לא הבנתי את הנקודה
G gokussj2 New member 17/1/05 #24 אגב תראה משהו ענק כנס לכתובת , אנימציה שעשיתי , תודה שזה הכי ענק שראית
M matan 18 New member 17/1/05 #25 חחחח יש לך סריטה עמוקה עד מאוד אם החלטת לעשות על זה אנימציה. טוב תקשיב אתה מפספס משהו. תוריד את התמונה למחשב ותראה אותה בהגדלה.
חחחח יש לך סריטה עמוקה עד מאוד אם החלטת לעשות על זה אנימציה. טוב תקשיב אתה מפספס משהו. תוריד את התמונה למחשב ותראה אותה בהגדלה.
G gokussj2 New member 17/1/05 #26 הדבר היחידי שאני רואה זה... שרואים לבחורה הירוקה הזאת קצת יותר מידי למטה...וזה עוד בצבע אדום בהיר...
M matan 18 New member 17/1/05 #27 בדיוק!!! גם אני ראיתי את זה! וזה לא אדום בהיר זה ורדרד רענן. כשתזיין תבין.
M matan 18 New member 17/1/05 #29 דוגרי שווה אהבתי. אתה יודע לא נותנים מספיק כבוד לצעיר שבמשפחה. אני אומר תנו לגוטן רספקט! אחי אני עוד לא ישן? מה איתך פרשת? עזבת אותי לבד?
דוגרי שווה אהבתי. אתה יודע לא נותנים מספיק כבוד לצעיר שבמשפחה. אני אומר תנו לגוטן רספקט! אחי אני עוד לא ישן? מה איתך פרשת? עזבת אותי לבד?
G gokussj2 New member 17/1/05 #31 שתדע משהו... אני יכול להיות כאן בכל יום בכל שעה , דקה,שניה , בכל סוג של יום\מועד\חג , אני גר בפורום הזה , אני יכול להופיע לך כאן כל רגע , לצאת מכל פינה.
שתדע משהו... אני יכול להיות כאן בכל יום בכל שעה , דקה,שניה , בכל סוג של יום\מועד\חג , אני גר בפורום הזה , אני יכול להופיע לך כאן כל רגע , לצאת מכל פינה.
F FireZeroX New member 17/1/05 #37 OMFGIROFLMFAO!!!! שיווווו זה אמיתי! ממתי יש דברים כאלה בדרגון בול? מי מכניס כוס לסדרה כזו? ואם מישו חושב או משוכנע שזה לא כוס אז בבקשה שיגיד לי מה זה...
OMFGIROFLMFAO!!!! שיווווו זה אמיתי! ממתי יש דברים כאלה בדרגון בול? מי מכניס כוס לסדרה כזו? ואם מישו חושב או משוכנע שזה לא כוס אז בבקשה שיגיד לי מה זה...
G gokussj2 New member 17/1/05 #41 אממ... זה יכול להיות השפתיים , זה יכול להיות השערות , זה יכול להיות גם תחתונים אבל אני בספק כי יש הרבה ירוק מסביב , אולי זה חוטיני...
אממ... זה יכול להיות השפתיים , זה יכול להיות השערות , זה יכול להיות גם תחתונים אבל אני בספק כי יש הרבה ירוק מסביב , אולי זה חוטיני...
M matan 18 New member 17/1/05 #35 טוב נראה לי שצריך לקרוא למשטרה הצבאית כדי לפנות את GOKUSSJ2 המתנחל הקטן. כמו ג'וק יוצא מכל פינה.
F FireZeroX New member 17/1/05 #36 דה פאק הוא פשוט אוהב את הפורום אז תכבד אנשים כאלה שהיו ונשארו למרות שהמצב התדרדר...