גוקו

yafabrami

New member
שלב של גוקו

גוקו יכול להגיע עד לשלב סופר סאייה 4 חי ברמי

אופטיפ

New member
תשובה

עד ל-4 לסופר סייאגין יש ארבע צורות: סופרסייאגין 1 " 2 " 3 " 4 רק בצורה הרביעית צורותו של גוקו משתנה, הוא הופף את שערו לארוך יותר אבל עדין שחור שער על החזה בצבע אדום וחוזק כל סקאוטר הכי חזק בעולם היה מתפוצץ. מקווה שעזרתי לך שלך אופטיפ

dannyshadow

New member
לא אוהב אותו בסופרסייאן 4..

הוא משתנה יותר מידי וגם הופך לחצי קוף..

gokussj2

New member
אממ...

כבר בצורה הראשונה הוא משתנה -שיער הופך לצהוב , צורה 2 שיער מתארך יותר ונעמד , צורה 3 השיער בערך באורך של הגוף שלו זה הצורה שבה השיער הכי ארוך , צורה 4 השיער האדום הוא לא על החזה , החזה עם פרווה חומה ובשאר הגוף זה אדום , השיער ארוך יותר מסופר סייאן רגיל אבל מגיע עד הכתפיים בניגוד לצורה 3 וגם נכון הוא חוזר להיות שחור , בוא אני אגיד לך משהו בקשר לסקאוטר , כבר בסאגת נאמק העוצמה של וג'יטה פיצצה את הסקאוטר ואז היא הייתה יחסית לסופר סייאן 4 , אנרגיה מזערית , הפעם האחרונה שהשתמשו בסקאוטר הייתה כשפריזה בא לכדור הארץ אחרי הקרב בנאמק , כך שסקאוטר במקרה זה לא רלוונטי.

linki252

New member
יו...

אני לא אוהב את גוקו כילד, ככה שהדבר שאני הכי אוהב לראות בדרגון בול ג'י טי זה שהוא הופך ל-4, והפעם האחרונה שהשתמשו בסקאוטר זה בסרט של קולר

gokussj2

New member
זה בערך אותה תקופה...

ובעצם הסרט קולר קורה לפני הסאגה בה פריזה מגיע לכדור הארץ כי זה עוד בזמן שהוא חושב שפריזה נהרג יחד עם כל הכוכב ואז בגלל זה הוא בא לנקום.

למעלה