גועל נפש

linnaa

New member
גועל נפש

המסעדנים מאיימים: "רצו אירוויזיון - יקבלו ביזיון"
הכרזת מלחמה: בעלי המסעדות המובילות ביותר בתל אביב, ביניהם גם שופטת MKR רותי ברודו, מתכוונים לסגור את המסעדות בבעלותם בליל האירוויזיון, במטרה לבזות את הגאווה הקולינרית שהמדינה מציגה לתיירים ולמחות על היחס של הממשלה כלפיהם.
עדיף באמת שהאירוויזיון לא היה מתקיים בארץ וזו פעם אחרונה שאני אייחל לזכייה שלנו כי כל אחד מנסה לאיים. ואחר כך מתפלאים על הBDS? אנשים כאן בארץ גרועים יותר!

Shirly23

New member
ישראל היא מדינה בפשיטת רגל -

במקום שכל המדינה תתגייס לקראת אולי האירוע הכי גדול, מתוקשר ונוצץ שאי פעם היה בישראל וככל הנראה גם לא יהיה ב-40 שנים הקרובות - אנחנו שומעים כל שני וחמישי על קבוצות שונות שמנסות לנצל את האירוע ולא בוחלות בכלום גם במחיר של הרס ופגיעה באירוע ובתדמית המדינה קבוצות קבוצות מחליטות לנצל את האירוע למטרותיהם וכל שבוע קבוצה חדשה קופצת על המציאה . זה מתחיל עם הסאגה של בחירת העיר שהפוליטיקאים ניסו לנצל למטרות פוליטיות, המשיך עם שאלת המימון במדינה שמילארדים מתבזבזים על גב הציבור למטרות רחוקות מהעין, נמשך עם הצלמים של הגלויות שהחליטו לשבות ולמחות על התנאים שלהם, המלונאים ובעלי הדירות בתל אביב שמנצלים ומבזים את התיירים והמדינה במחירים מופקעים, ועכשיו מחאת המסעדנים, ובקרוב מחאת נהגי המוניות, ועוד יש לנו 3 חודשים ותהיו בטוחים לדרמות ומפגעים נוספים. לא צריך את ה BDS. אימפריות נופלות מבפנים.

PonyClub

New member
בהחלט, הכי טוב לשאוף למקום שני כל שנה. אחרת זה באמת מתיש.

לגבי המסעדנים, אני מציע שיסגרו מעכשיו ושלא ייפתחו.
אחרי שיעקצו את התיירים מהרגע שינחתו ממילא יישאר להם רק כסף למנה פלאפל, וגם היא תהיה יקרה מדי.

alma velama

New member

Rori90

New member
מדויק
, מרגיש כאילו כולם מנסים לשים רגליים

וסליחה שזה נשמע דרמטי, אבל האירוויזיון צריך להרגיש לכל הגורמים המעורבים כמשימה לאומית. כן, כן, משימה לאומית. יש לנו אינטרס והזדמנות מדהימה שיהיה כאן אירוע בלתי נשכח שיציג את פניה היפות של המדינה שלנו ובמקום שאנשים ישימו את האגו בצד, כל אחד מתקטנן ומחפש רק איך לתרום לאינטרסים האישיים שלו. ובנוגע לארגון אק״ט שלא רק שמעכב כעת את העבודה על הגלויות בעלות הרעיון והפוטנציאל המדהימים של ריקוד בנופים מרכזיים בישראל אלא גם מתנהג בביריוניות ומפזר איומים: מקווה שהתאגיד ימצאו בקרוב צוות זר שיפיק את הגלויות ושהם יישבו בפינה ויאכלו את עצמם על ההזדמנות שפספסו בגלל ההתקטננות הילדותית ומשחקי האגו שלהם

lidia80

New member
הארויזיון עולה כסף אבל שווה זהב

צריך לישלוח נציגים לשבדיה שילמדו איך יוצאים מיזה ברווח

כל תייר שיבוא לכאן ויהנה= יהיה אחר כך השגריר הכי טוב של ישראל בעולם.
זה יביא עוד תיירים ויכניס כסף לקופת המדינה (או לקופת המושחתים
ברוכים הבאים לחלם

tajci

New member
כל הכבוד להם

כחלק מהתחום המושמץ...אני שמח שהמאבק עולה מדרגה. זה נראה לך אולי פופוליסטי אבל צריך להסתכל על כל התמונה. העיר והמדינה הופכות את חייו של מסעדן לסיוט. יש מיסוי ספציפי הזוי והמון קנסות וסנקציות. זה לא מענין אף אחד. אבל כשהמדינה מתהדרת בהיותה מעצמה קולינרית ותל אביב כבירת האוכל הישראלי, שווה אולי לערער על הדו פרצופיות!

Shirly23

New member
כביסה מלוכלכת מכבסים בבית ולא בפני עשרות אלפי תיירים

שמשלמים ממיטב כספם בשביל להגיע למדינה הכי יקרה בעולם והם זכאים לקבל תמורה בעד האגרה ולא לראות מסעדות סגורות, כרטיסי כניסה לתחרות במחירים הזויים, מחירי מלונות מופקעים וכו' וכו'. יש כ"כ הרבה דברים דפוקים, לא הוגנים ומרתיחים את הדם במדינה הזאת - אם כל אחד יחליט לשבות ולשבש את מהלך החיים ולפגוע בתדמית המדינה - אנחנו יכולים פשוט לכבות את האור בנתב"ג.

Willo the Wisp

New member

מכיר את הקשיים שאתה מדבר עליהם, כשהאירוויזיון בפתח יש הזדמנות למחאה שתהיה אפקטיבית באמת וכל הכבוד להם שניצלו את ההזדמנות.
&nbsp

בלואנגל

New member
יורים לעצמם ברגל

למיטב הבנתי מדובר גם רק במסעדות פלצניות, שממילא המחירים שלהם בשמיים.
1. תייר ממוצע יעדיף לקחת מנת פלאפל או שווארמה, גם זול, גם אוכל רחוב מקומי.
2. בל נשכח את תוכניות המארגנים לדוכני מזון ביורווילג'.
&nbsp
אני תומך במאבק בעלי המסעדות, אבל אני מאמין שזה סתם לצורך יח"צ, כי אף אחד לא מתייחס למאבק שלהם.
הם יפתחו כמו גדולים (ואם לא, ראו סעיף 1+2).
אף תייר לא ילך לישון רעב, זה בטוח.

trilliane

Well-known member
מנהל
הם לא יאפשרו לתיירים להוציא את הכסף אצלם ביום הכי רווחי?

הם לא רוצים לאפשר ללקוחות לשלם להם? אה-הא. על מי הם חושבים שהם מאיימים בדיוק? הם דופקים רק את עצמם. זה מזכיר לי את קידומי המכירות שאני מקבלת לפני ולנטיין או סילבסטר בנוסח "רק" 500 ש"ח לזוג... הו, איזה נדיבים אתם איתי!
תודה לכם, מה הייתי עושה בלעדיכם?!
&nbsp
אל דאגה, מסעדנים יקרים, כמה שלא תסגרו, יימצאו שלל מסעדות ועסקים אחרים שיהיו פתוחים, או מקסימום התיירים יאכלו במלונות או מחוץ לת"א... באמת לא חסרות אפשרויות. ובלאו הכי בערב כולם ילכו לצפות באירוע ואז תפסידו גם קהל מקומי שלא מתעניין בתחרות וסתם רוצה לבלות. ההפסד כולו שלכם.

למעלה