ג'וקים -

shani1711

New member
ג'וקים - ../images/Emo206.gif

היי, חייבת עזרה!!! בימים האחרונים אני מוצאת ג'וקים קטנים כאלה במטבח... יש לציין שהמטבח שלי נקי ואין שאריות של אוכל שנשארות על השיש. מה עושים? הם מתרבים... אתמול היו מעט והיום כבר יותר. להזמין מדביר? או שאפשר לפתור את זה לבד עם איזה תרסיס? ואם כן, עם איזה? תודה רבה לכולם מראש על העזרה.... שני

אוצה

New member
Hש לך אגוזים או משהו דקורטיבי כנ"ל על השיש?

אצלי היו ארוחים כאלה בגלל אגוזי מלך שנותרו מפסח. תבדקי גם שכל הקטניות, קמח ופסטות בארן שלך לא נגועים בה. אם כן- להזביל ומיד. אם יש לך ילדים בבית- לא מציעה לרסס במטבח כלל. ואם כבר מרססים אז רק לפי הנחיות מדביר אמין וכשאתם לא בבית! זכרי שרעל זה רעל. גם לנו...

shani1711

New member
אין כלום...

אין לי כלום על השיש... הכל בארונות - סגור ומסוגר. גם אם יש שקיות, למשל אורז, זה סגור טוב טוב ואין סיכוי שמשהו יכנס לשם. ולא, אין לי ילדים בבית. אף אחד לא יודע מה לעשות???

נועם@בת

New member
צריך לדעת מי הם בדיוק הג'וקים הקטנים

יש חרקיםש עולים מהביוב דרך הכיור או המקלחת. יש חרקים שמגיעים במעופה מהחלונות. ויש כאלה שבוקעים מגלמים במקום נסתר. יש מצב לתמונה? בתיה

shani1711

New member
תמונה...?

אני מדמיינת את עצמי בשש וחצי בבוקר עומדת ומצלמת את הג'וקים במטבח..... חחחחחחח אנסה מחר לצלם!!!

goanin

New member
תרסיס

סנו K-300 יעשה את העבודה. אבל יש לאוורר את הבית טוב טוב, בהדברה כמו בהדברה!

תיקן גרמני.

הבאת אותו כטרמפיסט מהסופר ותוך מ"ס ימים מתחילה החגיגה. אמי ממליץ להזמין מדביר ולדרוש ממנו שימוש בפתיון ג'ל בלבד. התיקנים הללו חיים התוך מכשירים חשמלים וריסוס על פני השטח לא יועיל כאן. בברכה אדי טייאר.

elator

New member
אצלנו עבד הסנו k1100

כשנכנסנו לדירה הקודמת היא הייתה מלאה ג'וקים ענקיים אז רצתי לקנות משהו וקניתי אותו (נדמה לי בגלל שהיה כתוב שהוא לא מזיק לחיות מחמד) הוא חסר ריח ואנחנו איזה חצי שנה אחרי זה לא ראינו ג'וקים יותר

למעלה