גוף זר במערכת הנשימה

FrankieCrisp

New member
גוף זר במערכת הנשימה

היי בזמן שאכלתי ארוחת ערב הרגשתי כאילו חתיכה של כרוב כבוש נכנסה לי לקנה הנשימה והמשיכה לריאות. מאז כל הזמן יש לי צורך להשתעל. יכול להיות שהחתיכה באמת הגיעה לריאות שלי? אני יכול להוציא אותה משם? (היימליך או משהו כזה) אני קצת מודאג ומאד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה רצינית. תודה
 

moran f

New member
איך נראה לך שנוכל לענות לך על זה?

אנחנו לא רואים את מערכת הנשימה שלך, נכון? מודאג - פנה למיהו שיכול לעזור ולא סתם להתפלסף בפורום (אפילו הרופא הכי טוב בעולם לא יכול להגיד לך ממרחק כזה איפה החתיכה).
 

hgkr17

New member
מורן צודקת אבל אני אפרט כי ביקשת

בשני פורמים שונים...
החתיכה יכלה להגיע לך לריאות, שוב, כמו שמורן אמרה, אתה ואנחנו לא יכולים לדעת איפה היא עכשיו אז כדאי שמישהו שכן יכול (רופא+צילום רנטגן למשל...) יגיד לך איפה זה ומה צריך לעשות. לדעתי אתה לא יכול להוציא את זה עם היימליך כי זה לא חוסם את הקנה ואני לא בטוחה שיווצר מספיק לחץ כדי לדחוף את זה החוצה אם זה בכלל שם. מן הסתם אתה גם לא רוצה להוציא חלק מזה החוצה ולא לדעת אם הכל יצא. בקיצור, תחסוך לך ולנו את ההתלבטויות ולך את החרדה ולך להבדק. אם זה באמת שם זה יכול לגרום לדלקת ריאות למשל אז באמת חבל. ובפעם הבאה תזכור: "אין משיחין בשעת הסעודה"
תרגיש טוב!
 
יש לפנות לרופא המטפל בדחיפות.

הוא יבדוק ישלח אותך לצילום חזה (אם צריך ) ובמידת הצורך התיעצות עם אא"ג ו/או רופא ראות רוב בריאות!
 
למעלה