ג'ורדן בעלים

MvP4

New member
חחח אדיר!

כיף לראות את הכימיה וההומור בין השחקנים בקבוצה הזאת עוד עדות לגדולה של סטיב נאש לחבר בין כולם גם מחוץ למגרש

מצחיק לראות שפעם הראשונה שמראיינים את נאש

הוא מסיים לדבר ומתרחק מהמיקרופון כאילו הוא צריך להיות איפשהו, אבל אחרי איזה דקה מראיינים אותו שוב באותו מקום עם אום בגדים ושוב הוא מסיים לדבר ומתחיל להתרחק... פאק בעריכה :p

Orenseg

New member
על בילאפס ויתרו אחרי 50 משחקים

והוא היה בחירה שלישית בדראפט. נראה לי שהיום הוא מצדיק את הבחירה בו, פשוט לא עבור אותו הפרנצ'ייז. אם אתה בונה על חוסר ההצלחה של דאדלי במערכת של סם וינסנט (ההוא שהעלה את פאקינג ג'ף מקיניס כרכז בחמישיה של הקאטס והזיז את פלטון ל2), זה מיותר. לארי בראון חסר הסבלנות העביר אותו במהירות יחד למרות שדאדלי תפור עליו, ויכול להיות שזה מעיד יותר על הרצון שלו להפטר מריץ' ולהשיג את בל-דיאו. סטיב קר טען בזמנו שעשה את הטרייד ההוא כדי להשיג את דאדלי. עוד מסוף העונה שעברה אני מבין למה.

עידו17

New member
קר גם הפך עולמות כדי להשיג את דראגיץ', אז מה?

עזוב אותך מה אנשים אומרים בתקשורת. שלוש עונות בתוך הקריירה, דאדלי נראה כמו שחקן בינוני מאד. הוא זורק מחצית מזריקותיו לשלוש נק', ואם זה מה שקורה ליד סטיב נאש, קשה לי לראות אותו מצליח יותר באיזהשהו פרנצ'ייז אחר, שם לא יקבל כל כך הרבה מבטים לסל, כי חוץ מהשלשות אין לו הרבה מה להציע. ברור שהכל יכול להיות ותמיד יש הפתעות בחיים, אבל בילאפס היה פוטנציאל הרבה יותר משמעותי מן הסתם בעוד לדאדלי יש אפסייד מוגבל בגלל מבנה הגוף שלו.

Orenseg

New member
טעיתי לגבי דראגיץ'

הוא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, והטרייד שקר עשה תמורתו (מאליק היירסטון+בחירת סיבוב שני) מוצדק לגמרי. אני משוכנע שבחיים לא ראית את דאדלי, או לפחות לא יותר מפעמיים-שלוש.

השאלה היא האם הוא יחליף את השם שלהם.

הבעלים הקודם הלך על השם בובקטס בין השאר בגלל קוראים לו בוב. האם עכשיו שארלוט יקבלו שם חדש? אני הייתי הולך על AirCats

אני מסכים שהשם לא משהו, אבל זו תהיה החלטה לא

לא טובה לשנות שם של מותג בשלב הזה בהתפתחות שלו. למרות שאיכשהו יש לי תחושה שהשם שארלוט ג'ורדנס ימכור לא מעט...

carmelo

New member
הוא לא עד כדי כך מגלומן...יש משמעות לבובקאטס

זה גם חתול בר שהוא סמל הקבוצה, וגם מותג של טרקטורון...מתאים לקבוצה שדורסת ושורטת בהגנה (;

למעלה