גורג'י

ציקו2003

New member
גורג'י

זה השני סוסים הפרטיים שלי אחרי טיול של שמונה שעות סורי אבל אין לי תמונות אחרות

שאלה !!!!!!!!!!!!

ראיתי את שני הסוסים האלו או שני בסוסים ממש ממש דומים קשורים ליד חנות הרוכב בגעש! ממזמן אומנם אבל בכל זאת! זה הייתם אתם!? כי היו שני ילדים שם גם וזה נראה בידיוק אותו ציוד!........

krin88

New member
וואו... הסוסים שלך נראים

מאושרים עד לב שמיים מהטיול!

טאם אלו הסוסים שראיתי

ליד הרוכב אסז זה לא היה נחמד אני וקרן יצאנו וראינו אותם קשורים לפח זבל בחום נוראי! בלי שתיה או כלום לא הכי נחמד! מקווה שזה לא הם!

נ"ש!! הסוסה החדשה של יפתח היא...

קוראים לה אוריקה... או הוריקה.. יפתח משנה את זה כל הזמן בקיצור באנגלית (orika).. היא בת 3 וחצי.. קיצר כולם להגיד: מזל טוב יפתח!

יפתח!!!! תתחדש!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מזל טוב!!!!!!!! מאיפה הסוסה הזאתי באה למה לא סיפרת לנו?!?!?! תספר לנו קצת עליה!!!!

the kingzeos

New member
פפפפפפ

הבאנו אותה מאשקלון לאחר חודש שלם שנסענו עם וסילי למאות חורים... היא גדלה אצל בחור ראחד שטיפל בה טוב היא ממש זהירה בקפיצות וזה מה שחיפשנו שעברנו 30 סוסים ותשאלו את דרור כל יום סוס חדש היא לא הבינה מי נגד מי חחחחחח רק היום בפעם ה3 שהיא קופצת וסילי שם לה בלונג' 1.30 אפרייט... ותודה לכולם!!!

פחחחחח יפתח.. אני רואה שאימצת...

את הפפפפפ של שי.. חחחחח...
... ובאמת!! יפתח נהייה סוחר סוסים!! זה היה כזה מגנייבב!! את אמיר למשל הוא הביא כדי לנסות בשבילו והוא הלך בסוף לסוס בית ספר!! והוא כל פעם נסע עם קרון רק וחזר עם 2 סוסים ו-1 מהם לנסיון לבית ספר.. פחחח הוא באמת בדק איזה 30 סוסים!! אבל אוריקה ממש חמודההה וסוף סוף הוא מצא משהו פצצה!!! לפי מה שהוא אומר... והנה עוד תמונה של זאוס המתווק!! חח איזה עגלה הוא היה היום בלונז'.. אה יפתח?

the kingzeos

New member
היית רוצה כזאת עגלה!!

חכי שהוא יחזור לקפוץ נשאיר לך אבק... וזה שהוא עייף מהחום זה לא אומר שהוא עגלה!! ותגידו לי עם עגלה קופצת את זה

the kingzeos

New member
חחחח

פה היא נראת כמו פרד... אבל שהיא בתנועה היא נראת ממש טוב נכון דרורי?

Sweet SuGaR

New member
יפתחצו'קית השמנמן תתחדש לך

מצפה בקוצר רוח לראות אותך נופל ממנה

צ'יקו 2003!! מי זה 2 הסוסים ה....

מדהימים האלו?!?!?! וואיי איזה יפים הם!! במיוחד הערבי משמאל!!! הוא מהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

צ'יקו 2003!! מי זה 2 הסוסים ה....

מדהימים האלו?!?!?! וואיי איזה יפים הם!! במיוחד הערבי משמאל!!! הוא מהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

למעלה