גוקו שמוקו

haunter

New member
גוקו שמוקו

אני לא מבין, אם לגוקו יש עוצמה אינסופית, מה הטעם להמשיך בסידרה? ועוד משהו שלא ממש הבנתי, סופר סאיאן זו מין רמה כזו שסאיאן מגיע אליה או דמות כלשהי ש"הופכים" אליה?

Son Gohan

New member
חחחחח

אינסופית עלק סתם שטויות של הדיבוב\תירגום סופר סאיין זו רמה שאליה מגיעים ורק מי שיש לא דם סאייני יכול להגיע אליה

אין סופית מאוד

בערך עד שמגיע האויב הבא. ותאמין לי שהעוצמה ה"אינסופית" של גוקו מספיקה לו בדיוק עד הסאגה הבאה, בה הוא שוה פעם יצטרך לתת את כל מה שיש לו, ולכל שאר הלוחמים רק כדי לנצח בקושי

נאחסית

New member
סתם שטויות!

אין לו עוצמה "אין סופית", זה סתם פיגור של הקריין. כמו שהוא אומר בפרק מס' 81 "גוקו הפך לסופר סאיאה האגדי" (או משהו כזה) איזה סופר "סאיאה" ואיזה "אגדי" במוח של הקריין הזה?! ארררג, נמאס לי כבר מהתרגום המטומטם הזה. גוקו הוא בכלל לא סופר "סאיאה" ה"אגדי" זה ברולי, לא?! או שפשוט נדפק לי השכל ואני טועה.

SupremeKai

New member
זו לא ממש טעות..

גוקו הוא באמת סופר סאיאה האגדי וברולי הוא הסאיאני האגדי הגלל שהוא כל כך חזק!

נאחסית

New member
...?

*מרימה גבה בפליאה* האא??! לא הבנתי. גוקו הוא סופר סייאן האגדי וגם ברולי הוא סופר סייאן האגדי בגלל שהוא חזק?! מממ... אתה בטוח שגוקו הוא סופר סייאן האגדי? כי לפי מה שידוע לי, יש רק סופר סייאן אגדי אחד.

סיכום ב4 משפטים

גוקו הוא האגדי כי יש אגדה שאומרת שסופר סאיאני יחסל את פריזה וברולי הוא סופר סאיאני אגדי כי יש אגדה שאומרת שפעם ב10000 שנה נולד סופר סאיאני עם כוח מדהים אז השורה התחתונה היא שגם גוקו וגם ברולי אגדיים, כי אלה 2 אגדות שונות

גווקו הוא סופר סאיאני

יש איזו אגדה או משהו שסופר סאיאני יחסל את פריזה ,ולכן כל סאיאני שמגיע לדרגת SSJ הוא בעצם אגדי, באיזושהי דרך, אבל כל סאיאני שהגיע לדרגה הזאת חוץ מברולי הגיע אליה אחריי אימונים קשים ואחריי שמצא משהו שמכעיס אותו בצורה שלא תאומן, בעוד שברולי הוא הסופר סאיאני האגדי האמיתי, שהוא בעצם אותו סופר סאיאני שנולד פעם ב10000 שנה עם כוח מדהים והיכולת להגיע לדרגת SSJ ומעלה ללא שום אימון מיוחד

משהו שסיקרן אותי על ברולי

סאיאני מגיע לדרגת SSJ כשהוא עצבני. אז ברולי הוא הסופר סאיאני האגדי שנולד עם יכולת להגיע לדרגת SSJ מיד בגלל שברולי נולד עצבני בצורה קיצונית?

AciDBreeZe

New member
Your all full of it ^_^

זאת לא טעות ולא בטיח..גוקו לא סופר סיין אגדי הוא פשוט מאוד חזק ולכן הפך לסופר סיין. וג'יטה טעה בכך שקרא לו סופר סיין אגדי בגלל שוג'יטה חמודים שלי מאוד מסורתי ומאמין שיש רק סופר סיין אחד והוא כמובן האגדי וגם לכן הוא בכה כשמת וגילה שגוקו בעצם הוא הסופר סיין האגדי ולא הוא. אבל כפי שניחשתם גבירותי ורבותי..גוקו סתם סוס מטורף ולא אגדי שמגדי (וכך גם כל השאר שהפכו לסופר סיינס אחריו) לעומת זאת ברולי (סוס מטורף עוד יותר) הוא הסופר סיין האגדי האמיתי. לפי מה שאני הבנתי אף סיין אחר לא היה אמור בכלל להגיע לרמת כוח דומה לרמת הכוח של החברה פה...אבל הם עשו את זה וזה לא היה קל. מקווה שגם אני לא טעיתי o_O קיצר זה משו בסגנון.

And you are Shahid

מה אתה מתחיל איתי? אני אומר לך שיש אגדה שמי שיחסל את פריזה הוא סוםר סאיאה, מה שעושה את גוקו אגדי וברולי זה בכלל סוםר סאיאה אגדי לפי אגדה אחרת, זה שתי דברים שונים לגמרי

סוםר זה כי אני מנסה כתיבה עיוורת

סאיאה במקום סאיאני זה כי אחי הקטן שאל אותי על זה ואין לי כח לבלבל אותו באיך אומרים באמת אז התחלתי לדבר בפריז וסאיאה

מה?!

יש אגדה שאומרת שפריזה יהרג על-ידי סופר סאייאן? פריזה לא השמיד את הסאייאנים רק כי הוא פרנואיד?

KeNNy7

New member
אגדה שסופר סאיין יחסל את פריזה?!?!?

לאיפה הפורום הזה התדרדר???? ברולי הוא הסופר סאיין האגדי היחיד זה שיש אגדה שיהיה סופר סאיין פעם ב1000 שנה זה משהו אחר אבל ברולי הוא האגדי ואם היתם רואים את הסרטים שלו הייתם רואים שגוטן וגוהאן ביחד סופר סאיינים לא הצליחו לנצח את ברולי ובקשר לכוח בלתי מוגבל מצד אחד הקריין צודק כי סופר סאיין יכול להגיע להרבה כוח ומצד שני זה לא כוח בלתי מוגבל מה שאומר שהקריין מוגבל

נאחסית

New member
ממ...

משחק מילים יפה עשית בסוף =) בקיצווור... ברולי הוא הסופר סייאן האגדי היחיד, נכון? נכון! יופי, כפי שחשבתי. אז הקריין בהחלט מוגבל, נכון? נכון! יופי! כפי שחשבתי!!! יש מישהו שחולק בדעתו של קני7?

למעלה