ג'וק במזגן

מאטפיקס

New member
ג'וק במזגן

אתמול בלילה נכנסתי הביתה והפעלתי את המזגן, ברגע שזה קרה ג'וק אימתני יצא מהמזגן ונכנס אליו שוב. שמעתי כל מיני רעשים של רגליים וגועל נפש וכיביתי את המזגן.
באומץ רב (שכן יש לי פחד מג'וקים) התקרבתי למזגן כמה שיכולתי (כי זה מזגן שצמוד לתקרה) וריססתי כמות יפה של קיי300 שלוש פעמים לפתח המזגן.
שום דבר לא קרה, ציפיתי שהוא יברח החוצה אבל לא...הוא נשאר שם.
או...
ופה השאלה-
האם מאחורי המזגן יש חריצים בקיר שמהם מגיע הג'וק-נגיד פתח של כבלים או צינור כל שהוא.. (ואולי גם משם הוא ברח החוצה) ??
האם ג'וק במזגן אכן מגיע מהמזגן?!

נורא.

אגב(אם זה ממש מעניין אתכם) כל עוד הייתי בחדר הסתכלתי על המזן מדי פעם לראות יציאה של הג'וק, וזה לא קרה.

emh

Member
אולי הוא מת בתוך המזגן...

ולכן הוא לא יוצא לבקר בחוץ.

ג'וק מגיע מהטבע, אני לא יודע כמה כניסות יש למזגן שלך,
אבל ברור שהוא נכנס פנימה כשאת לא ראית אותו.

herouth

New member
יש פתח של הצינור שיוצא אל המדחס.

בהחלט יכול להידחק דרכו ג'וק. בכל מקרה יכול להיות שהוא הגיע מאיזשהו מקום, בין אם מהפתח הנ"ל או במסע רגלי ארוך או בתעופה - ואז חמד לו את המזגן שהיה חשוך ושקט.

לא רעיון טוב לרסס בחומר נגד ג'וקים על מזגן - אחרי זה הוא מרסס את זה עליך בחזרה כשתפעיל אותו.

ואם באמת הג'וק לא הצליח לצאת מהמזגן, אז בפעם הבאה שתפתח אותו לנקות את הפילטרים, יש סיכוי שתמצא שם את גופתו.

פנה לועד הבית שלך שיפנה לעיריה או ישירות למדביר, על מנת שירססו את הביובים שמסביב לבית. זו השיטה הטובה ביותר להפחתת מספר הג'וקים בקיץ (שום שיטה היא לא מאה אחוז...).

למעלה