גוף שלישי

חתולית

New member
גוף שלישי

אני שונאת אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי. נקודה. יש פה את NO ואת נעל שדווקא די אחלה אבל הם מדברים על עצמם בגוף שלישי וזה מרגיז. חתולית שונאת אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי. זה דיבור מעצבן, בבקשה אל תעשו ככה מול חתולית. היא מבקשת. סתם בצחוק. אני מדברת על עצמי בגוף ראשון, שלא תחשבו.

N0

New member
N0 לא יעשה את זה יותר

זהוא אני מעכשיו מפסיק לדבר על עצמי בגוף שלישי אבל מה יש לי חבר שביקש ממני להגיב על משהו בפורום. אותו חבר נקרא אותו N0 (זה לא ממש מעצבן שיש שני אנשים קרובים עם אותו שם ) חושב שלחתולית לא צריכה להיות יותר מידי בעיה עם אנשים שכותבים בגוף שלישי יש אנשים שאוהבים את זה ויש אנשים שלא. להגיד לאנשים לא לכתוב בגוף שאותו הם אוהבים כמו להלביש את דמותו של טרזן ולא לאפשר נסיעה של אוטובוסים ביום שבת. לא רק זה N0 גם ביקש שאציין שזה פגיעה בחופש הביטוי של האדם שזו כמובן אחת מהזכויות הבסיסיות ביותר ואם אנשים (במיוחד כאלה המדברים על עצמם בגוף שלישי ) יאבדו את יכולת הביטוי שלהם הם יוציאו את תיסכולי הביטוי שלהם על שאר החברה כאופרות סבון משעממות כמו היפים והאמיצים ודאלס. ולעוד דבר שהתריד את N0 מבקורו הקצר בפורום שלא אפשר לו להשאיר את ההודעה הזו בעצמו זה (וN0 ביקש לכתוב את זה בדיוק כך ) : רק שתי הודעות N0 (וכאן הכוונה לN0 הראשון שכותב את ההודעה בשביל N0 ) משקיעה את מיטב זמנו וכישרונו כדי לכתוב כמה שיותר הודעות ארוכות שנראות מעניינות אבל רק שמאוחר מידי מסתבר שהן סתם ארוכות וחסרות פואנטה וN0 (כאן כבר חזרה הכוונה לN0 השני שN0 הראשון כותב לו את ההודעה ) מבקש שתתנילN0 (הראשון) את הערכה הראויה לו על כך שלפחות 99% מההודעות שהוא כותב הן חסרות פואנטה כאשר 78.56% מתוכן חסרות תוכן לחלותין ועוד sin(36/7)%d מתוכן נוצרו ללא כוונה תחילה. ולכן מבקש פה N0 (השני) שתכירי בכך שיש לפחות 7 הודעות חסרות תוכן מאז שנעדרת ושרובן הגדול נוצר על ידי N0 (הראשון). בברכת פורום מוצלח N0 (השני) זהו כאן מסתיימים דבריו של N0 N0 (כותב בשמו של N0)

לקויה על ידי הירח תמיד אומרת

אין כמו לסבול מסכיזופרניה באמת, אבל באמת שזה נהדר, היא בעצמה נהנית מזה לעיתים קרובות (?????)

למעלה