גוסיפ גירל.

meital f

New member
גוסיפ גירל.

אומנם אנחנו פורום ורוניקה מארס אבל בגלל שהשחקנית הראשית של "ורוניקה מארס" משתתפת שם חשבתי לשאול פה. שמעתי שהסדרה ממש טובה וההתמכרות היא מיידית. אז יש פה מישהו שראה? שמע? או יודע מתי זה מגיע לישראל?

קרציבל

New member
אני חושבת שקראתי איפשהו שזה מגיע להוט

אני אחפש את השורה וחצי שמצאתי על 'גוסיפ גירל' ואעדכן

omer719

New member
אממ... היא משתתפת בתפקיד משני?

כל התמונות של הסדרה שמצאתי , היא לא מופיעה בהם.. אז כמה משמעותי התפקיד שלה שם?

לפי מיטב הבנתי היא הקריינית.

לא רואים אותה, אבל היא מספרת ברגע מה קורה או משהו [אין לי בדיוק מושג ברור מה קורה, לא ראיתי את הסידרה].

omer719

New member
כן , ראיתי - אני אסביר לכם מה התפקיד שלה :

זה לא ספוילר , זה פשוט פרטים על העלילה מהפרק הראשון [ זה כל מה שראיתי ] . היא באמת הקריינית ,אבל היא בעצם סוג של דמות , יש שם מערכת צהובון באינטרנט על מה שקורה בבית הספר שלהם , וקריסטין בל בעצם מדברת בתור ה- גוסיפגירל , שהיא אנונימית ואף אחד לא יודע מי זאת , והיא מעלה את כל הידיעות לאתר וכולם שם פשוט חיים על האתר הזה . לדעתי עד סוף הסדרה יש סיכוי שהיא תתגלה הדמות הזאת , וגם אם לא נחמד לשמוע את הקול שלה , יש לה המון קטעי דיבור :p

meital f

New member
גם לי יצא ליראות את הפרק הראשון

ולא מראים אותה היא רק מקריינת. אני מקווה שיראו אותה ובנתיים זאת אחלה סדרה. שמעתי שאהבו אותה הויא הצליחה בארה"ב

omer719

New member
נכון , מישהו יודע אם יש עונה 2?

ולמה רק 13 פרקים? זה נגמר לפני התיכנון? אולי בגלל שלא היה רייטינג , אנשים חפשו פרטים :p בבקשה. אם אני אמצא אני אביא לפה. תודה מראש.

אני חושבת שהולכת להיות עונה שניה,כי

הסדרה ממש הצליחה,אבל לא אמרו כלום על הסוף שלה בנתיים. צריך סבלנות. ^ ^

OMRICH

New member
יש רק 13 פרקים כי זה מה שהספיקו לשדר...

בגלל שביתת התסריטאים אז לא הייתה אפשרות לצלם פרקים ולשדר, אז עצרו את השידור עד ביטול השביתה. יש עונה מלאה של 22 פרקים, ואולי תהיה עונה שנייה, אבל לא בטוח.

למעלה