ג'וקים

עכב7מת

New member
ג'וקים

מפחדים??? לא מפחדים??? מפחדים אבל אוזרים אומץ ליד בן \ בת הזוג?

The Lonely Lion

New member
תלוי

אם מכלילים בתוך הקבוצה עכבישים ארסיים, נדלים, צרעות, עקרבים... אז כן, לא מעוניין למות ככה... אבל אם החרק/ג'וק לא ארסי... אז הוא רק מגעיל. אין לי בעיה מיוחד להרוג אותו. אם הוא גדול מעבר לגודל מסויים, מעדיף להשאיר אותו בחיים... אבל הרחק ממני.

מתקמבקת

New member
מתה מפחד

ונהיית היסטרית בברמות פסיכיות ממש (כולל קפיצות אינדיאניות על הספה וריקודים מוזרים סביב הבית). הוא לא מוכן להרוג אותם עם נעל, אז או שהוא שואב אותם עם שואב אבק ומעיף החוצה או שהוא קצת מרסס ומטאטא אותם החוצה. ואז הוא יורד עליי..

BlackUnicorn

New member
לא מפחדת, סתם נגעלת

כל עוד יש לי נעליים על הרגליים אני בסדר. אם אני יחפה זה כבר משהו אחר
(טראומת ילדות קשה
)

BlackUnicorn

New member
למה, הבנזוג שלך לא הורג אותם ?

או שהוא כמו שלי ומתעלל בך באמצעותם?

מתקמבקת

New member
הוא נגעל!!

הרעש של הדריכה עליהם מגעיל אותו, אז הוא מרסס אותם בחומר (רק אחרי שאני מציקה לו שזה או אני או הג'וק!) או שהוא שואב אותו ומרסס חומר למיכל ועושה לג'וק שואה בשואב אבק! נו באמת, אני אמורה להרוג אותם?? מזל שברק חושב שהוא חתול...

boby987

New member
אז אני רוצה להבין משהו

אני לא הבחורה היחידה שמפחדת מג'וקים?

נחשצפע

New member
המקרה שלי חמור בהרבה-הרבה יותר

אני גרה לבד כבר שנים ובגילי המתקדם (33) אני קוראת לעזרה כשיש ג'וק בבית . מזל שההורים/אחות גרים במרחק של כמה דקות הליכה..מביך משהו אבל אני לא מסוגלת אפילו להוציא ג'וק מת מהבית בעצמי. כמובן שבקיץ משעות הערב כל הדירה מוגפת (ויש רשתות כמובן) .אני גם עושה הדברה מדי קיץ וכמובן שלא פותחת את החלון בשעות החשכה אפילו לא לשניה ..

אבל מה יותר מרתיע אותך?

גו'ק או דג? אני לא רואה בדג יצור מגעיל ומרתיע כמו ג'וק. בג'וק אני לא מסוגל לגעת ישירות עם המעטפת המגעילה שלו. דג אני יכול להחזיק.

יש משהו מאוד קריפי בדגים

וכרגע שוכנים אצלי בבית שישה זחלי משי שאני לא נגעלת להרים. אבל לגעת בדג, איכ

GreenEyes82

New member
../images/Emo19.gif מקווה שאת מבהירה לדייטים שלך

שלא להזמין אותך לסלמון בגריל או פילה אמנון וכאלה..

למעלה