גועל נפש!!!

aint mindless

New member
גועל נפש!!! ../images/Emo46.gif

קיבלתי היום מייל עם הכותרת הזו - להכניס טנקים לעמנואל ומאה שערים!! חשבתי לעצמי, יופי, מישהו לוקח את עצמו בידיים. ואז הגיע התוכן: תובעים בתוקף אנשי שמאל בעקבות הפרשיה החדשה שתזעזע את המדינה. אך מאוד חבל שהצנזורה עדיין אוסרת לפרסמה... התוכנית הסודית של החרדים יוצאת לדרך... בסרטון זה תגלה בתדהמה מה שהדוסים עומדים לעשות לך ולמשפחתך בתקופה הקרובה?! לראשונה בתולדות המדינה אנו חושפים לעין המצלמה את הפרצוף האמיתי של הציבור החרדי!!! תגובתכם חשובה לנו מאוד, עכשיו יותר מתמיד. ואז הגיע הלינק לקליפ - http://www.youtube.com/watch?v=OqyHRT_8j4M שיילכו לעזאזל הם והדרכים שלהם להציל את עצמם מעצמם.
אז מה, אז יש להם ארגוני צדקה, את הרב פירר ובזמן הפיגועים ראינו המון חרדים שאוספים חלקי גופות מזירת האירוע. אבל כל זה נותן להם את הלגיטימציה להיות גזענים???

לא הבנתי

פיתאום כל החסד שהם עושים לא שווה בעיניך? אז בגלל קומץ של שפופי מח ת'פוסל מגזר שלם, עולם ומלואו? לא הבנתי את העמדה שלך. נ.ב סרטון מדהים

aint mindless

New member
לא

אמרתי שהחסד לא שווה. אבל הם עושים משהו שפסול מתחילתו. זה כמו שאני אגיד ששברתי למישהו את החלון של הבית ואז אני אצטדק ואומר שתרמתי באותו יום גם ח"י שקלים לבית כנסת ושהצלתי את בתו של אותו בעל חלון שבור מאנס סדרתי. אי אפשר לעשות עוולות ואחר כך לנפנף במעשים טובים.

אתה מכליל. וזה נורא ואיום.

חסד זה חסד, ולא משנה מה אדם אחר, באיזור אחר- שהמשותף לשניהם זה המגזר- מעולל. זה לא נוגע זה בזה. רגע, אז אתה מעדיף שהם לא יעשו את כל החסדים האלו? שיפסיקו את ההצלת חיים שלהם, האינסופית? את קיום העולם? וסתם לספורט: העולם עומד על שלושה דברים, על הצורה על העבודה ועל גמילות חסדים. כן, אז תבוא ותאמר לי ד"א קדמה לתורה- צודק. אבל מדובר בקבוצת אנשים שפוסחים על 2 הסעיפים.

aint mindless

New member
מה שאני אומר

ואת לא מבינה (!!) זה שאין קשר בין החסדים שהם עושים למה שקרה בעמנואל. הסרטון מביא אותי להכליל, כי במקום להגיד "תשמעו, מדובר פה בחבר'ה שלא קשורים אלינו". הם מאוננים על עצמם באופן שבא להקיא. וזה בדיוק כמו הטרנד הזה שפתאום לחשודים בבית משפט צומחת כיפה על הראש: "רצחתי/דרסתי/גנבתי, אבל היי, אני חובש כיפה"

הם חבריא מהציבור שלנו, כן

אבל שד' יעזור, יש דרגות ברוחניות. אבל גם התורה שלהם שווה משו.

aint mindless

New member
ועכשיו

אני שומע זילזול. אז כנראה שבכל זאת לא עבר הרבה זמן, יוכבד.

למעלה