעבוד על הכנסייה - לג'רד זה היה לוקח ארבע ימים
!"

למעלה