אם מכלילים בתוך הקבוצה עכבישים ארסיים, נדלים, צרעות, עקרבים... אז כן, לא מעוניין למות ככה... אבל אם החרק/ג'וק לא ארסי... אז הוא רק מגעיל. אין לי בעיה מיוחד להרוג אותו. אם הוא גדול מעבר לגודל מסויים, מעדיף להשאיר אותו בחיים... אבל הרחק ממני.
ונהיית היסטרית בברמות פסיכיות ממש (כולל קפיצות אינדיאניות על הספה וריקודים מוזרים סביב הבית). הוא לא מוכן להרוג אותם עם נעל, אז או שהוא שואב אותם עם שואב אבק ומעיף החוצה או שהוא קצת מרסס ומטאטא אותם החוצה. ואז הוא יורד עליי..
הרעש של הדריכה עליהם מגעיל אותו, אז הוא מרסס אותם בחומר (רק אחרי שאני מציקה לו שזה או אני או הג'וק!) או שהוא שואב אותו ומרסס חומר למיכל ועושה לג'וק שואה בשואב אבק! נו באמת, אני אמורה להרוג אותם?? מזל שברק חושב שהוא חתול...
אני גרה לבד כבר שנים ובגילי המתקדם (33) אני קוראת לעזרה כשיש ג'וק בבית . מזל שההורים/אחות גרים במרחק של כמה דקות הליכה..מביך משהו אבל אני לא מסוגלת אפילו להוציא ג'וק מת מהבית בעצמי. כמובן שבקיץ משעות הערב כל הדירה מוגפת (ויש רשתות כמובן) .אני גם עושה הדברה מדי קיץ וכמובן שלא פותחת את החלון בשעות החשכה אפילו לא לשניה ..