גוצ'ה

drunk nun

New member
גוצ'ה ../images/Emo10.gif

זה תקופה ארוכה שלא בקרתי במזללת פירות הים, והיו דווקא נסיונות... יזכר אותו היום בו ניסינו למצוא חניה, חגנו כשעה סביב המסעדה וכאשר לבסוף נעמדנו בסיפוק בפתחה נאמר לנו שהיא כבר סגורה..שיהיה... הגענו אל המסעדה אחה"צ, 16:30 ליתר דיוק, עסקית כבר אין בשעה זו..הזמנתי לי את המנה הקבועה מיקס פירות ים, ממולי הוזמנה מנת אורז שרימפ- קלמרי. מעולם לא התענגתי יתר על המידה מאכויות השרצים המוגשים במקום, אך המנות זכורות לי כנדיבות, חישבתי לי כי הפשרה על האיכויות, והגשה של שרצים קפואים מאיכות בינונית, מאפשר למקום לתמחר אותן בהיגיון. ואז נחתה הצלחת על שולחני, ונדמה כי באותה שניה ממש נעלמו כל המלצרים מהסביבה. במבט ראשון- זה נראה כמנה ראשונה. במבט שני וניעור הראש לצדדים- עדיין כמנה ראשונה. רק התחלתי לשאול את המלצרית למה המנה קטנה כ"כ וחיש קל התייצב האחראי (היא מתורגלת בטענות שכאלה?), יותר נכון כרע במעין ישיבת צפרדע
לצידי (מחווה שנתקלתי בה לא אחת, ואני משוכנעת כי היא נלמדת ע"מ ליצור תחושת כניעה, מאחר עמידה מעל ראש הסועדים עשויה ליצור תחושת פטרונות) אמרתי שהמנה הקבועה שלי קטנה באופן משמעותי מהרגיל, אך גם התוודיתי כי חודשים טובים לא ביקרתי במקום, האחראי נשבע שהם שוקלים כל מנה ומנה ופירט לי מה משקל של כל מרכיב ומרכיב במנת המיקס
. זה הרשים אותי מאוד, ועדיין, זאת לא הייתה הטענה שלי. הוא אמר לי שאם עוד מישהו יזמין מנה זהה, הוא יראה לי שהיא בדיוק באותו הגודל. סיכמתי את העיניין בכך שאמרתי כי הבנתי כי זהו הסטנדרט הנהוג, מסתבר, כרגע במסעדה ולשיקולי האם לחזור שוב למקום. לאחר כמה שניות המלצרית הגיעה ושאלה אם נרצה לחם. כן, אולי אם נאכל עם המנה כיכר לחם נשבע. אבל לא הגענו לכאן לאכול לחם. אולי זה נשמע סתם כעויינות עקב האכזבה בשל גודל המנה, אך פשפוש קל במיקס גילה כי תוכן הצדפות דמה בגודלו לצימוקים, טבעות הקלמרי צמיגיות כצפוי, ראשי הקלמרי טעימים כרגיל אך כה מעטים...המרקם של השריפס הזכיר לי תחליף קפוא כשר "בסגנון שרימפס" מהסופרמרקט (לא שטעמתי פעם אבל זה המרקם שאני מדמיינת שיש לו). אה, היה גם חצי סרטן. אכלתי לי בשקט את המנה בזמן שאני מדמיינת איך בעולם אחר הייתי הופכת שולחנות ודורשת "רימיקס!". ממולי, ד"א, מסרו שלשריפס-קלמרי אין שום טעם וטקסטורה ראויה אבל האורז שכיסה על הכמויות הדלילות אכן השביע. שיהיה ברור, לא הייתה שמחה ממני כשנפתחה מזללת פירות הים הראשונה בת"א, או כך לפחות היא הוצגה. סוף- סוף מסעדת שרצים שלא עושה דיאטה לחשבון בנק. מצד שני, ע"פ התפוסה נראה שעוד אחלוף על פניה פעמים רבות.

בולרו2

New member
ביקורת לעניין

מחוות הצפרדע היא טריק ידוע
מעבר לנושא איכות פירות הים שדוסקס בשרשור אחר, קפצה לעין השעה בה אכלתם, 16:30.. במסעדות רבות שלחוצות מאוד בשעות סטנדרטיות, הרבה פעמים קורה שיש נפילה או תחושה של זלזול כשבאים בשעות פחות סטנדרטיות אחרי לחץ מוקדם, מין נפילת מתח שגורמת לתחושת חיפוף לא נעימה. לא בטוח כמובן שזה המקרה הספציפי, בכל מקרה חבל לסיים ארוחה בתחושה כזו.

anatc

New member
ג'יזס ../images/Emo122.gif כואב...

ביקורת עניינית - קום איל פו (כמו שצריך) עם כל הכבוד - גוצ'ה מקום חביב אבל עדיף לשלם יותר ולהנות מהאוכל הרבה יותר

למעלה