גועל נפש

mahlena

New member
גועל נפש

4 שנים אני נשואה ומזה שנה שלמה בעלי בוגד בי. כמה פעמים אחרי שגיליתי ניסיתי לשקם הכל והוא אמר שהוא עזב אותה ובלה בלה בלה וכל פעם תפסתי אותו מדבר איתה בטלפון או שולח מיילים לפני יומים שוב תפסתי אותו - בעצם ראיתי מייל שהיא שלחה לו לפני מספר שעות "לא רוצה להמשיך את הקשר אתך מהסיבות הבאות: 1) אתה לא עוזר לי 2) הדת שלחה לא מתאימה להוריה 3) אין לך מוטיבציה הזונה הקטנה עוד מציבה דרישות וזה שנקרא קודם בעלי גם כנראה מתחנן שתשאר איתו אחרי שגיליתי שאלתי אותו האם לא הוא זה הבטיח שעזב אותה - ואז בחוצפה שאתם לא מדמיינים לעצמכם הוא גם צועק "אז מה את רוצה עכשיו?" לא מדברים כבר 3 ימים, אני עובדת עד שעות מאוחרות, מעדיפה לעבוד במקום להיות שעה נוספת בבית.ביקשתי ממנו לקחת את הדברים שלו ולעזוב את הבית, אך הוא עדיין כאן אין לי כבר עצבים לזה, הלואי ויום ראשון ואפשר לברוח לעבודה ולימודים אבל זה פשוט גועל נפש שאין כמוהו

באמת גועל נפש..

אבל מה שאני תמהה עליו.. .. למה את עדיין נמצאת שם ? במערכת יחסים בה שיקרו לך, הסתירו ממך, בגדו באמונך ובגופך? הכאיבו לך? השפילו אותך? היא לא "זונה קטנה". היא לא עשתה לך כלום ולא חייבת לך כלום. תכעסי על מי שצריל לכעוס, על הזונה האמיתי שבכל הסיפור הזה!

seeyou

New member
לברוח-זה לא פתרון!../images/Emo140.gif

את חייבת להתמודד עם הבעיה-לקבל יעוץ מיקצועי של עו"ד!! הזמן לא תמיד פותר בעיות-רק מחריפות אותם!

לא רק סמאנטיקה

"הבגידה" במוסד הנישואין, היא עוד ביטוי טבעי של מוסד זה. מצאת שהוא בוגד בך- מצאת בכך שהוא אדם ככל אדם. מצאת שאת כועסת ומקנאה- גם זה ביטוי טבעי. הכינוי "זונה" כלל לא רלוונטי, היא הייתה איתו לא כדי להכאיב לך. אין ולא כלום עם ההוויה שלך. הפרטים האחרים, הקטנים גם הם לא רלוונטים, הם עונים לשאלה "איך" הוא בגד ולא "מדוע" הוא בגד. ובקצרה- על פי דבריך, ואני נשען עליהם בלבד, אין עוד מקום לזוגיות שלכם, יש לך שתי אפשרויות שמהן תנבענה אחרות- להתחיל לבנות זוגיות עם כללי משחק אחרים, ולא לגרור אלמנטים מן הקודמת אל החדשה, כלומר שלא ישתלטו אלמנטים ישנים על חדשים. האפשרות השניה היא- לקום ולעזוב, ולנסות להקים זוגיות אחרת, עם כללי משחק שיתאימו יותר להוויתך. וכמו שאמרתי- עוד מקדמת דנא העלו הדברים שאת מעלה כאן, עם כל הצער בכך, נסי להיות עם עצמך, ולתת דין וחשבון רק לעצמך- הרוצה את אותו על אף הכל? או שנמוגו לחלוטין הסיבות שאת רוצה לחיות לצידו. מה שחשוב שתקבלי החלטה, ולא תתני לאשלייה לנצח, כי משהו חיצוני יפתור את הבעיה. גוטה סאבס

למעלה