גוצ'ה

בולרו2

New member
גוצ'ה

עקב המצב מרבים עכברי הכפר לדגום את מסעדות העיר הגדולה. שעת לילה מאוחרת, אמצע שבוע, המתנה של חצי שעה, עיר משוגעת. פסיפלורה אלכוהולית בזמן ההמתנה, אווירה של רסטו-בר שכונתי שמח, מטבח פתוח עסוק לעייפה, אהבתי. ראשונות: אגרול פירות ים עם מטבל צ'ילי דבש - טעים מאוד, הייתי שמח לעוד אחד בצלחת. לא מתוחכם מדי, קצת מטוגן מדי (הגירסאות המאודות מועדפות), אבל עדיין המנה המועדפת בארוחה. 30 ש"ח לאגרול אחד ארוך חתוך לשניים, קצת יקר.. סלט ירוקים עם טונה צרובה, תפוח ובצל בטמפורה - טעים, מתובל עדין וטוב. הטונה בינונית(הרחבה בהמשך), חתוכה לקוביות קטנות מה שהרגיז את מזמין המנה. כנ"ל הוזמן פירה, מזמינת המנה התלוננה שהיה גס מדי ולא מתובל מספיק, איש איש והעדפותיו. 30 וקצת ש"ח לסלט עם מנת לחם קטנה (תוספת בתשלום, עיקרון מיותר במיוחד כשהלחם לא שווה השקעה) , עיסקה לא רעה. יין: הרצון להתפרק ולעשות דברים לא שגרתיים הביא אותנו להזמין רוזה, שנת 2005 של תבור. הגיע עם שמפניירה אך לא מקורר מספיק, חובה היה לציין בתפריט שמדובר בבקבוק של חצי ליטר. בכמעט 80 ש"ח היינו בטוחים שמדובר בבקבוק 750. הרוזה היה ד"א בינוני מאוד, לא לטרוח בסכום כזה. עיקריות: היה בכללי טעים, אבל מעט מאכזב כי היו לנו ציפיות. מיקס פירות ים - הרוטב היה לדעתי חמאה ויין לבן, מזמין המנה נהנה אבל לא היה שם משהו יוצא דופן לספר עליו. בכ 60 ש"ח מנה סבירה בכמות השרצים ובטעם. סטק טונה על אספרגוס ופירה ברוטה פלפל שמנת עדין - טעים, אבל לא מספיק. הטונה בצורתה\חיתוכה והאמת שגם במרקמה הזכירה את אותם גושי טונה קפואים שאפשר למצוא בהרבה מרכולים וחנויות דגים. אז אהי טונה זה לא היה, מי שמצפה לסטק עסיסי ועבה, שיזרוק את הציפיות הצידה. ביחס לחומר הגלם, הטיפול בטונה היה בסדר, חרוכה מבחוץ ודי ורדרדה מבפנים, עדיין זה לא זה. האספרגוס היה טוב, הפירה היה לי טעים, הרוטב היה טוב אבל לא היה מזיק לטבל את נתח הטונה עצמו ולהפוך את המנה לנושכת יותר. 76 ש"ח, בינוני. קינוח: כמו שהוזכר לפני, יום לא שגרתי, אז הוזמנה מין בננה לוטי, עם ופל בלגי, בננות "מקורמלות" והמון רוטב קרמל שמנתי, ולא נשכח את כדור גלידת הווניל. דווקא היה טעים אף על פי שאני לא חובב מנות "סאנדיי" כאלה. גלידת הוניל הייתה די איכותית, הרוטב מתוק במידה. לסיכום: נראה שהמסעדה לקחה את קונספט השרימפסייה השכונתית (ראה ערך שרימפסי בחיפה) ושידרגה בכמה רמות. האווירה הלילית יופי, נחמד אפילו שולחנות שיתופיים בחלק מאיזורי המסעדה.. האוכל יכול להיות קצת יותר מוקפד ומעניין.

ננה f

New member
תגיד עכברון כפר, מתי אתה נח?

או שזה מה שאתה עושה ... בכל מקרה
את הביקורות שלך. גוצ'ה אני טרם. אני מודה שלא משך את תשומת ליבי די, אני לא מאמינה באוכל זול ובקיצורי דרך, ככה הם מיתגו את עצמם. תור במסעדה מעולם לא העיד על איכותה בעיני אלא על התנהלות מפתה וממזרית של הבעלים. גם צפיפות ורעש בשיק טרלול צרפתי לא נראה לי סקסי והולם לאשמורת ראשונה או שניה של לילה. בזמנו היו הערות על ניקיון המטבח. אז אם הוא היה פתוח, ואתה בלאו הכי מציץ מתחת לטוטו של המסעדנים אז... ראית משהו? בקטנה:תתבל אל תטבל.

בולרו2

New member
המטבח נראה נקי

הייתי רוצה להבות כמו שיש להם שם בבית. וד"א נתן הזדמנות להציץ על טכניקות ההכנה שלהם, לא מסובך מדי אבל היו להם שני בקבוקי רוטב ענקיים ליד דלפק ההגשה, מהם הם שפכו לטענת עמיתי לארוחה (אני הייתי עם הגב) כמעט על כל מנה שיצאה..

בולרו2

New member
ויש ד"א עוד כמה מקומות

שלא דווחו לאחרונה מפאת קוצר זמן, כמו הבר של מסעדת רפאל. היה יופי יופי ד"א, את בטח מכירה את המקום
הרבה דלק מתבזבז לו בזמן האחרון.

ssyוM

New member
בפעם האחרונה

הם עשו לי את החריימה ח ר י ף אש
( לא מנע ממני ללקק את הצלחת
)

orlyg2

New member
ולי בפעם האחרונה....

השרימפס/קלמארי ברוטב קארי לא החליק לי טוב בגרון.....אבל זה היה מסיבה אחרת לגמרי
וגם קיבלנו חולצות מגניבות של הגוצ'ה! פינליש....רוצה להגיד כאן משהו?

גסטרו

New member
קבלתי מהם מייל לקבל חולצה וכוס יין

לרגל יום ההולדת. החולצה שווה ?

orlyg2

New member
חמודה מאוד -

הלוגו שלהם מודפס על הגב. בכל אופן - אחותי היתה ממש מבסוטה!

ssyוM

New member
נו...באמת....

פינליש לא לימדה אותך איך לעשות את זה כמו שצריך ? , מה זה צריך להיות "לא החליק לי טוב בגרון" ?

orlyg2

New member
נהפוך הוא!!

היא עשתה לי שיעור של "העצמה נשית"!!!

ssyוM

New member
ככל הנראה ...

את צריכה להשלים את השיעור שלפני הצלופחים ...

S i g u r R o s

New member
בנות, אני מאוכזב !

נראה שלא הפנמתן די הצורך את אחד השיעורים החשובים ביותר בתהליך בנייתכן כנשים !!
[סיגור כנציג הגברים עלי אדמות, לרגע, מביע דאגה כנה..] אם תרצו, אני מוכן "על רגל אחת" לסבר את תבונתכן לעניין...[כאן כמובן..].

עדיקי1

New member
שבת

שבת אחה"צ חזרנו מהים וניכנסנו למסעדת הגוצ'ה היה טעים מאוד ממליץ בחום גם אוכל טוב וגם המחיר סבבה (מוממלץ פרגית במרינדה) !! נאור מהצפון <

למעלה