גועל נפש...

Black monday

New member
גועל נפש...

תתבייש לך גזען עלוב הגעת ממדינה שהקיאה את אזרחיה היהודים ומתוך עדה אשכנזית שאיבדה מעל ל 90 אחוז מיהודיה כמדומני ואתה מעיז להוציא הבלים כאלה מפיך...ברור שהכי נוח לך לשנוא את העדה הרומנית כיוון שהם בעינייך למזהמי הטוהרה האשכנזית שזה גרוע בעשרות מונים מאותם פרענקים שהם בלאו הכי נחותים או בני שבטים ברברים ושאר הקשקושים הבהמיים שקיימים... אבל בדבר אחד אתה כן מוערך בעיניי...אתה לפחות אומר את האמת ולא מסתתר מאחורי אצטלה של איסטניס....לעומת הגזענות הסמוייה הקיימת בשאר רבדי האוכלוסיה....איך לעזאזל אנשים שסבלו כל כך הרבה מגזענות מרשים לעצמם להיות כל כך רשעים אנטיפטים וגזעניים???....אני פשוט לא תופס את זה....עד היום אני שומע סיפורים שעל משפחות אשכנזיות שלא מוכנות לשום מגע פיזי או רוחני עם גבר או בחור הבא לצאת עם בנם או ביתם ואינו מזוהה עם הטוהר האשכנזי על כל אופניו!!! בושה וחרפה!

o l d c a t

New member
למי פנית בהודעה?

אם זה אלי אז אני לא שונא רומנים, רק שלי אישית יצא להכיר מקרוב כמה שהיו דפוקים באמת. אני מניח שרוב העדה הזאת היא מאנשים שפויים ונורמלים לכל דבר. בהזדמנות זאת רציתי להציג את עצמי. אני חדש בפורום. אני חובב חתולים (מכאן שמי) ואמא שלי ממוצא פולני ואבא שלי ממוצא בולגרי (אהבה שהיתה די נדירה בשנות המדינה הראשונות). אבל את הגנים הפולניים ירשתי מאמא שלי והם הכי הרבה דומיננטים אצלי. דרך אגב יש פה מישהו שביקר בפולין לא מזמן? אני רוצה לנסוע לבנדין, ולראות את הבית של אמא שלי איפה שהיא גדלה עד למלחמה. מישהו היה בעיר הזאת?

Black monday

New member
ידידי

פניתי בהודעה לאדון blacknuba מהדיון האחרון שהיה פה... גם אמא שלי ממוצא בולגרי

davidncsy

New member
חדש בפורום? לא היית כותב כאן הרבה?

אפילו הייתה לך מריבה עם milka לגבי היחס לפולנים גויים, וזה לא היה מזמן...

o l d c a t

New member
מה? יש פה עוד חתול זקן?

כנראה החתול הזה נדרס. אני החתול החדש!!

davidncsy

New member
כן..אתה לקחת את השם של אחד מחברי

הפורום החשובים ביותר (שמשום מה נעלם מפה אחרי הסערה הגדולה שהיתה בפורום..) גם השם שלו היה כתוב בצבע כחול ובלי רווח. בכל מקרה ברוך הבא! ואל תנסה לדרוס חתולים אחרים "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך".

p a l o m a

New member
../images/Emo108.gifdavid הוא לא נעלם ../images/Emo108.gif|מיצי

הוא שמר כל הזמן על השמנת וחזר בגלגול חדש.... מענין מדוע המתלהמים בפורום תמיד מכנים עצמם "חתול" (אולי זה אותו החתול...ואותו המתלהם...)... חומר למחשבה..

p a l o m a

New member
תגידו למה כל כך הרבה שחור?../images/Emo108.gif|חת

לא מספיק לנו שחור כשפותחים הרדיו? תפסיקו .. דיי.. תחיו בשלום.. לא יפה.. גם אבא שלי היה מעדיף שאשר רווקה זקנה מאשר "אביא לו רומני, או מרוקאי, או עיראקי (דוקא היה בחור נחמד...) .. אז מה? צומחים כאן דורות חדשים ואנחנו צריכים לקוות שהטוב מכל עדה יתבלט ואז יהיה לנו עם MINGELD וכולנו נהיה עם יהודי מ ק ס י ם ... ואז יבוא לציון גואל... לא? תחליפו את השמות שלכם למשהו יותר אופטימי מ"זקן, שחור" אצטרה אצטרה אצטרה....

למעלה