גוססת

גוססת

יש לי וירוס או משהו בבטן, כל כך כואבת לי.. למה הדברים האלה תוקפים אותי? למה הם תוקפים אותי עכשיו, זה לא היה יכול לקרות בצבא? אוף

דנטל

New member
בטוח שזה וירוס?

כלומר, הלכת לרופא? פשוט כי בטן יכולה לכאוב גם סתם בגלל אוכל, או לא סתם בגלל קילע, למשל.

אנרגיות טובות עם כוחות ריפוי

בדרך אליך.את כבר מרגישה יותר טוב! נכון?.... /tapuzforum/images/emo39.gif

gavrik

New member
אם זה מנחם אותך

הגוף שלי פשוט מפורק עכשיו תרגישי טוב

gavrik

New member
לא את

לא אתה לא את לא אתה לא את לא אתה <סתם עלה לי בראש הפרק הזה של מק 22 עם יאיר לפיד... סדרה מעולה>

gavrik

New member
תשלימי תשלימי!

זה סדרה על הצבא סיגנון סאות' פארקי כזה ולדעתי ואחרים אחד היצירות הטלוויזיוניות הטובות ביותר שיצאו בארץ

דנטל

New member
הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים

בגלל הפרסומות של סאבלימינל והצל
.

gavrik

New member
יו! ../images/Emo13.gif

חיחי שמתי היום שעון ל7 כדי להשלים אימון שהפסדתי (הוא מתחיל ב7 וחצי) אבל קמתי הרבה אחרי עכשיו אני צריך לעשות ב4 ימים 3 השלמות :/

דנטל

New member
קמתי בגלל בום

לא יודעת מה זה היה הבום הזה, וזה לא היה כמו בום של פיגוע, אלא יותר כמו בום של רובה, אבל רובה גדול, רק שהחתולים ממש נבהלו והם אף פעם לא נבהלים מבומים של רובים, אז הבהלה שלהם בכלל העירה אותי חזק.

gavrik

New member
אחד בא לראיון עבודה

בכלבו הכי גדול בעולם, כלבו שיש בו הכל. שואלים אותו איזה ניסיון קודם יש לו, ענה האיש שאין לו כל ניסיון קודם. אבל מה, הוא עושה רושם נחמד. מכניסים אותו לראיון עם הבוס, אז הבוס אומר לו: 'תשמע, אני אתן לך צ'אנס, תעבוד יום אחד בתור כאיש מכירות בסוף היום נראה'. בסוף היום הם נפגשים והבוס שואל, 'נו, כמה מכירות עשית היום?' אומר האיש 'אחת'. הבוס צועק 'אחת?? האנשים שלי עושים 30-40 מכירות ביום, בכמה מכרת?' ענה האיש: 'ב300 אלף דולר'. הבוס לא מאמין ושואל 'מה מכרת?' מסביר לו: 'בא איש אחד ומכרתי לו חכה קטנה. אחר כך אמרתי לו שאם הוא כבר הולך לדוג, שיקח חכה גדולה, אז מכרתי לו חכה גדולה, אחר כך שאלתי אותו איפה הוא הולך לדוג והתברר שבכלל אין לו סירה, אז הלכנו למחלקת הסירות ומכרתי לו את הסירה הגדולה עם שני המנועים. אחר כך התברר שהאוטו שלו לא יכול לגרור סירה כזו, אז מכרתי לו את המסחרית החדשה ממחלקת הרכב.' הבוס המום, שואל: 'והוא בסך הכל בא לקנות חכה?'. אז הוא עונה: 'מה פתאום, הוא בא לקנות טמפונים לאשתו, אז אמרתי לו שאם כבר הלך לו הסופשבוע, אז לפחות שיילך לדוג...'

חחחחח ואני עובד במכירות... אני אספר

לבוס שלי הוא ימות מזה... אחד היפים
במיוחד שזה כל כך רלוונטי לגביי.

למעלה