ג'וקים במטבח...

shani1711

New member
ג'וקים במטבח...

בוקר טוב, לפני יומיים חזרתי בערב הביתה וגיליתי 5-6 ג'וקים מטיילים להם בהנאה על השיש במטבח... כנראה שיש להם חיים משל עצמם והם "יוצאים לבלות" על השיש אצלי בלילות... (-: יש לציין שהמטבח היה נקי, כמו תמיד, עם אף טיפת של אוכל והכיור - נקי למשעי, בלי כלים מלוכלכים. מה עושים? חוץ מלרסס אותם ב k300? זה הרי פתרון חלקי ורגעי. אשמח לעצות. תודה רבה שני

הדברה ומייד

קודם כל הזמיני מדביר. אח"כ בדקי את המקור למכה. 5-6 ג'וקים בלילה זה לא מצב "סביר" . האם יש פתח ניקוז פתוח ? האם אתם גרים בקומת קרקע וקרובים לגינה ? האם אתם משאירים חלונות פתוחים ללא רשתות ? אם התשובות לשאלות חיוביות אז להתחיל לטפל בנגעים אבל רק לאחר שתדבירו את הקיימים.

shani1711

New member
תשובות

אני אכן גרה בקומת קרקע אבל על עמודים. אין פתח ניקוז פתוח חוץ מהכיורים כמובן והמקלחת. "לטפל בנגעים"? איזה נגעים? יש עוד רעיונות חוץ מהדברה?

השאלה היא לא איך לטפל, אלה במה לטפל.

האם מדובר בתיקן חום אדמדם גדול? אזי אז צריך לרסס את בורות הביוב בחצר לצורך מיגור המזיק. האם מדובר בתיקן קטן וג'ינג'י? אזי אז רצוי להעזר במדביר שישתמש בפתיון ג'ל בלבד.

shani1711

New member
מדובר בתיקן ג'ינג'י וקטן

סליחה על הבורות אבל המדביר מרסס את כל הבית? וכמה עולה הדברה כזו? הבית שלי לא ענק - 3.5 חדרים. תודה

מדביר רגיל ירסס את כל הבית ופעולת ההדברה לא

תצלח, כיוון שהתיקן הגרמני נמצא במכשירי חשמל\ צירי ארונות וכ'. פיתיון הג'ל מנצל את היותו של התיקן בין השאר קניבל (מין שאוכל את מינו). התיקן אוכל את הג'ל ומת, שאר חבירו אוכלים את הפגר ומתים וכן הלאה. הדברה זו אינה מצריכה פינוי מהבית וכן אין צורך לפנות ארונות. עלותה של הדברה שכזאת במטבח בלבד כ-250 ש"ח.

בציר63

New member
הדברה ללא כימיקלים

התקנתי מכשיר אלקטרוני המייצר רעש בתדרים של 30 קילו הרץ שאינם מפריעים לבני אדם ורוב בע"ח אבל משגעים את החרקים. ביום שהתקנתי את המכשיר, התייצבו לפני שני ג'וקים בוגרים ואחד קטן ו"ביקשו משהו לכאב ראש" - קיבלו מגזין כבד במיוחד ומשם לשטיפה באסלה. כבר שבועיים ששום ג'וק לא נראה פה. המכשיר עלה קצת יותר מ-100 שקל, צורך מעט מאוד חשמל וכמובן שלא פוגע בסביבה. השם שלו DUO PRO וניתן למצוא בחנויות טכניות (כלי עבודה, חומרי הדברה וכו') אבל סביר שגם ברשתות הגדולות. אם יש לך חדר עמוס בפריטים/מחסן, שווה לרכוש עוד מכשיר ולשים גם שם. כנ"ל אם יש יותר ממפלס אחד בבית. (לפי המדריך המצורף למכשיר, מדובר בכ-5 שבועות עד שהג'וקים יעלמו לחלוטין כשזה כולל את הביצים שהוטלו לאחר שהג'וקים ברחו.)

shani1711

New member
בציר 63 - שאלה?

חיפשתי בגוגל את המכשיר שסיפרת עליו ולא מצאתי. אתה יכול בבקשה לבדוק שוב - איך בדיוק קוראים למכשיר ושל איזו חברה זה? תודה

בציר63

New member
מכשיר דוחה מקקים אולטרסוני

קודם כל אני חייב לתקן - המחיר של המכשיר שלי הוא 230 שקל ולא כפי שציינתי קודם בטעות .http://sonnetron.trustpass.alibaba.com/product/100159452/Duo_Pro_Pestrepeller.html לא מצאתי את המכשיר באתרים ישראלים. דוגמא למכשיר זול יותר שעובד על אותו עיקרון אבל אני לא יכול להעיד על יעילותו: http://www.idiy.co.il/Product.aspx?productid=2127 ההבדל בין המכשירים השונים הוא בעוצמת הקול ובאלגוריתם שמשנה את התדר סביב ה-30 קילוהרץ. כנראה שלאלגוריתם יש חשיבות בהצלחה של ההדברה. מכל מקום אני עדיין לא ראיתי מקקים ואני בהחלט מתעצל לפעמים להשאיר את הכיור מלא בכמה כלים עד הבוקר.

למעלה