גועל נפש

גועל נפש

בפעם הראשונה ניכנסתי לפורום זה ולא הייתי מאמין אם לא הייתי קורא. איזו הבעות שינאה ליהודים באשר הם? האמנם זו מפלגת שינוי? גם אני נגד כפיה דתית וכלשהיא. גם אני בעד הפרדת הדת מהמדינה, אבל להביע זאת בצורה מעוררת גועל? לאן הגענו? ורק צדיקה אחת בסדום. אנני 4. איפה תגובות מנהלי הפורום? גועל נפש.

אנדרי ז

New member
תמיד קל לומר דברים באוויר

אנחנו תמיד קשובים לתלונות ספציפיות. האם פנית אלינו במסר אישי אודות הודעה כלשהי? אם לא אז אין לך על מה להתלונן.

אל תתנהג כבת יענה!!!

אם עו"ד כותב מה שהוא כותב. אם נכנסים לפורום וכותבים שמה שמנחה אותם זו שינאה (ועל כך ענתה אנני4). אם משתמשים בביטויים נאצים (ראה תגובת פלסטיק) ולאחר כל זה אתה טוען שאין לי על מה לסמוך הרי מה שאתה עושה זה לטמון ראש בחול. אני טוען שפורום זה רווי שינאה לדתיים שמתבטאית כמעט בכל הודעה. אני טוען בנוסף שהשינאה המחלחלת פה היא כה גדולה עד כדי כך שנדמה שמלבד נושאי דת אין לשינוי מה למכור. (סטטיסטית 90% מהכותבים כותבים על נושאי דת). מתפקידך לתעל את הנושאים לאו דוקא בנושא איד. יש הרבה אירועים במדינה שגם שינוי מותר לה להיות מעורבת בכך. האם אני צודק?

אנדרי ז

New member
אדוני היקר

אני לא מכתיב פה לאנשים על מה לדבר. לפעמים אני נאלץ להכתיב להם על מה לא לדבר או איך לא להתבטא, וגם זה לרוב לא בפומבי. וכשיש לי זמן אני גם משתדל מדי פעם להעלות נושאים בעצמי, למרות שיש גם מספיק גולשים אחרים שעושים זאת בכישרון רב. אם יש לך טענות, לשם כך קיימת מערכת המסרים האישיים. ואם אתה לא אוהב את הנושאים שעולים כאן אז בבקשה, תעלה אתה נושאים שלדעתך יתאימו לפורום. בינתיים אתה סתם עושה רעש.

פלסטיק

New member
יש לך משהו לעניין לאמר?

אז תגיד. תראה מקום בו לא צדקתי. ודרך אגב אני לא השתמשתי בביטויים נאציים.

Anne4

New member
אני לא צדיקה וכאן זה לא סדום!

תודה על המחמאה, אך האמת היא כי אני מזדהה במאה אחוז עם מפלגת "שינוי" ואני אף חברת מפלגה. אני מסכימה איתך כי לפעמים הסגנון יכול להיות בוטה ו/או פרובוקטיבי, אך מה לעשות, כולנו (גם אני), עלולים להיכשל בעת ריתחה. לצערנו, משתתפי הפורום יכולים להיכנס לכאן במסווה של כינויים שונים ומשונים, ותחת מעטה של "דמוקרטיה" להכפיש מגזרים אחרים של החברה ולהכפיש אף את המדינה. אמנם יש אפשרות טכנית כי מנהלי הפורום יעלו על מקרים שכאלה, ואף יחסמו את המשמיצים (ואני גם מתריעה על כך מדי פעם במסרים אישיים אל מנהלי הפורום). יחד עם זאת, הבעיה היא כי למרות שגם הם בעד קו מתון יותר וכמובן שהם נגד הכפשות מכל מין וסוג שהוא, הם משתדלים להיות נאמנים (ולפעמים נאמנים מדי) לחופש הדיבור והדמוקרטיה, ולכן הם נמנעים ממעורבות יתר בדיונים ורק במקרים קיצוניים ביותר (אם בכלל), הם חושבים על אפשרות התערבות כלשהי, וגם אז בדרך-כלל זה "מעט מדי ומאוחר מדי". כך ששום דבר אינו מושלם, והיות ומפלגתנו אכן משתדלת לקיים הלכה למעשה את חופש הדיבור ומפלגתנו דוגלת בדמוקרטיה לשמה, לא נותר לנו אלא, להשתמש בזה גם אנו ולנסות למחות עד כמה שניתן, כאשר איזשהו "חכמולוג" יוצא עם "פניני" גזענות ו/או דברי בלע כנגד אחרים וכנגד מדינתנו.

למעלה