גועל נפש

CityBoy

New member
גועל נפש

מה שאתם עושים בפורום הזה מתנפלים על בנאדם בגלל שגיליתם שהוא הומו זה פשוט גועל נפש ומראה על רמה מאוד נמוכה של אנשים. לא משנה כמה אתם שונאים את אותו בנאדם וכמה אתם שמחים שגיליתם את העובדה שהוא הומו זה לא נותן לכם זכות לצאת ולפרסם את זה. אין דבר יותר אישי מזה, וללכת ולפרסם את זה בכל העולם דורש הרבה רוע. אני לא יכול לתאר לעצמי דבר שהוא עשה לכם שגרר כזאת תגובה. תפסיקו את זה כאן ועכשיו. תבינו שאתם פוגעים בבנאדם. אני מתפלא שמנהל הפורום לא מצא לנכון למחוק את הדיונים האלה עוד בהתחלה ונתן לכל העניין להתדרדר כל כך. תמחק את הכל מיד ולא אני שולח תלונה להנהלת תפוז והחלפתך תבוא מהר. יום טוב לכולם.

giladk7

New member
אני מסכים עם מה שנכתב

זה שהוא ניסה להחזיר את הפורום הזה לנורמליות לא אומר שצריך לרדת עליו בגלל נטיותיו המיניות ד"א מה זה מפריע לך כל כך הוא רוצה אותך בכלל? לא אז רד ממנו ואל תחשוב שזה מצחיק כי זה לא

BabyGirl 4 Ever

New member
באמת גועל נפש../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

1. לפני כמה זמן התנפלו עלי שאני לסבית ואני סטרייטית, מה הקטע שלכם לעזאזל אנשים? זה שהייתי בפורום גאווה צעירה זה אומר שאני לסבית?
טמטום
2. באמת הפליות, אתם יכולים להרוס את הבנאדם הזה בלי לשים לב, אתם לא מתארים לעצמכם כזה זה פוגע שפוגעים בכם בנקודת החולשב שלכם, ומה זה ענינכם בכלל? תתעסקו סעניינים שלכם ואל תתערבו בחיים של אחרים לפתרון בעיות לא קשורות
תראו לאיזה מצב הגעתם?!

BabyGirl 4 Ever

New member
אני צריכה תירוץ???../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני ממש לא צריכה תירוץ, אילו שטויות... אבל אם אתה רוצה הסבר אז הנה לך: חיפשתי פורום עם ילדים שאני מכירה מפורומים אחרים שאני אוכל להיות שם, לא לפי ההעדפות שלי אלא לפי האנשים ששם, שנחמד להיפגש איתם ונחמד לדבר איתם, לא כמו חלק גדול מפה, אבל עדיין אני גרה פה אז אני פה. אבל שם זה אחרת, שהייתי שם הייתי כי נהנתי להיות עם האנשים ולדבר איתם, לא בגלל שיש לי סדר עדיפויות מיניות אחרות, אחרי הכל אני סטרייטית והכל אבל זה לא מה שחשוב לי, אין לי הפליות וכאלה כמו לכם, אני שופטת בני אדם לפי האופי שלהם ולא לפי העדיפויות שלהם או המראה כי אחרת אוכלים אותה בעתיד והחברים שלכם יהיו גושי חרא יפים
בקיצר אני סטרייטית שחיפשה לה פורום נחמד עם אנשים נחמדי שבו היא תוכל להתיישב ולהנות בו, ניסיתי להשתלב בפורומים רבים אחרים כמו: אבריל לבין, מכושפות, הארי פוטר, בנות גילמור, מדצי"ם, שושרים ועוד אבל ללא הצלחה, גם בפורום גאווה צעירה אני כבר לא כותבת וזה בגלל שאני לא מוצאת שם כל עניין יותר, נחמד לבקר שם מדי פעם כי אני מכירה מלא אנשים נחמדים משם אבל לא יותר מזה!!! יש שם מלאאאאאא סטרייטים...
הפורום לא נועד כמקלט להומואים ולסביות אלא מקום שבו הם יכולים לבטע את עצמם, לשאול שאלות בעניין ולהרגיש בנוח עם עוד אנשים ששונים ודומים להם, אני שונה ומנסה לגרו להם להרגיש טוב עם מה שהם כי אני, כמו אנשים רבים אחרים, מקבלת אותם כמו שהם... ולצערי הרב יש הרבה אחרים שלא מקבלים אותם כמוני...
מקווה שהבנת את מצבי ושלא תשפוט אותי בעתיד לפני שתשאל אותי ואחרים
אדווה.

Super Death

New member
למחוק

במשפט "והחברים שלכם יהיו גושי חרא יפים " בייבי גירל כתבה הערה גזענית. כמדומני שהיא התכוונה שכל חברינו יהיו כושים אם לא נתייחס יפה לאנשים, ככה שלדעתה כושים הם לא רק "גושי חרא יפים" אלא גם גזע שיהיה חבר שלך גם אם אף אחר לא רוצה.

BabyGirl 4 Ever

New member
לך תתקע טמפון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

/לא תעז לעוות את הדברים שלי
אני לא אמרתי את זה...

Super Death

New member
למה הכוונה?

תחשבי שאם יש לך 22 וילונות ואת אוכלת גם חזיר ולא אחת אז למה אין אנשים בקיבוץ?

BabyGirl 4 Ever

New member
המממ....../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

"לחוצה כמו טמפון" זה כבר דיי נדוש, אבל כקללה נוהגים לומר כיום, לך תתכתך
או בעברית >> לך תתקע טמפון
זה הרבה יותר נחמד מ- "לך תז___ן" או בן- ז__ה" או דבריםם אחרים כאלה, זה לא גסף זה כואב וזה לא נחמד במיוחד

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אין לי מושג מה זאת אומרת, לא מענין אותי
בדיחות פרטיות לא כ"כ הולכות פה כפי שאתה יכול לראות
ו... הממ... זהו
בביי...

למעלה