ג'וק ירוק מצאתי אותו אתמול על הקיר. מזה? מאיפה הוא הגיע? למה הוא ירוק? הוא מזיק? תודה
ט טוסט עם מרשמלו New member 28/7/04 #1 ג'וק ירוק ../images/Emo5.gif מצאתי אותו אתמול על הקיר. מזה? מאיפה הוא הגיע? למה הוא ירוק? הוא מזיק? תודה
ג'וק ירוק ../images/Emo5.gif מצאתי אותו אתמול על הקיר. מזה? מאיפה הוא הגיע? למה הוא ירוק? הוא מזיק? תודה
ט טוסט עם מרשמלו New member 28/7/04 #3 ... אני מצטערת אם זה לא קשור.. פשוט לא מצאתי פורום חרקים וזה נראה לי הכי קרוב.. מקווה שתוכלו לעזור.. וסליחה
... אני מצטערת אם זה לא קשור.. פשוט לא מצאתי פורום חרקים וזה נראה לי הכי קרוב.. מקווה שתוכלו לעזור.. וסליחה
D dreaming h New member 28/7/04 #4 לי זה נראה כמו בר מגן ירוק. הוא לא מזיק הוא רק מסריח קצת. את מוזמנת לנסות בפורום שמירת טבע, יש שם כמה יודעי דבר.
לי זה נראה כמו בר מגן ירוק. הוא לא מזיק הוא רק מסריח קצת. את מוזמנת לנסות בפורום שמירת טבע, יש שם כמה יודעי דבר.
G GUYLI9 New member 29/7/04 #6 בר מגן ירוק? אמרת שהוא מסריח קצת.... ועכשיו נזכרתי שלפני כמה שנים מצאתי אחד כזה ושיחקתי איתו ואז אמא שלי אמרה לזרוק אותו החוצה... בקיצור אחרי כמה דקות היה על הידיים שלי ריח מזוויע! של המשהו הכי סירחוני בעולם!
בר מגן ירוק? אמרת שהוא מסריח קצת.... ועכשיו נזכרתי שלפני כמה שנים מצאתי אחד כזה ושיחקתי איתו ואז אמא שלי אמרה לזרוק אותו החוצה... בקיצור אחרי כמה דקות היה על הידיים שלי ריח מזוויע! של המשהו הכי סירחוני בעולם!