גועל נפש!איכס!

ADOM BALEV

New member
גועל נפש!איכס!

איזה מישחק רע שלנו!מישחק בית והבונקריסט הזה שוב רוצה קבוצה שמשחקת מגעיל! ואולי תיגנוב איזה גול!גוטמן הביתה לא רוצים אותך!רוצים כדורגל יפה והתקפי! איפה לופא?יאלה!

זו המציאות...

"עונש להיות פה. נהיינו הפועל יהוד של המאה ה-21" כך אוהד באר-שבעי אחרי עוד משחק מזויע של קבוצתנו. צודק בכל מילה, גוטמן צריך לעוף ומיד.

g i l 1 7 8

New member
אולי זה הזמן ללמוד מהקהל של בית"ר

גם הם לא רצו אותו והם אפילו יישמו את זה! מההכרות הארוכה שלי עם אוהדי ב"ש הם רק יקטרו ויחכו שאולי זינו יתפוס שכל ויעיף אותו, מה לעשות, ב"ש זה קהל אימפוטנט ואל תשאל אותי, מה אני מציע לעשות, כי יש מלא: לא לבוא למשחקים, לא לעודד , חלוקת פליירים ... רק תבחר גיל

ADOM BALEV

New member
שמעתם מה אמר נשיא מילאן!

כל מאמן שיאמן את מילאן חייב לשחק עם שני חלוצים!מי שלא רוצה שילך הביתה! אולי זינו יגיד לגוטמן משהו בסגנון!אבל זה לא יעזור,זה בדם שלא!הוא מפחד להפסיד!אנחנו רוצים מישחק יפה ולהפסיד!ולא מישחק מגעיל,עם גניבת שער!לא רוצים!

AnakondA1

New member
משחק רע מאוד

בונקר ביתי מובהק כמו שגוטמן אוהב אתם זרקתם על לופא ביצים ודרשתם מזינו לפטר אותו...קיבלתם את גוטמן הנה לכם. אני הייתי ממתנגדי פיטורי לופא שבוע הבא אשדוד,נקווה לטוב. ונסיים בשחקן המצטיין במגרש אתמול: "המשוגעים האדומים"

g i l 1 7 8

New member
מדהימה...

פשוט תמונה מדהימה, יפה מאוד מאוד. גאווה תנסה עכשיו לדמיין מה יקרה לזינו אם האהודים הנפלאים הללו לא יעודדו 30 דק' ראשונות עד עזיבת גוטמן... למה שלא נוכיח ווינריות?

ADOM BALEV

New member
אפשר בצורה יפה!

לא לקלל אותו וכל מיני דברים כאלה! פשוט שיבין שאנחנו לא מתאימים!עם כל הכבוד,הוא לא מתאים לנו,ותיזכרו אני אומר לכם שתיכף האוהדים יתחילו להיכנס בו חזק!זה לא רחוק!

g i l 1 7 8

New member
נכון מאד,

לכן יש להחליט על דרך "מעודנת", פשוט לא לעודד 30 דק' ראשונות. למי פונים בעיניין הזה?

מוצארט

New member
לאוהדי שער 5

אתה יכול להיפגש עם מועדון האוהדים. אני בטוח שגם אותם מטריד העניין הזה.

מוצארט

New member
טוב, תשמעו...

ראיתי רק את המחצית הראשונה (עליתי לשמירה אח"כ...). מה אגיד לכם ידידי? נמאס... אין כבר כח לראות את המשחקים של הפועל, כי מקסימום יהיה שם גול אחד. למה? גוטמן בונה את שיטת המשחק שלו העונה על הגנה, ומתפרצות מידי פעם. מה אפשר לעשות? כנראה שנישאר עם גוטמן עד סוף העונה, ואז אדון זינו יחליט מה קורה. לכבוד: אלי זינו - בעל קבוצת הפועל באר-שבע שלום רב אנחנו אוהדי הפועל באר-שבע, נוכחים השנה לראות, ממשחק למשחק, שפשוט לא שווה להגיע ל"וסרמיל". ולהלן הסיבות: מגרעות האצטדיון (אתה יכול לדבר עם גיל, הוא יכול לתת לך הרבה עצות). ראית כמה אוהדים הגיעו למשחק נגד מכבי חיפה? כשהקבוצה עוד שיחקה כדורגל אטרקטיבי? ותראה כמה אוהדים הגיעו אתמול. נכון, אנחנו חרא של אוהדים ומגיעים רק כשהקבוצה מנצחת. אך עם זאת, אם הקבוצה תציג כדורגל אטרקטיבי (ע"ע הקבוצות מפ"ת), הקהל יגיע בלי שום קשר למיקום הקבוצה בטבלה. למה אתה שואל? כי הקהל הבאר-שבעי א-ו-ה-ב לראות כ-ד-ו-ר-ג-ל-!!!. כן, אצלי הוא גמר כבר אתמול גוטמן. אחרי המשחק אתמול, ולא משנה אילו תוצאות נשיג, בגלל שיטת המשחק הפחדנית שלו, אתה מתייאש מכדורגל.

ADOM BALEV

New member
מי זרק את לופא?

אנחנו?זה זינו זרק אותו!הוא חשב שאם גוטמן הביא איזה גביע להפועל,אז הוא יקח אותו העונה לגמר ליגת האלופות!זינו טעה בגדול אני מקוה שיהיה לו לב להגיד טעיתי,ויחזיר את לופא!

AnakondA1

New member
כל אותם אוהדים שהלכו וזרקו ביצים על

לופא..והפגינו מול הבית של זינו פתאום רוצים שהוא יחזור

ADOM BALEV

New member
זרקו ביצים ביגלל ש...

חשבו שלופא רצה שאליה יעבור לחיפה! וגם את זה זינו עשה לנו!אסור לנו לישתוק חברה המצב קשה הקבוצה לא זזה!

zilber z

New member
אלו שזרקו את לופא אלו האוהדים וזינו

האוהדים הבכינים שבכו על מכירת ברדה ! זרקו ביצים על הבנאדם שהחזיר אותנו לחיים ! חיפשו סיבות בשביל לשנוא את המאמן היחיד שעשה פה ניסים ונפלאות ! וז'ינו האידיוט שרצה את הבונקריסט המניאק הזה בגלל ההפסד בגביע ! וחברי הנהלה הטמבלים שיודעים טוב מאוד לפתוח את הפה ... קיצור כל המערכת אשמה ! הפיטורים של לופא זו הטעות הכי גדולה של ז'ינו מהיום שהוא בא להפועל ! התקופה הרעה שאנחנו עוברים עכשיו זה משמים על היחס המגעיל החוסר פירגון והזילזול בלופא! וכל זה מגיע כנקמה לאוהדים שרצו את הבונקריסט העלוב הזה במקום לופא ... והגורם העיקרי לזה זה מכירת ברדה .. למי שלא יודע אני חסיד של לופא :) וקצת פירקתי את העצבים שלי כאן :)

g i l 1 7 8

New member
קיבלתי המלצות מאוהדי בית"ר

ניכנסתי לפורום של בית"ר וביקשתי טיפים איך להעיף אותו. מי שבא לו שייכנס לשם, קטעים - הם לא ממש מתים עליו שם, אפילו המלצתי להם לקטע להחליף מאמנים...

למעלה