גועל נפש....

mayakol

New member
גועל נפש.... ../images/Emo5.gif

אני מצרפת פה משהו שכתב מישהו מפורום "דתיים חילונים" בנוגע להפגנה של היום בכיכר ציון- ESU Boscorelli ו 18:52 | 04/06 "אני רק מקווה שיהיו שם מספיק שוטרים על סוסים ויס"מניקים על אלות שיחזירו אותכם למקום אליו אתם שייכים! עמוק עמוק עמוק שם למטה! אין לכם בושה?! ילדים חוזרים למשפחה שלהם בארונות בגלל ההתנחלויות המטופשות שלכם! אנשים רק סובלים בגללכם ואתם במקום להגן על עצמכם דורשים עוד ועוד חיילים והורגים או יותר נכון רוצחים לנו את המשפחה ואת החברים! אתם מלוכלכים אם אתם הולכים להפגין שם ובושה למדינה שנותנת לכזה דבר לקרות! נשבע לכם אם הייתה לי את האפשרות הייתי נכנס בכם עם אלות! ממש כמו הפלשתינאים שמים את הנשים והבנות שלכם בחזית כנגד חייל עם מדים שכמובן אתם צריכים להראות טוב בתקשורת ומשתמשים בילדות שלכם בתור המגן החי שלכם ואל תגידו לא נכון כי אני זוכר שפניו לכם את המאחז הלא חוקי הדפוק ההוא ושמתם קבוצה של ילדות בתוך מכולה של משאית ממש כמו פלשתינאים ואף יותר גרוע! אתם נלחמים ופוגעים בצבא שמגן עליכם! אני כלכך מקווה שתטעמו קצת בהפגנה הזאת מה זה סבל ושהשוטרים שם לא ירחמו עליכם וייכנסו בכם כמה שיותר בכוח! אני לא ישכח ביום שישי נראה לי הייתה כתבה בחדשות על 4 מאחזים חדשים שהוקמו באותו יום והיה שם איזה דתי מחורבן שעמד שם מול חייל ואשכרה צעק עליו "תגיד למר שרון ומר מופז שאנחנו לא זזים מפה!" מי הוא בכלל?! אפס מאופס! אותו חייל היה צריך לדפוק לו משהו בראש שייכנס לו טוב טוב למוח ושיבין שפה זאת לא מדינה של עשה מה שבא לי ולא מעניין אף אחד עם הבן שלו נרצח שם! דבר ראשון זאת מדינת חוק ולא בנויה על החלטות אישיות! כי גם אנחנו איבדנו יותר מדיי חיילים על השטויות שלכם ולא מקימים שם מאחז כי זאת לא הדרך! אתם מלכלכים ומכתימים לנו את העם! אני מתבייש בזה שאםת חלק ממדינת היהודים!" עשה לי רע... גועל נפש שיש אנשים כאלה...

מיכלוש7

New member
אוי ואבוי... זה ממש מזעזע!!! ../images/Emo7.gif

אני מקווה שלפחות ענו לו כמו שצריך בפורום שמה...

mgirl

New member
לא קראתי את זה בכלל

רק מלהסתכל על הניק, כבר הבנתי מה כתוב. הבנאדם מפגר לגמרי, ומניסיון אישי הוא רק צרות, כי לי הוא כבר עשה חיים קשים הרבה פעמים. כמעט ורק בגללו עזבתי את ניהול הפורום שלי...

tamarhp

New member
וואלה

למה באמת עזבת? רציתי לשאול אותך אתמול ושכחתי!

לי עשה רע...

בס"ד שיש אנשים כמו הכותב הזה במדינת היהודים. הוא לא מבין מהי חשיבות התנחלויות. נכון שיש מה לשפר בהתנהגותינו לחיילים ושוטרים אך את המטרה העיקרית הבחור הזה פיספס ולא הבין וחבל!

mgirl

New member
הכי עצבן אותי

המשפט הזה: זאת לא מדינה של עשה מה שבא לי ולא מעניין אף אחד עם הבן שלו נרצח שם!

למעלה