גופים מקבילים

aviax1

New member
גופים מקבילים

האם קיים דבר כזה .. ? האם יש לנו תפקידים קוסמיים יותר חשובים לפי דעתך ואנחנו כאן בכדור הארץ כחופשה קצרה ..?
 

רותי 11

New member
aviax1 יקירי

חופשה ממש לא אנחנו לא הגענו לכאן לחופשה העבודה העיקרית בכל הביראה מתבצעת כאן זה בית הספר הקשה והמאתגר ביותר שיש בבריאה, ככה שמי שמגיע לכאן בהחלט לא מגיע לצורך חופשה. יש לנו תפקידים קוסמיים, בהחלט יש לנו גופים מקבילים ביקומים מקבילים.
 

aviax1

New member
אך הכל יחסי לא כך.?

בשביל תינוק שעה נראית כאינסוף וכאשר גדל הוא מפתח סבלנות לעבור שעה של עבודה מפרכת או מספר שעות שלא יכל לעבור שהיה צעיר יותר לאט לאט אנחנו לומדים על הדבר הנפלא שנקרא סבלנות ומתפתחים אך אולי גם כך נשמות אדם שישאלו אותו : התסכים לאבד את זיכרונך לשעה אחת בשביל התפתחות אישית לצורך כל חייך יכול מעוד להיות שיענה בחיוב כך אני מעלה את ההשערה שייתכן שחיינו אינם שבריר שניה בחייהם הארוכים של הנשמות שאנחנו באמת ולכן ייתכן כי בגוף אחר השהות של כמה העשרות שנים בגוף הפיזי אינה כמו חלום בשבילם חלום שעובר בלילה אחד ..
 

רותי 11

New member
aviax1 היקר

תראה זמן כמו שאמרת הוא דבר יחסי, אבל אתה צריך להבין שזמן ליניארי יש רק כאן בכדור הארץ, בכל הבריאה עצמה הכל קורה כאן ועכשיו, הווה אומר של הגלגולים שלנו בעצם קורים בו זמנית, לא קיים באמת דבר כזה - הווה, עבר, עתיד. זה רק כאן. הירידה לצורך חוויה בכדור הארץ היא ירידה לעולם החלום, זה לא משהו שבאמת קורה ברחבי הבריאה. צריך להבין שהחוקים כאן שונים משאר הבריאה.
 

TOKUSHI

New member
את לא יודעת כמה את צודקת

אנחנו היחידים, האתרים היחידים בכל רשת היקומים (אין מה להתגאות בכך, זה כמו ששבט אינדיאני יחיה בתוך ניו-יורק והוא יהיה היחיד) כל שאר יצורי היקום לא אתרים (בלבד).
 
למעלה