גוצ'ה

• פותח הנושא Siren
  • פורסם בתאריך

Siren

New member
גוצ'ה

גוצ'ה החלטנו ללכת בעקבות ההמלצה של גיל חובב במוסף המסעדות של עכבר בעיר. הסולמות שרשומים הם מ-
עד
למנות ראשונות אכלנו:
סלט קיסר שרימפס - המון חסה (הסטיה האישית שלי), ארבעה שרימפסים ורוטב עדין וטעים.
סלט אבוקדו ואיקרה שנלקחו ממגש הטאפסים היו לא רעים.
עיקריות:
חריימה עם פילה דג - מצטער אבל אני לא זוכר את סוג הדג. מנה מאוד טובה, חריפה ומלאה בוטב עגבניות שנוגב עם לחם.
וחצי.
מוסר עם ירקות שורש ורוטב לימון - מנת הדג היומית היתה אחת המנות היותר טובות שאכלנתי בשנה האחרונה. הדג הוגש על תפו"א, ארטישוק ירושלמי וגזר שהוקפצו בציר דגים והיו מפוצצים בטעמים עשירים. הרוטב הלימוני היה מורכב ממעט שמנת וגרידת לימון שליווה את הדג בצורה מושלמת! מזמן לא נהנתי כל כך ממנת דג - מומלץ לכל מי שאוכל במקום!
לסיכום, מאוד התרשמנו מהאוכל המצויין שמוגש, ללא יומרות והשתדלויות מיותרות. מומלץ למי שאוכל דגים ופירות ים. אגב, קינוח אכלנו באייסברג. שמעתם שהם החזירו את גלידת התותים בשמנת?

גסטרו

New member
ממש העלתה אותה מתהום הנשיה

באמת צריך לשוב ולבקר. הייתם בערב ? היה מלא ? כמה זה עלה , אם מותר לשאול ?

cottoncandy

New member
ואני רוצה לספר מקרה שקרה לי שם

תגידו מה דעתכם.... הזמנו חצי קילו מולים, ישנה גם אפשרות לקילו אך העדפנו פחות והדגשנו את זה למלצר מגיע החשבון עם חיוב על קילו קוראים למלצר הוא טוען שהזמנו קילו אונרים לו שלא יתכן מכירים את המנהה וזה לא היה קילו. טוען שהחצי קילו מוגש בדרך אחרת. התעקשנו הרי כבר סיימנו את המנה לך תוכיח להם... קראנו לאחראית משמרת היא אומרת לנו "מילא אם לא הייתם מסיימים את המנה" איזה מין תשובה זו? התעקשנו ואמרנו שאין מצב לא משלמים על זה בסוף זה ירד מהחשבון...

Siren

New member
ובכן...

היינו ביום שבת בצהריים לפני שבועיים. הכענו ב-12:30 וישבנו מבלי להזמין מקום מראש. חשוב לציין שטיפטוף הגשם בחוץ לא מנע מהתור להשתרך החל מ-13 בערך. לגבי עלות של הארוחה, אפשר לראות פה את התפריט. מנת בדג המהוללת עלתה 85 ש"ח והיתה שווה כל פרוטה!

ננה f

New member
אז איך אתם אומרים שגוצ'ה כל כך זולה

85ש"ח לדג מוסר זו לא מציאה בשום מקום.

גסטרו

New member
כי היא היתה זולה ! לפני פחות משנה

מנת המוסר עלתה כ 54 שח ובורי סביב 45 אם זכרוני אינו מטעני. 85 שח זה כבר מחיר של מסעדות יוקרה . בזמנו המחיר היתה הסיבה בה' הידיעה ללכת לגוצ'ה. טרם בדקתי את המחירים העדכניים אבל כנראה כבר לא סיבה לנסיעה מיוחדת לשם. חבל !

Siren

New member
אני לא בהכרח מסכים

המנה באמת לא זולה אבל היא גם היתה היקרה ביותר בתפריט... התמחור של שאר המנות הרבה יותר זול (פירות ים בפחות מ-50 ש"ח)

גסטרו

New member
אז לפי התפריט- האם מעודכן ? אין

מוסר ןאילו פילה דניס 49 שח ופילה אמנון 41 שח. יתכן והתפריט לא מעודכן ? !

Siren

New member
המ...

נראה לי שהוא די נכון. מנת המוסר שאכלתי היתה חלק מהספיישלים של אותו יום ופורסמה רק על הלוח ולא בתפריט

למעלה